31/07/2012

Idag är det sista juli och snart bara två veckor kvar på sommarlovet. Gud va äckligt fort det har gått. Bestämde iallafall idag att jag ska vara ledig sista veckan, så jag hinner göra lite roliga saker också och inte bara jobba! Skönt det.

Idag har jag iallafall jobbat från nio till halv sex. Mamma & Pappa åkte precis iväg så ikväll blir jag själv en stund. Tänkte göra mig nåt gott att äta och sen krypa ner framför tv'n. Känner att jag inte har någon ork till något annat, tråkigt är det! Men imorgon ska jag försöka ge mig ut på en löprunda efter jobbet iallafall. Imorgon har det nämligen gått en vecka sen jag tränade ordentligt senast, inte ok!

Annars verkar veckan se ganska okej ut! Sanja kommer nog till Boxholm en dag, kanske tjejkväll och även skänningemarken. Hoppas vädret blir som jag vill bara. Men det är sånt som märks, ni får ha en fin kväll allesammans!

Det är väntan som fördärvar och förstör

Linnea Henriksson - Lyckligare nu



30/07/201

Hej på er! Jobbade 9-12 inne i Linköping och började sedan halv två fram till halv sex på fiket.
Så nu är jag ganska trött, så tänkte ta med mig Puma ner i soffan och kolla lite på tv. Sen cyklar jag tillbaks in till Boxholm igen för att lämna nycklarna till fiket som jag råkade få med mig hem.. haha klumpeduns! Passar då även på att ta en promenix med Idis. Morgondagen kommer se likdant ut + att jag ska få träffa Amanda som jag håller på att sakna ihjäl.



Ghost whisperer, grillat och lillis - bra söndag


You're so damn hard to please

I got this feeling on the summer day when you were gone.
I crashed my car into the bridge. I watched, I let it burn.
I threw your shit into a bag and pushed it down the stairs.
I crashed my car into the bridge.

I don't care. I love it. I don't care.


Sommar, härliga människor och för små skor



29/07/2012

Nu är det söndag igen och denna helg har gått lika fort som alla andra, men den har varit grym! I fredags fick vi sluta tidigare på jobbet, sådär fyra timmar tidigare så det var rätt gött! Träffade Emilia en liten stund och sen gick jag på stan i några timmar innan Sanja kom och mötte upp mig. När hon kom satte vi oss på en bänk i solen och käkade godis i väntan på bussen som skulle ta oss till Kisa. Väl framme i Kisa kom Nico och hämtade upp oss med moppen. Hemma hos honom började Mathias & Sanja med maten medans Nico & jag drog ut på en mopperunda, haha svin kul! Under kvällen dök det upp lite fler folk och vi hade riktigt trevligt.

Hade varit underbart med sovmorgon igår men icke, började jobba klockan åtta. Efter jobbet kom Sanja hit! Vi köpte med oss lite mat och gick hem till syrran. Där gjorde vi oss iordning och fixade innan vi drog vidare till några av Jessicas kompisar. Där hittade vi en liten söt kattunge vi satt och gosade med, haha. Efter en stund gick jag och Sanja vidare för att träffa Emilia, Vickan, Kajsa och gänget. Fick med oss dom till Tobias, sedan hamnade vi på Parkgatan och tillslut blev det filmtittande hemma hos Emilia. Vid halv fyra började vi cykla hem till strålsnäs, somnade som stockar båda två när vi kom hem och idag blev det en lång sovmorgon - till halv tolv.

Nu har vi precis varit och lämnat av Sanja vid tåget. Jag tänkte hoppa in i duschen i hopp om att piggna till lite! Annars vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Ska nog bara vara hemma och förbereda mig inför den kommande veckan som kommer bestå av jobb både i Linköping och i Boxholm.

HÄRLIG BRUD + VARMT I VATTNET


What we dream, it's all that matters

Kort dag på jobbet, hälsat på Ida på fiket och legat i solen en stund. Nu ska jag & Memme ta årets första dopp i Öringe! Gött mos. Och ikväll kommer bästis hit för en promenix med mig & lillis. Allt jag hade att dela med mig om för tillfället, hoppas ni haft en fin dag! PUSS


24/07/2012

Avslutade min söndag och min vecka på ett väldans bra sätt! Var ute och promenerade i Strålsnäs tillsammans med Alex & Memme. Skrattar alltid tills jag får ont i magen när jag är med dom där två. Den hetaste diskussionen var om längd, och när man är lång eller kort. Haha herregud.

Veckan började med en vanlig dag bestående av jobb och träning. Tog en tur till solariet + en promenad innan jag gick och la mig också. Denna dag har varit hur seg som helst! Äckligt segt på jobbet och efter träningen var jag så trött så jag trodde jag skulle somna på vägen mot tåget. Väl på tåget träffade jag på Lissandra och vi började diskutera om jag ska klippa av mig mitt hår nu innan skolan början igen, men kommer nog vela fram och tillbaka ett bra tag till innan jag bestämmer mig.

Nu är jag hemma och har precis ätit lite. Väntar in mamma och pappa som har varit i sommarstugan hela dagen. Sen blir det sova tidigt och tagga till för imorgon! För nu är det dax att sätta igång att sälja lite på jobbet. Får även min första lön imorgon och det ska bli lite spännande! Men vi hörs då igen, ha de gött!

Lillis gillar solen lika mycket som jag


Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå.

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.


22/07/2012

Hej på er! Nu börjar helgen lida mot sitt slut, vilket känns ganska tungt men jag har haft så sjukt kul. Gjorde verkligen rätt i att ta ledig torsdag fredag. Fredagskvällen hemma hos Vickan bestod först av grill och tjejmys, men fortsatte sedan med att det kom en massa pojkar och vi spelade spel. Hamnade sedan hemma hos Emilia där spelandet fortsatte enda in på lördagmorgonen.

Igår låg jag och sov hela förmiddagen i solen - lovely. Framåt eftermiddagen cyklade jag in till Emilia. Vi städade och grillade innan Ida kom då vi hoppade in i bastun! En stund senare stod vi och sminkade oss för att cykla ner till fällhagen och träffa lite annat folk.

Idag har jag legat i solen hela förmiddagen med Pumis, och nu har vi precis kommit in efter en promenix. Vet inte vad denna dag har att bjuda på riktigt men tror vi ska gå ner till Farfar om en stund iallafall. Annars blir det lugnt för att ladda inför jobb imorgon! Känns som om det var månader sen jag var där.


20/07/2012

Varit hos min faster och hennes man hela dagen. Legat i solen, badat i poolen, käkat pizza och bara haft det gör skönt. Perfekt dag att vara ledig på! Nu kom jag precis hem och det är dags att hoppa in i duschen och börja förbereda sig för kvällen. Grill och tjejmys hemma hos Vickan är det som gäller!


STEVE'S MED TVÅ FINISAR


19/07/2012

Hade en toppen kväll igår! Vi var ett par tjejer hemma hos Emilia och det bjöds på grillat, spel och en massa skratt. Lite senare dök det även upp ett par killar och framåt morgonen somnade jag gött i Emilias säng.

Idag har vi bara sovit, ätit en super god frukost och varit hur slöa som helst! Nu är jag hemma och har precis gjort mig iordning lite igen. För om en liten stund kommer Emilia & Vickan och hämtar upp mig för att åka till Linköping. Älskar att vara ledig.


18/07/2012

Hade en jätte bra dag igår! Det var kul på jobbet, tog en glass med Andreas & Dennis efter och gick sedan till gymmet en stund. När jag kom hem blev det tvtittande med mor, far och Philip.

Idag har det varit en betydligt segare dag på jobbet. Hampus var sjuk och svenska folket har varit fruktansvärt otrevliga, men det är väl smällar man får ta som försäljare. Gick förbi stan en sväng innan jag åkte hem och fick med mig ett linne. Nu är jag äntligen hemma och det är dax för att duscha & göra sig iordning inför kvällen. Jag har ju tagit helg nu och det ska firas med grillkväll med ett par grymma brudar!


16/07/2012

Denna dag har sätt ut som många andra - jobbet + gymmet. Nu är jag hemma och ska straxt gå en sväng med Alex & Memme! Sen sova tidigt för att orka morgondagen som kommer bestå av jobb, fika med Andreas och träning. Går bara till onsdag den här veckan som tur är! Men vi säger så sålänge. PUSSS


Livet är dyrbart, se det som en gåva.

Jag undrar om jag kommer få se dig imorgon, så denna tid vill jag inte spilla ut.
Nej, för ett ungt liv blir snart ett gammalt.

Jag lovar att du och jag ska skina en dag.

15/07/2012

Efter en rolig kväll bestående av kortspel, dans, bad och en massa skratt med trevliga människor somnade jag som en stock när jag kom hem. Idag har jag endast rört mig mellan sängen och soffan, är ganska seg med andra ord. Men nu har ju solen hittat hit så tänkte gå ut och lägga mig & läsa i en bra bok en stund. Ikväll hoppas jag på att träffa bästa Philip som fyller år idag!

Tackar för en trevlig kväll!


Tonight I'm not taking no calls, 'cause I'll be dancing


14/07/2012

Godmorgon! Blev lite ändrade planer igårkväll. Efter att jag och Amanda käkat god mat tillsammans med mamma och pappa mötte vi upp Memme för att sedan följa med Tobias ut till Matildas stuga. Där var det ett glatt gäng (eller ja, nästan alla var ju glada iallafall.. haha) som vi snackade bort en timme med innan vi åkte hem igen.

Idag hade jag tänkt att ta sovmorgon och inte vakna av väckarklockan. Men nene, vaknade halv sju och det var helt omöjligt att somna om. Låg och vände & vred i sängen till klockan åtta tror jag innan jag gav upp och satte på en film. Vid nio tiden gick jag upp och käkade frukost och nu har jag precis varit ute på en långpromenad.

Nu är det snart dags för att hoppa in i duschen och börja göra mig iordning! För vid tre åker jag och Memme till Amanda. Ska käka lite mat och sådär innan vi fortsätter in mot stan och senare ut på landet för poolparty! Ska försöka vara flitig med kameran så ni får lite kort att se fram emot! PUSSPUSS


FREDAGEN DEN TRETTONDE

Som ni märkt har jag varken haft lust eller ork att skriva här på ett par dagar, ärligt talat så har jag inte ens satt på datorn sen i måndags haha.. Haft fullt upp helt enkelt! I tisdags blev det jobb och sedan en promenix med Memme + lite tvtittande med mor och far. Onsdagen spenderade jag på jobbet och även ute i regnet med bästa vän och hennes hund. Igår blev det en lång dag bestående av jobb, lite småshopping och träning.

Mamma och pappa åkte iväg i onsdags och kommer hem nu ikväll så jag har varit alldeles ensam. Men det har gått förvånandsvärt bra! Jag som i vanliga fall brukar vara så mörkrädd och larvig har kunnat sova som en stock båda nätterna. I'm impressed! Nu har jag precis varit hos farfar en stund, vi har pratat framtidsplaner och käkat en massa godis. Straxt kommer Amanda hit! Vi ska bara ta de lugnt och förmodligen träffa Memme ikväll - dags att börja tagga inför morgondagen! Ha en bra kväll allesammans :)

"Nu slår jag på säljmode, ta kort på mig" - Hampus Whalström.

Såhär lycklig var Smilla efter en promenad i regnet, haha sööt.

09/07/2012

Hej på er! Efter en lång dag på jobbet hoppade jag över gymmet och åkte hem istället. Kände att jag inte hade ork till något annat. Tur var väl det, för träffade nämligen Olle på tåget! Riktigt trevligt med tanke på hur längesen det var jag såg den grabben. När jag väl kom hem käkade jag lite mat och tog det lite lugnt.

Nu har jag precis kommit in efter en mils löpning, skönt att rensa skallen lite!
Så nu är det dags för duschen för att sedan ta en promenad med Memme.

Ä L S K A R  V Ä D R E T !
Hoppas alla jävlar som pratar om regn ljuger.

Love Locked Down

No more wasting time, you can't wait for life
which is wasting time, where's the finish line
No more wasting time, you can't wait for life - which is wasting time, where's the finish line


SÖNDAGSHÄNG

Blev godis och fifa tillsammans med två slitna pojkar innan jag åkte hem och käkade pizza med mor & far. Nu inväntas solsidan! Efter det blir det sängen för att orka jobbet + gymmet imorgon.


.


08/07/2012

I fredags gick jag raka vägen till gymmet efter jobbet. Hann även träffa Sanja en snabbis innan jag var tvungen att skynda hem. Väl hemma blev det god mat och en massa mys med Ida & Amanda! Åt godis för ett helt kompani och kollade på hundtricket.

Igår blev det jobb mellan halv nio och halv fyra. Ellen mötte upp mig när jag hade slutat och då blev det gooodi mat på torget! Sen köpte vi med oss jordgubbar & choklad och cyklade upp till sjögarp för ett dopp. Hur mysigt som helst! Hann även med lite fotbolls/vollybollsspel hemma hos henne innan jag följde med Ida till Malexander. Var ganska trevligt där med! Gratulerade Fredrik på 18årsdagen, rökte vattenpipa och vandrade omkring i regnet.

Idag gick jag inte upp förns vid elva tiden - hur skönt som helst. Vet inte vad denna dag har att bjuda på men hörde rykten om en fifaturnering, så vi får väl se hur det blir. Imorgon är det måndag igen och tillbaks till den tråkiga vardagen.


.


03/07/2012

Min söndagkväll bestod av att först träffa bästis en stund, vi hade en hel del att ta igen eftersom hon har befunnit sig på p&l hela veckan. Träffade även Memme en stund efter det och fick höra ännu mer festivalskvaller! Somnade hyfsat tidigt för var helt slut av någon konstig anledning.

Igår blev det jobb fram till fyra. Efter det mötte jag upp Nicolas på stan! Vi tog en fika, promenerade, satt i solen vid stångån och hade det hur bra som helst. Hade även en hel del att ta igen med honom efter över en vecka! Kom hem runt åtta och började direkt med kvällsmat/matlåda - vuxenpoäng till mig!

Jobbat till fyra idag med, och det har väl inte gått så jätte bra den senaste veckan nu. Så måste verkligen ge gärnet de kommande tre dagarna!! Så kommer vara ännu mer slut än vanligt när jag kommer hem om kvällarna, haha.. Men idag tog jag mig faktiskt till gymmet när vi slutat! Hur jäkla gött som helst! Tog det dock lite lugnt så jag inte riskerar att bli sjuk igen, men mår jag som idag så gör jag ett återbesök redan imorgon eftermiddag :)

Bästa Nico på Espressos uteservering

Såhär gött har jag och mina trasiga skor det på rasterna på jobbet!
Älskar solen som har börjat titta fram.

01/07/2012 - Första juli och det regnar.

Igårkväll umgicks jag med bland annat Ida, Fredrik och Erik. Vi promenerade runt i Tranås, hade picknick på en trottoar i Boxholm och besökte campingen (och sveriges roligaste gunga) i Sommen. Tog en cykeltur hem runt två tiden.

Idag tog jag sovmorgon! Skönt som satan. Nu har jag plockat iordning på mitt rum och snart är det dags för käk. Vet inte riktigt vad denna dag har att erbjuda, men hade tänkt att bara ta det lugnt så min förkylning försvinner nån gång! För i veckan ska jag träna igen, så det så.


RSS 2.0