Midsommar, klänning och blommor i håret

 

Tillbaks på ruta ett

Nu har även midsommarhelgen tagit slut, o jag har haft det jätte bra! I fredags jobbade jag till klockan åtta och firade fina Alexandra efter det. Började med några brudar hos Ida för att sedan avslutas halvvägs till sommen med halva Boxholm. Kvällen slutade på bästa sätt o jag cyklade hemåt på lördagmorgon.
 
Blev en lång och seg dag som avslutades med bästishäng och lite partaj. Idag har jag bara legat hemma och nyst. Jobbdags imorgon igen. Längtar ihjäl mig till tisdag då jag äntligen ska få träffa sanja igen.

.

 

If you had a choice, then what would you choose?

Första passet på jobbet avslutade jag klockan ett i måndags. Mötte upp Andreas och vi tog vårt pick & pack och åkte till stugan. Käkat en massa gott, solat, läst en bra bok, badat, varit i gränna, kollat på solsidan och bara haft det hur bra som helst! Kom hem tidigare idag och har bara slappat sen dess. Haft en djävulsk huvudvärk hela dagen så det var göött. Kom nyss hem efter att ha storhandlat med mammi och snart är det dax för käk. Ska även hinna med att träffa Elise på en kaffe innan kvällen är slut. Imorgon är det jobb som gäller igen, och likadant på fredag innan det ska firas midsommar.

You know that place between sleep and awake; that place where you can still remember dreaming? That's where I'll always love you. Thats where I'll be waiting. - Peter Pan
 

Ett avslutat kapitel

Jag har haft en grym vecka! Balen var sjukt rolig och verkligen minnesvärd. Torparesan blev riktigt lyckad med bad, redovisningar och en läskig natt hehe. Måndagkvällen blev riktigt lyckad med förfest hos Stina med kubb och pekleken. Drog sedan vidare till måndagsklubben för att ha en riktigt rolig kväll! Tisdagen bestod av introduktion och the never ending party, riktigt kul det också. Onsdag var det utvecklingssamtal och lunch med lärarna som gällde. Sedan åkte jag, Sanja, Nico och Andreas hem till Andreas för att ha lite kvalitetstid. Grillade, slog ihjäl flugor och åkte fyrhjuling. Och på torsdagen var det dags, då tog vi äntligen studenten. Fick en härlig champagnefrukost i trädgårdsföreningen men sedan regnade det både under utspringet och flakfärden. Efter det var hela släkten och mina bästisar här för att fira mig, och jag fick så mycket fint! Åkte sedan tillbaks till Linköping för en trevlig middag med klassen och sedan utgång. Hade hur kul som helst så det blev ett lyckat avslut.
 
Känns dock ganska tomt nu i efterhand. Kommer inte åka till Linköping varenda dag, och kommer inte träffa dessa människor så speciellt mycket mer. Vissa kommer man väl saknar mer än andra. Samtidigt som det känns lite läskigt och väldigt tomt är jag även förväntansfull på vad som nu kommer hända. Har precis avslutat ett ganska stort kapitel i mitt liv och väntar ivrigt på vad som kommer hända i nästa. 
 
 

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN

 

Studentveckan är igång

Dansuppvisning i måndags, femtimmars balträning i tisdags, Mjölbys student och möhippa i onsdags, mösspåtagning och lakanfix igår och idag är det ytterligare femtimmars balträning som gäller. Fullt ös varje dag! Men igår satte våran efterlängtade studentvecka igång och nu är det endast sex dagar kvar. Obeskrivligt skönt.
 
Imorgon är det baldags! Och för första gången känns det verkligen som jag har koll på läget, haha. Kommer bli en lång, men fruktansvärt kul dag! På söndag sen åker vi till Torpa med klassen för att göra vår absolut sista skoluppgift men även ha lite kvalitetstid innan vi skiljs åt. 
 
Bjuder på några bilder från veckan. Första bilden är ifrån dansuppvsningen när Jessica spelar Baby i Dirty Dancing, Sedan kommer det ett par fina bilder från tjejernas student! Sist men inte minst Vikki och gänget från gårdagen, 

Instagrams senaste


Första juni

En lång vecka med ovärda lektioner,  de sista plugget och en hel del dans. Igår startade jag dagen med ett hårt träningspass för att sedan ha en lektion, ovärd den med. Började jobba klockan två, sista passet på de stället och de var lite ledsamt när jag slutade vid nio. Åkte raka vägen hem, fixade till lite gott käk & tog de lugnt i min ensamhet. Riktigt skönt faktiskt. 
 
Började denna fina lördag med jordgubbsfrukost och en härlig promis. Juni - du är så välkommen. 

RSS 2.0