TORSDAG

Idag var jag uppe med tuppen! Ätit frukost, duschat och bara chillat. Nu är det dags att röra röva mot Linköping. Ska prova balklänningen en sista gång, gå förbi stan en sväng och sedan gymmet. Ikväll ska jag dansa med syrran och imorgon är det dags för praktik igen! 
 
 

Chuck Bass ♥


27/02/2013

Hej på er! Idag är det onsdag och nästan en vecka har gått sen sist. Först och främst måste jag säga att jag hade en super bra helg! Inledde den med myskväll med mina strålsnästjejer. Vi kollade på disneyfilmer, käkade en massa frukt och pratade om allt mellan himmel och jord. Blev ganska sent så när jag skulle upp & jobba dagen efter var jag ganska seg. Som tur var rullade det på ganska fort och somnade som en stock när jag kom hem. Fortsatte sedan att kolla på Gossip Girl, och träffade även Elise en stund. I söndags blev det en tur till Linköping för att ha balträning, och det var allt lite svårare den här gången. Men måste säga att det är jävligt kul! 
 
I måndags var det första dagen på praktiken på sjukhuset. Nervös som satan började jag kvart i åtta. Som tur var är personalen jätte trevlig och jobbet superintressant! Igår hade jag min andra dag och måste säga att hittills trivs jag. Idag är jag ledig och likaså imorgon, ska nämligen jobba helgen. Nästa vecka sen börjar mitt IV-val så måste till skolan två dagar i veckan, blääk. Men men.
 
Idag har jag haft en lugn och skön förmiddag! Ätit en god frukost, myst med Pumis och gjort lite ändringar i mitt schema. I eftermiddag ska jag ta tag i plugget och även ge mig ut på årets första ute-joggingtur! Ska bli riktigt skönt. Fast att de fortfarande är ett par minus börjar vårkänslorna komma fram! Solen skiner och fåglarna kvittrar, me like. Hoppas ni också får en fin dag! Puss

Torsdag

Jobbade förmiddagen igår, sen blev det en hel del Gossip girl tittande innan jag träffade Philip en stund. Idag har jag jobbat eftermiddag och hoppas på en promis med en kär liten vän ikväll. Vi hörs!


19/02/2013

Var längesen nu men de sista dagarna i skolan var långa och krävande. Tog mig igenom det och invigde lovet med att fira pappa. Restaurang med hela familjen för att sedan fortsätta med studentfest och sleepover hos bestie. 
 
Lördagen bestod av ytterligare lite kalas för pappa. Sedan begav jag mig till Linköping för en dejt med Sanja! God mat, dyra drinkar och en massa prat. Efter några timmar kom Amanda och gjorde oss sällskap, träffade även lite annat folk under kvällens gång. Hade hur kul som helst och blev inte för sent heller, vilket var väldigt skönt.
 
I söndags blev det tidig uppgång för att åka in till Linköping och balträningen. Fick dock reda på att det var inställt när vi var halvvägs, så det var bara att vända och åka hem igen. Spenderade nästan hela dagen halvsovandes framflr Gossip girl istället. 
 
Igår var det första dagen på lovet och jag började med att plugga.. Kändes bra att få lite gjort och belönade mig med en hel del Gossip girl avsnitt efteråt. Är fortfarande väldigt förkyld och känner mig inte allt för pigg så det är skönt att bara vara hemma. Nu ska jag sätta igång med skolarbetet innan jag slår på tredje säsongen av Gossip girl, hehe. 
 
 

12/01/2013

Uppe på benen efter nästan en vecka sängliggandes, så skönt! Blev dock ingen skola idag heller. Men imorgon ska jag dit för att ha en enda lektion. Pluggar världskrig just nu och imorgon blir det matteplugg för hela slanten! Tre dagar kvar, sen ingen skola på sju veckor. Loveely. 

11/02/2013

Igårkväll kom Amanda hit. Vi kollade på min favoritfilm, käkade glass med varma hallon + en massa annat gött och snackade en massa skit. Det var gött. Blev dock hemma idag med. Det var mindre gött. Har gjort klart en uppsats och faktiskt pluggat en del idag, men också sovit och kollat på mycket tv som vanligt. Börjar tröttna, men febern vill inte ge sig. Blir nog ingen skola imorgon heller. Missar ännu ett prov. Aj aj aj. Som tur är har jag snälla (?) lärare så det blir prov både torsdag och fredag för min del. Hoppas haft en bättre start på veckan! 
 

Instagram


Sjukstuga

Veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Legat hemma och varit sjuk sen i onsdags, och jisses vad synd jag tyckt synd om mig själv haha. Missade Sanjas födelsedag och vår dejt, även ett prov och ett handledarmöte.. Har iallafall en snäll mamma som pysslat om mig.
 
Idag mår jag bättre. Fortfarande dunderförkyld men det kan man leva med. Så nu är det dags att ta tag i plugget efter några dagars vilande. Ikväll kommer bästa vän hit och myser, perfekt med tanke på att jag är fruktansvärt sällskpassjuk.
 
Imorgon ska jag ta mig till skolan och det ska jag göra varje dag den här veckan. Har missat alldeles för mycket och är ju dessutom sista veckan innan lov och praktik.

Söndag

Nu är det söndag igen och helgen har gått lika fort som vanligt. Hade iallafall en jätte rolig kväll igår vilket ledde till en seg dag idag. Har pluggat lite och även vart på min första balträning! 
 
Nu är jag påväg hem och tänkte faktiskt gå och lägga mig ganska direkt, är super trött. Den kommande veckan kommer bli fruktansvärt tråkig, har så oerhört mycket plugg så träningen lär bli helt isidosatt fram tills på torsdag.. Men som tur är, är det näst sista veckan innan lov och praktik. Så det är bara att ge gärnet! 

01/02/2013

Förata februari och solen har varit framme hela dagen, vi har saknat dig.
 
Käkat grillat med familjen och pluggat hela kvällen. Ska fortsätta lite på projekt arbetet innan jag kryper ner i sängen framför någon bra film. Sova tidigt är det som gäller för ska upp och träna imorgon bitti! Måste sedan fortsätta plugga innan det blir middag & mys hos Sara innan 20årsfest, kommer bli en toppen kväll!

Äntligen fredag

Godmorgon! Har precis käkat frukost och väntar nu på att vi ska åka till tåget. Har sovmorgon så börjdar dagen precia som jag avslutade den igår - med ett spinningpass. Börjar sedan vid tio och har endast två lektioner, skönt. 
 
Blir en lugn hemmakväll idag med massa plugg. Laddar inför morgondagen istället, hehe. Hoppas ni får en fin fredag!

RSS 2.0