TISDAGFÖRMIDDAG

Hej på er! Har haft fullt upp sen sist, var bland annat hemma och firade bästa Sanjas tjugoårsdag förra lördagen och i Göteborg för att träffa lillprinsen på söndagen! Toppen helg! Veckan rullade sedan på som vanligt och i fredags partajade jag med min roomie och hennes vänner. Annars har det varit en lugn helg och jag har bara laddat inför denna vecka som känns stört lång. Igår var jag i skolan mellan 9-17, träffade Jessica och körde spinning. Idag skulle jag gått på föreläsning vid ett men det blev inställd så det blir grupparbete istället. Träning med syrran efter det och ja, så ser det ut hela veckan. Enda som skiljer sig är att det kanske blir utgång imorgon och på fredag blir det hemfärd! Ska fira pappsen som fyllde år förra veckan och träffa Amanda som jag längtar ihjäl mig efter. Mycket mer finns inte att berätta, förutom att jag hoppas på att träffa lillprinsen i helgen igen. Så underbart fin och vad han luktar gott!! Lycklig moster. KRAMIS 

GREY'S ANATOMY

The most interesting thing about heart transplants is that one completely loses his heart and be replaced by someone else, yet still has the feelings for the same person he or she loves. This proves that love works in the mind of people and not in their hearts. Bottomline is, love is a state of mind. You'll learn how to forget onliy if you try doing so.  

WE DON'T KNOW WHO WE ARE

Until we're connected to someone else. We're just better humanbeings when we're with the person we're supposed to be with. 
 
 

GÖDDHELG PÅ HÖG NIVÅ

Började lördagen med ett riktigt tungt träningspass innan det blev brunch med Amanda och Tove, dom hade bakat eget bröd o massa annat gott! Åkte sedan ner på stan med syrran för att handla till vår systerson men även lite nödvändigheter till hemmet. Käkade sedan lunch & hade det trevligt innan det blev hemfärd framåt eftermiddagen. 
 
Väl hemma kopplade jag & Amanda in boxern, så nu har vi några kanaler iallafall! Med andra ord blev det soffhäng resten av kvällen. När Tove kom hem tog vi fram chokladfontänen och frukt för att mysa framför twilight. Idag tog jag sovmorgon och ska faktiskt erskänna att jag inte gjort mycket för världen idag. Städat, pluggat lite, skrivit lite cv och bara tagit det lugnt. Haft en himla lugn och skön helg! Gött att bara äta gott och dega framför bra filmer hela dagarna hehe, Välbehövligt ibland kan jag känna. Jag gör dock inget annat än att längtar efter min syster och hennes son. 
 
Imorgon har jag inte mycket planerat, lite grupparbete på förmiddagen och träning på eftermiddagen bara. På tisdag ska vi på studiebesök, det ska bli riktigt intressant! På onsdag fortsätter grupparbetet för att sedan ha föreläsning och seminarie på torsdag. Låt denna vecka gå fort!

RSS 2.0