I don't look back.

Still I'm dying with every step I take.
 
Imorgon är det nyårsafton och ännu ett år har gått. Det är sjuk hur fort tiden går. Det här året har bjudit på många oväntade händelser. Det har bjudit på många tårar samtidigt som jag aldrig haft roligare. Det är otroligt vad ett år kan göra, hur mycket en person kan växa och lära sig vad som faktiskt är viktigt här i livet. 
 
Imorgon tänkte jag kolla igenom mina bilder och göra en liten årsresume. Sen ska jag inte älta det gångna året mer utan ta med mig det som en lärdom, erfarenhet och ett minne. Jag ska ta med mig det till det nya året och förväntansfullt ta emot de nya utmanningarna och de nya chanserna med öppna armar.

24 DECEMBER

Efter sista veckan i skolan, en massa plugg & fika, kom Petra hem i fredags. Så nu har det varit familjemys hela helgen! Idag är det julafton och vi ska vara hemma hela dagen. Imorgon fyller Mamma år så firandet fortsätter. Sedan jobb torsdag, fredag och sen närmar sig det nya året. 
 
 
Ville bara önska er en God Jul! Kramar

Standard

Älska söndagskvällar! Plugg, tända ljus och Ghost whisperer.

FREDAGS


16/12/2012

Efter en lång helg är det söndag igen. Söndag betyder rejäl pluggdag för mig, men är förhoppningsvis den sista pluggardagen för i år. Imorgon inleder jag min allra sista skolvecka för det här året, känns jävligt skönt måste jag säga. Den här veckan kommer också bestå av att handla klart julklapparna, träna och umgås med min fina familj. 

Grattis på födelsedagen

Tänder ett ljus för mina fina Farmor ikväll. Vi saknar dig.

You're giving me such sweet nothing

I put my faith in something unknown, I'm living on such sweet nothing
But I'm trying to hope with nothing to hold, I'm living on such sweet nothing
And it's hard to learn and it's hard to love when you're giving me such sweet nothing
 
You're giving me such sweet nothing
 
It isn't easy for me to let it go 'cause I've swallow every single word
And every whisper, every sigh eats away at this heart of mine
And there is a hollow in me now
 

Onsdag

Idag är jag ledig. Men som vanligt består min lediga dag bara av en massa plugg. Måste säga att den hade inte kunnat komma lägligare, har hur mycket som helst nu innan jul! Det viktigaste är väl historiaprovet imorgon. Men är så fruktansvärt skoltrött, ska bli skönt med jullov om en och en halv vecka! 
 
Men nu tänkte jag avbryta plugget för en promenad och en sväng till solariet. Sen är det bara att bita ihop och fortsätta, har en toppen helg framför mig vilket är ganska peppande.

Keep your love locked down

Du vet att dina förhoppningar kommer väckas för att sedan raseras. Så varför söker du dig ändå dit?

07/12/2012

Blir inte mycket skrivet här, men man kan ju inte hinna med allt! Men I onsdags hade jag nästan lika kul som i lördags iallafall, helt otroligt. Var nämligen på bal kickoffen med mina fina! Dock blev det en väldigt seg dag igår och likaså idag. Börjar piggna till lite nu så funderar på vad jag ska hitta på ikväll! Imorgon är det plugg och annat pyssel som står på schemat, har massor som måste göras klart. På kvällen sen kommer brudarna hit så låter som om det kommer bli en helt okej lördag! Ha en fin helg allesammans :)

En vecka att minnas

Haft en as bra vecka! Inledde måndagen med att få mitt efterlängtade körkort, så underbart! Har sedan pluggat, träna och varit på teater med klassen. Vi hade själva vår teateruppvisning i fredags, det gick över förväntan och vi fick en massa beröm så det var kul. Fredagen bestod av myskväll med Emilia, sedan jobb tidigt på lördagen. När jag slutat tog jag tåget till Linköping med Emilia för att ha världens roligaste kväll!! Umgicks med roliga människor och hade det as bra. Kom heö runt lunch idag och har sedan dess haft adventsmys framför greveholm. Dax att förbereda sig inför en ny skolvecka med mycket plugg och träning. Har en kul helg att se fram emot iallafall, så hoppas att dagarna går undan! Puss

RSS 2.0