SNYGG TJEJ EFTER LÅNG DAG PÅ JOBBET


ROLIG KVÄLL MED ROLIGA MÄNNISKOR

Åkte hem till Yasmine efter jobbet igår. Drack champagne och hade det trevligt innan vi åkte till Motala där vi träffade på både gamla och nya ansikten. Hade hur kul som helst och hann få ett antal skrattanfall innan jag blev avsläppt här hemma på sparres. Somnade gött runt fyra och vaknade vid niotiden imorse. Nu ligger jag i soffan och latar mig, snart dags att göra sig redo för kvällsjobb! Och även inför två jobbiga jobbdagar i Linköping. 

LEAVE THIS WORLD BEHIND

Blev en heldag i Boxholm i lördags - vid 10 gick starten för gummibåtsracet o vi var framme framåt fyra.. En dusch o en pizza senare var det dags igen. Hann vara i Timmerö, på Palace och i Fällhagen innan kvällen var slut och det var dags för mig att cykla hem. Efter detta blev min söndag en soff-och-sov-dag. 
 
Lite piggare idag och ska därför ta tag i allt som behöver göras innan jag börjar jobba vid fyra. Åker raka vägen till Mjölby när jag slutat för att umgås och fira Yasmine som fyllde 19 år igår. Kommer bli en super bra kväll! 
 
 
 

FREDAG

Efter jobbet idag åkte jag, pappa och Jessica till Linköping. Fick med mig en fin vattenflaska, ett par snygga löparskor och en super fin dator hem! Är jätte nöjd. Ska bara hinna lära mig denna komplicerade pryl innan skolstarten..
 
Efter bad, god mat och mys med Elise ska jag nu krypa ner i sängen för att tagga inför morgondagen. Ha en bra helg!
 

SEN SIST

Jobbat som en tok. Haft kvällsmys med Flisan. Träffat mina favoriter. Varit ensam hemma i flera veckor. Serverat på bröllop. Solat och badat. Kommit in på socionomprogrammet i Örebro. Kommer flytta. Ska köpa mig en dator på fredag. Ska åka gummibåt med Jessica på lördag. Ska jobba mina två sista veckor. Ska njuta.
Ska flytta. 
 
 
 

Ledig Onsdag

Måndag och tisdag har bestått av jobb och mys med Elise & Sonny. Idag är jag ledig och det firade jag med en ordentlig sovmorgon. Ska fortsätta firandet med shopping och fika i stan med Ellen! Sedan vankas jobb torsdag, fredag, lördag och söndag. Cash is king! 

Världens bästa lördag

Ytterligare en vecka som bara sprungit iväg. Jobbat mestadels, träffat Sanja, hängt med strålsnäsbrudarna i Vadstena, chillat med bästis och varit på kalas för min 15åriga kusin. Sedan kom helgen som inleddes med en kväll hos Emilia! Vi var ett par stycken som spelade kort, skrattade och drack vin in på småtimmarna. Riktigt kul!
 
På lördagen sen blev det upp tidigt för att åka med Sara och Alexandra till Norrköping och Bråvalla! Årets grymmaste dag, helt klart! Dom vi hann sa var Ron Pope, Nicky Romero, Takida, Volbeat, Dada life och AVICII! Och alla var så otroligt jäkla svinbra, Ingen besvikelse där inte! Träffade även på en hel del roligt folk, både gamla och nya ansikten. Kom hem på söndagmorgon med världens lerigaste kropp och ett tungt huvud. Sov sedan bort nästan hela söndagen för att vara pigg idag! Det är jag inte. Har mest legat i solen o läst hela morgon och varit ute på en promenad. Men nu är det dags att ta tag i livet igen och börja jobba klockan tre. 
 
 

RSS 2.0