Det gjorde vansinnigt ont att försöka sluta älska

Sitter en lördagkväll och skriver på min absolut sista svenskarapport. Om den vansinngt bra boken Gå i kras av Veronica Schelander. Vill lämna in den ikväll så jag slipper sitta med det imorgon. Pappa har just tänt grillen också så jag får snart lite belöning! Vilket jag egentligen redan fått idag. Började dagen med kalas, åkte sedan till McD med syrran och sov sedan några timmar innan jag satte igång med pluggeriet. 
 
Igårkväll var jag med Elise, Amanda och Jessica. Drack vin och snackade en massa skit den härliga försommarkvällen. Slutade med att vi hamnade uppe hos Tobias och jag somnade gött i Amandas säng framåt fyra. Lugn kväll med mycket skratt med några av mina favoriter. Sådana kvällar behöver man fler av. 
 
När jag är färdig blir det antagligen direkt in i duschen för att sedan umgås med Yasmine ikväll. Det händer inte allt för ofta så det ska bli trevligt! Imorgon är det morsdagsfirandet som gäller, hörs då! Puss

Jag tittar, men förstår inte vad jag ser

 
"Kärlek, glädje, framtidstro, skräck och oro. Jag är tom. Skinn och ben, två sorgsna ögon och en brinnande eter som skvalpar runt i mitt skal. Min omgivning är svartvit och saknar färger. Jag tittar, men förstår inte vad jag ser."
 
- När livet stannar, Malin Sävstam
 

SUGEN PÅ SOMMARLOV

 

HELT SLUT

I himlen finns inga känslor, hör- och läsförståelse prov på engelska och en stor engelskaredovisning har min dag bestått av. Åkte raka vägen till dansen efter skolan och svettades lite innan det var dags för matteplugg. Har suttit med det i knappa timmen och är redan tokig, det vill inte. Och på fredag har jag ett fyratimmars NP i matte c. Jo men lycka till Therese! Tänkte försöka mig på en svår, stor och jobbig inlämningsuppgift jag också har till fredag istället. Är så trött på det här! Men nästa fredag sätts betygen så det är bara att hålla ut. 

Lång Dag Framför Mig

Godmorgon! Jag har varit vaken en bra stund och hunnit med en promenad, en dusch och även lite plugg. Har precis ätit en goodii frukost och tänkte fortsätta plugga lite innan det är dags att åka. 
 
När jag kommer till skolan är det eget arbete med fortsatt plugg som gäller. Börjar 09.50 och då är det religionsprov som gäller. Idag ska jag även få reda på svenska nationella och plugga till matte nationella. Och i eftermiddag är det dans som gäller. Ha en bra dag allesammans! Puss

Hipp Hipp Hurra

Dansat bal, dansat med syrran och pluggat. Helt slut i huvudet! Dax för käk sedan en promiis med Memme. Sen ska jag hålla mig vaken så länge det går och plugga till ett stort prov jag har på tisdag. Morgondagen kommer bestå av en jäkla massa plugg, lite fix med klassen och en enda lektion - värt. Det är inte vilket dag som helst imorgon heller, utan det är Amandas födelsedag! Gammal käring fyller hon men jag gillar na ändå. Som bevis på det ska jag bjuda på en riktigt charmig bild på oss båda från i somras;
 

Några av alla tusen bilder jag tog idag


18/05/2013

Ganska skönt att ta helg efter två riktigt jobbiga prov igår! Fick dock reda på att vi slipper kursprovet som var planerat, underbart! Hade i alla fall en riktigt bra kväll tillsammans med mycket blandat folk, men det de flesta hade gemensamt var birgittaskolan. Kvällen bjöd på god mat, roliga tal, mycket sång och en hel del dans. Sara & jag åkte sedan vidare till Boxholm, men det var ingen höjdare så jag satte mig på cykeln & åkte hemåt. Avslutade kvällen med Aladdin och somnade riktigt gött med sovmorgon idag. 
 
Hann inte med mycket mer en än dusch och att göra mig iordning innan det var dags att åka mot Vadstena för att kolla på alla fina balpar. Träffade mycket folk och fick se en massa fina klänningar, uppsättningar och dylikt. Men bästa Amanda & Linus kammar lätt hem priset för finaste paret!! Vi åkte förbi McD på hemvägen och göttade oss i solen, det tyckte både jag & Sara att vi var värda efter gårdagen. 
 
Kom hem runt sextiden och åkte direkt bort till skolan för att dansa med Jessica. Vi är äntligen klara med alla danser! Nu har vi käkat god mat och jag hade tänkt att börja plugga lite - rolig lördagskväll. Har två stora prov i veckan så lika bra att vara ute i god tid. Imorgon är det balträning som gäller 11-13. Svettigt lär det bli. Ska dansa med Jessica direkt efter och sedan plugga hela långa kvällen. Mycket som måste göras! Men vem klagar när det endast är fyra veckor kvar?? 
 
Bjuder från några bilder ifrån skivan igår. Kära vänner 

Älskar lediga dagar

Åh vilken underbar dag! Gick upp runt åtta tiden, käkade frukost & pysslade med mina naglar lite. Efter det har jag suttit på altan i solen hela dagen tillsammans med Mamma och Puma. Fått en massa plugg gjort, slumrat till lite då och då, lyssnat på musik och läst en bra bok. Nu ska jag snart hämta Jessica för att dansa lite, tur de för känner att det börjar brännas lite på nästippen. Ikväll är det tacotorsdag som gäller och imorgon väntas en lång dag. Skola, två stora prov, umgås med min tjej och avslutar fredagen med studentskiva! Fantomen på operan - tema som gäller. Helgen kommer fortsätta lika bra också för på lördag ska jag titta på bästa vän när hon dansar bal. Hoppas bara vädret håller i sig! 
 

TISDAG

En liten sovmorgon bjöd denna dag på också! Hade en rolig religionslektion, en seg infostund och sedan betygsnack på svenskan. På eftermiddagen har jag hunnit med två möten om kommande studentskivor och häng med min favoritbrud. Nu har jag precis kommit hem och fått i mig lite käk. Köket är även fullt med nybakade bullar, mums! Perfekt att ha när man ska plugga hela kvällen, vilket jag tänkt göra. Två muntliga engelska redovisningar imorgon och två stora prov på fredag. HEY HO LET'S GO
 

EN MÅNAD TILL STUDENTEN

Helt slut efter en lång måndag! Gick upp ganska skapligt för att skriva klart en fördjupningsuppgift, börja på en rapport och plugga inför ett prov. Hann även med en hel del annat småplock vilket kändes rätt skönt när jag vid ett tiden var påväg till skolan. Hade endast en lektion idag som bestod av en rejäl genomgång inför det näst sista provet i kursen. Fortsatte pluggandet efteråt innan det blev dags för ett spinningpass! Nu har jag äntligen kommit hem och fått i mig lite käk. Ska fortsätta plugga en liten stund hade jag tänkt innan det är sovdags. 
 
Imorgon börjar jag inte förns tio, sköönt! Har sedan några få, ganska ovärda, lektioner. Klockan två är det möte på strandgatan som gäller och på kvällen är det träningsdags igen! Har även där en hel del plugg att hinna med. Jag gillar inte de kommande tre veckorna alls. Usch usch usch. Men bara en månad kvar. 

06:06

Godmorgon! Igår kväll hängde jag med Amanda, boren och linus till Tranås för att bowla. Mysigt med discobowling! Lyckades komma tvåa så blev ju rätt lyckat ändå. Var hemma straxt efter nio och gick & la mig straxt därefter. 
 
Nu har jag varit uppe i närmare två timmar och jag ska väl inte påstå att jag är så värst pigg. Men börjar om en liten stund och då är det dags att piggna till! Balträning, plugg och dans står på schemat för idag också. Längtar tills imorgon då jag har sovmorgon,  hehe. Ha en bra dag! 

Ledig Lördag

Blir inte alls mycket skrivet här! Men vad ska man säga? Det är ju alltid samma visa ändå: Skola, jobba, plugga och träna. Jobbade torsdag, fredag, lördag och söndag förra veckan. Dansade med syrran, hade balträning, myste med Elise & Memme och lite annat den helgen också. Den här veckan var kort, men oerhört seg. En himla massa plugg varje lediga stund. Kollade på Yasmines musikal i tisdags, och herre jösses vad jag skrattade! Perfekt att avsluta en jobbig dag med. De var så duktiga! 
 
Jobbade i onsdags - ett tolvtimmarspass. Helt slut på torsdagmorgonen när jag gick upp för att ta morgonpasset då också. Dansade med syrran på kvällen, käkade god mat med familjen och tog det bara lugnt på kvällen. Igår var det jobb på fiket som gällde, så lite variation blir det ju hehe. Pluggade gärnet med ett par uppgifter när jag kom hem för att sedan cykla in till Ida och ha balkonghäng. Drack vin, snackade skit och hade det riktigt gött i kvällssolen. Åkte ut till Matilda en stund innan det var dags att cykla hemåt igen. 
 
Idag hade jag min första sovmorgon på jag vet inte hur länge! Kändes helt underbart att slippa ställa klockan vilket jag gjort typ varje dag i två-tre veckor nu. Så idag har jag verkligen njutit av att vara ledig! Kollat på Micke & Molle, solat och bakat lite. Nu tänkte jag göra mig lite lunch för att sedan sätta igång med plugget. Men först ska jag bjuda på lite bilder från veckan som gått! 
 
De första två är från projekttorget, jag med min favoritpartner! Och glädjespridarna bredvid oss. De andra två bilderna kommer från alla våra kafferaster i solen den här veckan. När det är sånt här väder är det faktiskt ganska gött att ha så långa raster som vi har! Och den sista bilden är från gårdagens mys med idis. 

Första maj

Hej på er! Hoppas ni hade en härlig valborg igår! Jag jobbade till klockan åtta, kollade på fyrverkerier & umgicks en stund med härliga människor. Kom hem ganska tidigt och satte igång med att plocka iordning på rummet & kolla på film. Rätt skönt faktiskt! Gick upp tidigt idag och startade dagen med en promenad. Satte sedan igång med plugget innan jag åkte bort till Åsbo för att dansa med Jessica. Fortsatte plugga en stund när jag kom hem & sedan åkte jag och memme till Mjölby. Försökte hitta lila godis (till projektorget imorgon) men det var inte enkelt.. Så vi tog en fika istället, mysigt! Nu har jag precis kommit hem och tänkte försöka få lite mer skolarbeten gjort. Är sugen på att cykla en sväng så det ska jag nog göra också innan kvällen är slut. 
 
Imorgon kommer det bli en lång dag. Börjar med projektorget, som faktiskt är avslutningen på hela projekt arbetet! Såååå underbart. Sedan är det två maffiga lektioner som gäller innan vi slutar klockan fyra. Börjar sedan jobba halv fem inne i Linköping. Helgen kommer se likadan ut, ska jobba både fredag, lördag och söndag. Vilket liv! Och det som oroar mig är när jag ska hinna plugga?! Men lite mer än en månad kvar, sen är det över. Lovely.
 
En härlig bild från min morgonpromenad och en på min fina vän! 

RSS 2.0