KAN DU GÖRA MIG HEL IGEN

Sinnet tar mig till en annan värld, en plats jag kallar hem nu
Jag har försökt bryta mig fri, men någon jävel drar mig tillbaka
 

TENTAPLUGG OCH TENTASTRESS

Aldrig mått så illa efter en frukost som jag gjorde i morse, men hujedamig va det var gott! Behövde dock ingen lunch när Ida och Fredrik kom & var hungriga. Vi promenerade runt på stan, jag köpte min första julklapp och fyndade smink. Tog det mest lugnt, fikade och hade det gött bara. Ett body balance pass var det som gällde vid fem och sen blev det käk ihop med Anna. Skulle egentligen träffat Elin ikväll men hon var helt slut och jag behöver plugga så vi bestämde oss för att ta det en annan dag istället. 
 
Just nu sitter jag & analyserar en c-uppsats + en engelsk artikel. Orden bara grumlar sig i huvudet på mig och mina ögonlock väger flera ton. Gjort mer än vad jag trodde jag skulle göra idag så tänker faktiskt nöja mig där och fortsatte med resten i morgonbitti! Ska vara i skolan klockan tio imorgon då vi har frågestund inför tentan (känns som om jag kommer ta upp båda timmarna med alla mina frågor.......) och efter det är det grupparbetesdags igen. Endast förberedning inför seminariet på fredag som gäller, så ganska slappt ändå. Ska köra ett box-pass med Anna på kvällen, och det är första gången jag kör det sen jag flyttat så håller tummarna för att det är minst lika kul här som hemma! 
 
På fredag har jag beslutat mig för att åka hem. Tänkte att det kunde vara bra och åka hem & få lite tentaplugg gjort, men nu verkar det som om det blir utgång på lördag.. hmm. Vi får se! Ska bli skönt att bara få vara hemma, käka lite mamma-mat och ta de lugnt mitt i allt pluggande. Förhoppningsvis kommer min mage och min sömn gilla Strålsnäs bättre än Örebro, vilket självklart vore en bonus! 

VARDAGSLYX

Dagen rullade på ganska bra igår ändå! Fick mycket gjort i skolan och var helt slut efter det tuffa träningspasset. Min kondis är verkligen inte vad den har varit.. Men men, väl hemma lagade jag mat och städade lite. Idag lägger jag tentaplugget åt sidan för att först gå och äta hotellfrukost med mina kära roomies! Antagligen vår sista måltid tillsammans då Anna flyttar på fredag.. Hemska tanke. Efter det kommer Ida och Fredrik hit! Vad vi ska hitta på är ännu oklart, men trevligt blir det i vilket fall. Ikväll är det träning, seminarieplugg och en dejt med min kommande roomie som gäller. 
 
En bild från frukostbuffén förra veckan. Skämmer bort mig själv lite väl mycket tror jag. 

DÅLIGT MORGONHUMÖR

Stormen kom hit med stormsteg igår! Duggregnade när jag började cyklade till träningen men innan jag kom fram hade himlen öppnat sig och jag var dyngsur. Likadant hem. Aldrig frusit så mycket som jag gjort i natt och sovit hur dåligt som helst. Med andra ord ser jag inte fram emot en dag på universitetet med plugg, föreläsning o träning. Vill bara stanna i sängen, där det faktiskt blivit varmt nu. 

FÖRRA VECKANS NAGLAR

Ett par blåglittriga för att förgylla vardagen lite! Och ett par lite mer passande för halloween. 

MÅNDAGMORGON

Jag har haft en helt stört bra helg. Inledde fredagen med en super god frukostbuffé med Julia och Sofia. Fortsatte sedan med lite tentaplugg innan jag tog bussen ut till Marieberg för att träffa Amanda och Simon! Jätte trevligt. Fick även med mig ett par skor, en finii väska och lite annat smått & gott hem. När de väl släppt av mig här hemma började fixandet inför kvällen - första uppdraget var att färga håret svart. Blev sedan en riktigt rolig förfest hemma hos Therése och Martin innan vi drog till kåren och haunted house. Blev en ganska tidig kväll för mig, men hade super kul så länge det varade. 
 
Kikade på The Big Bang Theory hela morgonen innan det blev dags för bakishäng hos Therése vid ett. Drack te, kollade på solsidan och pratade kvällens bravader. Kvällen började med en rolig förfest hos Johan innan vi drog till kåren för ytterligare en riktigt rolig kväll. Blev ett stopp på Max på vägen hem, vilket troligen var kvällens bästa idé. 
 
Gårdagen blev en seg dag. De få gånger jag rörde mig från sängen var när jag hade tvättid eller när onlinepizza ringde på dörren (den var fett äcklig så helt klart ovärt). Idag är det måndag och jag är ledig. Har legat vaken ett tag och kollat på lite serier, men nu ska jag käka lite frukost innan tentaplugget drar igång. Ikväll är det dubbla träningspass med Anna som gäller. Ha en fin dag allesammans! 

SINNESSJUKT ROLIG HELG

 

I WILL ALWAYS WANT YOU

I never hit so hard in love, all I wanted was to break your walls.
All you ever did was wreck me.
 
I put you high up in the sky and now, you're not coming down.
It slowly turned, you let me burn and now we're ashes on the ground.
 
Don't you ever say I just walked away.
I will always want you. 
 
 

VISSA DAGAR ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA

Idag har jag inte mått något vidare. Magen är i gång & krånglar igen, återkommande problem när skolan tar fart antar jag. Hade ett ganska tråkigt seminarie i förmiddags och har inte gjort mycket för världen efter det. Måste verkligen ta tag i tentaplugget men känner ingen motivation alls för det. Tittar hellre på the big bang theory en stund till. Men innan kvällen är slut ska jag ha plöjt igenom några kapitel i min kära Brymanbok iallafall. 
 
Imorgon väntas en mysig frukostbuffé på Java tillsammans med Julia och Sofia. Tentaplugg för hela slanten! Sen ska jag inviga haunted house med mina kära jurister. Hoppas på en bättre dag. 

LIVET HAR SINA REGNIGA DAGAR

Åkte till Andrea igårkväll där det bjöds på skitsnack, tvtittande och ostbågar. Sov dåligt i natt och det har regnat hela dagen - ingen bra dag. Blev en lång skoldag idag med två föreläsningar, ett möte och grupparbete. Är nu hemma och tar det lite lugnt innan det är dags för träning. Är så trött att det kommer bli riktigt tungt. Längtar till helgen som kommer bli helt grym! Sen åker jag förhoppnngsvis hem några dagar för tentaplugg till mammas mat. Låt oss hoppas att dessa tråkiga, regniga vardagar går fort. 

NY VECKA - NYA MÖJLIGHETER

Godmorgon! Dags att dra sig till skolan för en tvåtimmarsföreläsning. Plugg med bästegruppen efter det och ikväll är det träning som gäller. Jeansshopping, mathandlande, matlagning o lite andra tråkigheter ska jag också försöka hinna med idag. Ha en bra dag! 

FREDAGENS BÄSTA BILDER

 
 

HEMMA I STRÅLSNÄS

Tordagen blev en heldag på universitetet! Jobbade med grupparbete mellan 9 och 4 för att sedan köra ett hårt träningspass med Anna. Hade sådan träningsvärk så jag knappt kunde strecha haha. Körde ett mestadels fyspass och eftersom min kondition är så bra nu för tiden var jag helt slut när vi kom hem. Lagade till lite mat och pratade med Sanja tills jag inte orkade hålla ögonen öppna längre. 
 
Fredagen bestod av seminarium så vi slutade klockan ett. Åkte raka vägen till stationen för att möta Jessica! Vi gick & käkade på stan och shoppade lite innan det var dags att gå hem o göra sig iordning. Inflyttningsfest hos Johanna och Marcus stod på schemat, och efter det drog vi till kåren. Rolig kväll!! 
 
Jag och Jessica var dock ganska sletna när vi vaknade igår, låg mest och degade framför ugly betty hela förmiddagen. Men sen fick vi nåt ryck om att vi skulle åka hem! Så skyndade oss förbi stan (igen) och jag lyckades fynda en del idag igen!! Alltid lika kul. Stannade och käkade på Mc Donalds innan vi gick till tåget. Åkte raka vägen hem, hälsade på Farfar en snabbis och umgicks sedan med Mamma och Pappa hela kvällen. 
 
Har precis käkat goodi frukost och nu tänkte jag se ett avsnitt ugly betty. Åker hem vid fyra igen och då är det tvätta som gäller. Ska även försöka hinna med att plugga lite ikväll. Men vi hörs då! 

ONSDAGMORGON

Efter ett tungt träningspass igår blev det mysmiddag hemma hos Andrea med Johanna och Jessica. Flygande Jakob, goodi sallad och kaffe på det. Trevlig kväll! Var dock väldigt trött när det var dags att gå upp i morse. Har hunnit med en promis och frukost och ska alldeles straxt cykla till universitetet för att sätta igång med grupparbete. Klockan ett är det föreläsning om kvalitativa metoder som gäller. Efter den blir det stan en snabbis för halloweenshopping hehe. 

GODMORGON VÄRLDEN VILKEN UNDERBAR DAG

 

EN DAG PÅ GRÄNNABERGET FÖR LÄNGESEN

Idag hade vi äntligen seminariet om Gilje & Grimens hemska bok. Det gick faktiskt bättre än väntat. Nu ska boken bara plöjas igenom minst en gång till innan tentan. Likaså bok nummer två som jag börjat på nu ikväll - samhällsvetenskapliga metoder. Låter ungefär lika kul va? Haha orkar inte. Men om fyra veckor slipper jag dom. 
 
Körde mitt första ordentliga konditionspass på läänge idag, och det gick förvånadsvärt bra! Riktigt nöjd. Roligt pass var det med så det blir nog en ny måndagsvana. Imorgon börjar dagen som den alltid gör nu för tiden - powerwalk med Anna & en stor frukost. Sedan har jag planerat att plugga fram till halv tolv då det är dags för kafferep med Andrea. Föreläsning mellan 13.15-16.00 och sedan träning. Nu börjar vardagsrutinerna komma igång känner jag. Hoppas dagarna rullar på i snabbt tempo nu för på fredag kommer Jessica!
 

HE FINALLY DRANK AWAY HER MEMORY

She put him out like the burning end of a midnight cigarette
She broke his heart, he spent his whole life trying to forget
We watched him drink his pain away, a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind

MÄSTERKOCKARNA

Måste bara berätta om min & Annas supergoda måltid igår! Vi tänkte mysa till det lite och käkade en göddig lördagsmiddag tillsammans. Dock orkade ingen av oss gå & handla, så vi slängde i lite av varje som vi hade här hemma och det resulterade i en gryta med kyckling, bacon, grönsaker och en super god vitlökssås med ris till. En liten grönsallad med en jäkla massa salladskrydda till det! Blev verkligen lyckat. 
 
Idag har vi däremot insett att vi måste handla. Så påvägen hem från träningen ikväll blir det storhandling! Men först: tvätta och plugga klart. Kommer DÖ på seminariet imorgon. Men är snart klar iallafall. Håll tummarna för mig! 

HÄRLIG HÖST SÖNDAG

Varit vaken i snart två timmar och är inne på min andra maskin tvätt. Vetenskapsteori står på schemat, men först - ett avsnitt sons of anarchy.
 
 

SWEET SATURDAY

Vilken härlig helg! Amanda kom hit efter att jag slutat skolan i torsdags och då käkade hon, jag och Anna tacos. As gött! Gjorde sedan besök på apoteket & hemmakväll innan vi drog oss mot kåren för timebeer. Jag & Amanda satte oss vi ett eget litet bort och hade lite kvalitetstid, men annars var det ingen höjdare direkt. Drog oss hemåt runt tiotiden men gjorde ett stopp på Max för lite kvällsmat på vägen. 
 
Åt god frukost, kikade på Sons of anarchy och chillade hela förmiddagen igår. Runt tolv tiden tog vi med oss Anna och åkte till Marieberg där det blev alldeles för mycket shopping och frozen yoghurt. Amanda åkte hem efter det och jag gick på lägenhetsvisning. Världens finaste lägenhet, bästa läget och förstahandskontrakt. Nu är det bara att hålla tummarna!! Efter visningen drog jag och Andrea till väster för att dricka jellyshots, spela beerpong och kolla på fotboll med ett härligt gäng. Runt midnatt tog vi en taxi till kåren för att dansa resten av kvällen. Hade hur kul som helst! Men det får jag lida för idag. Är så fruktansvärt seg och sliten. Har legat nerbäddad i min säng och kollat på SoA hela långa dagen. Nu har jag bara en skiva kvar & sen är det dags för plugg och matlagning. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att tvåtta och plugga. Blir även ett träningspass på eftermiddagen. Bra avslut på en lång vecka! Nästa vecka kommer bestå av två seminarium - måndag & fredag - med några föreläsningar däremellan.
 
 

HUMÖRSVÄNGNINGAR SOM EN GRAVID KVINNA

Igår var det en hemsk dag. Förstod ingenting under en tretimmars föreläsning. Förstod inget i boken som ska vara utläst på måndag. Och förstod inte uppgiften jag ska skriva utifrån den. Kände att vetenskapsteori kunde gå och dö någonstans. Om en månad har vi tenta i just det här ämnet också. Just den här boken också. Grät en skvätt över hur trög jag var igår. Med förhoppningar om att kvällen kunde sluta bra cyklade jag iväg till lägenhetsvisningen! Vi var fyra där och självklart valde hon att hyra ut till någon annan än mig. Kvällen kunde alltså inte sluta bättre. Åkte hem, kröp ner i sängen tillsammans med Gilje & Grimen (äckel-bokens författare) och tyckte lite mer synd om mig själv.
 
Idag gick både jag & Anna upp tidigt för att ta en morgonpromenad tillsammans. Mycket trevligare än att gå ensam och vara rädd för alla konstiga människor som sägs finnas här i Örebro. Käkade sedan en god frukost och sen började pluggeriet igen. Läste och läste, skrev och skrev men tyckte ändå inte att jag fattade ett dugg mer än igår. Cyklade till skolan med inställningen att jag skulle fatta lika lite som igår, men där hade jag fel! Tur det! Kände att jag faktiskt hängde med en hel del. När den var slut gick jag & köpte gymkort - äntligen är det gjort och imorgon sker första passet! - för att sedan dra hem & plugga igen. Denna gång kändes det inte lika tungt eftersom att jag till viss del fattade nu. 
 
Har endast fyra kapitel kvar i äckelboken, och har redan börjat skriva mitt reflektionsprotokoll. Vilken skillnad på två dagar! Igår hade jag aldrig trott att jag skulle klara det och var redo att hoppa av hela programmet. Idag känns allt mycket bättre och jag är inte ett dugg stressad över att det ska vara klart tills på måndag. Fick dessutom redo på idag att min kära bästis antagligen kommer hit imorgon och stannar över natt, vilket självklart också bidrog lite till det goda humöret. På fredagkvällen blir det utgång med ett härligt gäng och på lördag kanske Elise kommer hit. Mycket planerat! Där emellan ska jag hinna plugga, men det hinner jag. För nu förstår jag, litegrann iallafall. Hehe. 

VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ? HELT LOST

 

MORGONPROMENAD & GOD FRUKOST

 
 

FINT & ENKELT PÅVÄG HEM TILL MIG

 
 
 
 

MORGONPIGG

Godmorgon! Tog en lång promenad när jag vaknade idag med. Gick förbi lägenheten jag ska titta på ikväll för att vara säker på att jag hittade, men det var en bit. Käkade frukost med Anna, som vanligt, när jag kom hem och nu har jag skrivit klart en uppgift jag ska försöka hinna med att lämna in sen. Duscha & läsa i min underbara bok står på schemat innan jag börjar vid ett idag igen. Ha en bra dag! 

499 KR, SEN ÄR DEN MIN. NÖRD

 

FORTFARANDE MÅNDAG

Det där med att börja träna imorgon ändrades ganska fort, ska nämligen kika på en lägenhet istället! Håller både tummar och tår för att det ska gå bra. Hoppas, hoppas, hoppas. Annars då? Trött på att läsa i Samhällsvetenskapernas förutsättningar, men har inte mycket val med tanke på att den ska vara utläst om en vecka. Reflektionsprotokoll ska även vara skrivet så det är bara att fortsätta. Trött på att vara trött. Längtar till helgen. Hoppas jag får lägenheten, och att den är fin. Önska mig lycka till. Kramis. 

MITT HJÄRTA ÄR LÅST

Ta mig härifrån. Ta mig här och nu. Vi kan väl bara älska tills natten tar slut.
Jag tänker på oss förr & här står jag utanför din dörr.
 
 

MÅNDAGMORGON

Hej på er! Nu är det måndag igen och det är värst vad helgerna går undan. Åkte som sagt var hem i fredagskväll (efter redovisningen av projekt arbetet, wohoo!) och hade en mysig kväll med Mamma och Jessica. Lördagen bestod av kalas för Farfar, kvalitetstid med bästa vän och vindrickande med härliga människor. Igår blev det en mysfika tillsammans med Strålsnäsbrudarna innan det blev äpplepaj med Farfar & Mormor - bara massa ätande.. Träffade Yasmine en liten stund innan jag tog tåget tillbaks till Örebro. 
 
Idag gick jag upp med tuppen och tog en morgonpromenad. Käkade sedan frukost med Anna innan jag gick & handlade lite. Nu har jag pluggat och grejat lite en stund och ska fortsätta med det ett tag till. Börjar 13.15 idag och ikväll är det tvättning som gäller. Imorgon ska jag börja träna igen, på riktigt! Vad underbart. 

'Cause my heart breaks a little when I hear your name

Too young, too dumb to realize. 
 
 

BRA DAG MED BÄSTEGRUPPEN

Igår blev det en väldigt mysig kväll i Thereses & Martins nya lägenhet ihop med juristbrudarna. Drack te, snackade skit och skrattade i mängder. Blev sent, så var skönt med lite sovmorgon idag! Träffade min fina grupp vid tolvtiden och sen jobbade vi fram till klockan åtta. Käkade pizza, skrattade & flammsade en hel del där i mellan, men nu har vi bara finputs & övning inför redovisning kvar. Nu kom jag precis innanför dörren och ska kika lite på sons of anarchy innan det är sovdags, är helt slut. Snart heeeelg! Woopa!

"If something crosses you, that doesn't make you miserable, enjoy it"

MOBILFOTON

Först två bilder på mina fina vän som var på besök i helgen. Sedan på en hemmagjord strawberry daiquiri. Efter det kommer två muppbilder på mig i en väldigt fin klänning, som jag btw hade på mig på finsittningen. Reten av korten är på mitt fina umgänge i lördags. 
 
 

EN VECKA SEN SIST

Nu har det nästan gått en vecka sen sist och väldigt mycket har hänt! I onsdags var vi på Ritz och kollade på Norlie & Kkv, sjukt kul! Torsdagen blev en lång och seg dag bestående av handledning och plugg. På fredagen städade jag hela förmiddagen för att det skulle vara fint när Nico kom! Han hann bara hit så gick vi och käkade lunch på stan, och sedan blev det en liten shopping tur tillsammans med Andrea. Hann även med en fika innan vi var tvugna att gå hem & fixa iordning oss lite inför kvällen. Då gick vi ut & käkade och drack drinkar med mina roomies. 
 
Vaknade på lördagmorgonen med ont i halsen och ja, hela kroppen. Blev ganska nedstämd då jag precis avslutat min penicillinkur för halsfluss.. Men med hjälp av Nico och Karro blev jag på bättre humör då det var fix & trix inför finsittningen som gällde! Började med lite drinkar hemma hos oss för att sedan fortsätta förfesten hos Erica. Sedan promenerade vi till Ritz, Nico fick dock stanna hemma haha. Under själva sittningen var det ju bara Sobra som fick vara där. Började med en fördrink och sedan blev det trerätters. Var även en hel del spex och annat skoj. Kändes ganska sorgligt med tanke på att nollningen helt och hållet är slut, men var ändå en sjukt bra kväll! Nico kom i samband med att nattklubben öppnades vid tio och vi dansade gärnet ett par timmar. 
 
När jag vaknade på söndagen mådde jag ännu värre än dagen innan. Var helt säker på att halsflussen var tillbaka. Jag var på dåligt humör med andra ord. Nico åkte hem ganska skapligt och jag latade mig hela dagen. Blev hemma igår också eftersom jag fortfarande inte mådde bra, försökte dock få en hel del plugg gjort. Idag däremot tog jag mig till skolan och hade handledning i ungefär en halvtimme. Efter det har jag suttit med min grupp i nästan sex timmar och pluggat stenhårt! Känns bra nu eftersom vi har två dagar till på oss men är på väldigt god väg redan. 
 
I helgen ska jag åka hem igen, fira farfar som fyller år på torsdag. Sen kommer Jessica hit två veckor senare, och bara två veckor efter det kommer Elise & Amanda hit då det är Stiftelsen som gäller! Längtar. Men nu ska jag laga lite mat innan jag fortsätter med pluggandet. Klockan 20.00 är det te-drickande hos Therése som gäller. Puss på er! 

RSS 2.0