I still remember how it all changed

Sitter här och fryser. Saknar sommaren lite mer än vanligt. Speciellt den här dagen. 

En tisdagkväll i oktober

Letat klänningar, promenerat, käkat kladdkaka och snackat skit med bästis. Nu kryper jag ner i sängen att avsluta denna höstlovskväll med plugg och några Ugly Betty avsnitt. Imorgon väntar en heldag i Linköping, vi hörs då!

OP3SA - Läkare utan gränser


Yesterday

 

30/10/2012

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär två timmar sen, sovmorgon är visst inget för mig. La mig iallafall framför tv'n med en god frukost. Nu är det ett avsnitt Grey's anatomy som gäller och sedan är det teori + psykiatri plugg som gäller. Ska även försöka hinna med lite matte innan jag åker till Amanda i eftermiddag. Vi ska ha hemmabiomys. PUSSS

29/10/2012

Ingen normal människa går upp klockan sju första dagen på höstlovet, men det gjorde jag. För att åka in till körskolan och även titta förbi stan en sväng. Känns ganska gött nu när både Carl Tryggers och lönen kommit in på kontot! Hittat dock inte mycket mer än hårinpackning och sånt där småtjaffs. 
 
Nu har jag precis kommit hem och tänkte ta mig något att äta & mysa ner mig under täcket framför en bra film innan jag sätter igång med skolarbeten. Ikväll blir det antingen en långpromenix med Emilia eller en sväng tillbaka till staden, vi får se! 
 
Gammal göddbild på mig och Memme. Saknade plutt kom hem nuuuu. 

Några timmar senare

Efter att ha pluggat teori i flera timmar så struntade jag i resten. Dålig självdiciplin. Men jag tänkte bara ta en liten Ghost whisperer paus för att senare ikväll skriva labbrapport. Resten av arbetena hinner jag förhoppningsvis med imorgon, har ju ändå höstlov!! Men nu är det söndag eftermiddag och Ghost whisperer väntar.

28/10/2012

Blev lite ändrade planer igårkväll. Efter plugg och käk med familjen åkte jag in till Ida. Där var vi ett par stycken och spelade lite spel & så, jag & Matilda var överlägsna men de andra skulle ju självklart fuska.. Åkte ner till Eddie framåt midnatt och stannade där i några timmar innan Sara körde hem mig. Skrattade så mycket att jag har träningsvärk i magen idag haha! 
 
Nu ska jag precis dra igång med en massa plugg. Körkortsteori och skolarbeten ska göras klart. Kan bli en kul dag med andra ord. Lyssnar på en massa göddmusik iallafall och taggar nästa helg! PUSSS
 

.

Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti
 


27/10/2012

Invigde mitt höstlov på bästa sätt igårkväll; åkte på lite halloweenpartaj med Elin och Alexandra! Jag skulle varit tjuv (och elin polis) men blev istället en älva, kan visa lite bilder senare sen. Hade iallafall jätte roligt fast att jag åkte hem tidigt för att orka med jobbet idag. Började klockan åtta och nu är det bara några timmar kvar innan jag får åka hem. 
 
Har inga större planer för kvällen, mer än att jag ska plugga teori när jag kommer hem. Blir nog ganska lugnt, skönt det med ibland! Nästa vecka är helt fullspäckad med så lika bra att vila upp sig, haha. Hoppas ni får en fin lördag iallafall!

24/10/2012

Det är onsdag och halva veckan har gått! Idag har vi haft studiebesök och lyssnat på en föreläsning om ungcancer. Kort dag och har sedan suttit på körskolan sen klockan tolv, hunnit med en dubbel körlektion och även faserna. Nu kom jag precis till gymmet och ska snart köra ett step pass. Trött som satan men det går nog ändå. Är på strålande humör , får lön imorgon och snart är det helg också! Kommer bestå av lite fest, jobb och en massa plugg - göööött! 

Sunday

Eftrr en trevlig dag i Ödeshög sitter jag nu bänkad framför dagens sista avsnitt av Ghost whisperer. När det är slut tar jag med mig min kära teoribok och kryper ner i sängen. Imorgon är det mycket plugg som står på schemat, men en kort dag i skolan som tur är. Ska även köra halkan imorgon och besöka gymmet! Sista veckan innan höstlovet nu, håll ut Therese. 

Jag vill aldrig mer, mera känna så

Men när ditt vilda hjärtat slutat slå, ska jag minnas den tiden när vi brann ihop.
Jag släckte den eld som jag vann.
 
 

21/10/2012

Min lördagskväll spenderade jag hemma hos Ida. Vi grillade, rakade/färgade hår, spelade lite spel och hade heta diskussioner. Avslutade kvällen med att rocka loss i bilen när Amanda körde hem mig. Blev inte sådär jätte sent vilket var bra med tanke på att jag om en stund ska åka till Ödeshög och jobba med PA. 
 

STOCKHOLM


Can't sleep

Varit på körskolan, tränat med Linnea och haft myskväll med bästis. Bättre fredag får man leta efter! Just nu ligger jag i sängen och kan inge sova, har precis sätt klart en film och blivit nykär i min högstadiekärlek igen.. Men nu måste jag somna för imorgon har jag mycket på schemat. Godnatt!

18/10/2012

Efter en hel dag i huvudstaden med OP3S är jag helt slut. Vi har kollat på en snygging (som jag även vannnnnn en bild på, möööms), besökt två museum och även kikat runt lite på stan. Jag och Sanja fyndade en himla massa smycken! Fått massage hela vägen hem av bästa Tedd och i väntan på tåget i Linköping pratade jag en massa strunt med mina favoritkillar. Haft en bra dag med andra ord!
 
Nu är det sängen som väntar, i sällskap med historiaboken.. Imorgon väntas en kort dag i skolan följt av körlektion + teoriplugg, träning och sedan mys med Amanda. Känns så fruktansvärt skönt med fredag! Och fredagarna nu för tiden börjar på bästa sätt också - med psykiatri. Det går bra nu. PUSSS
 

Det går inte att förlora något man aldrig haft

Men jag vet nu, jag vet att detta är vad jag var för dig. 
 
"Men jag hör av mig i natt. Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro. Jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol, leka med dina känslor, rasera din bro. Visionen av oss i min hand"
 

17/10/2012

Tre bilder ifrån veckan. 
 
Hej på er! Idag har det varit en kort och skön onsdag då jag hunnit med mycket. En intressant psykiatrilektion, kvalitetstid med min Sanja, en dubbel körlektion, plugg på körskolan, spruta hos distriktssköterskan och nu en massa körskoleplugg ända sen jag kom hem vid fyra. Nu ska jag käka kvällsmat med Mamma innan jag börjar förbereda mig inför morgondagen då vi ska till Stockholm med klassen! PUSSS

15/10/2012

Efter en lång dag med skola, körskolan och en promenix med Memme kryper jag ner i sängen. Sätter på en disneyfilm att somna till och njuter av att jag har sovmorgon imorgon! Lovely.

Jag bara saknar den gamla dig

Det är söndag så plugg och ghost whisperer har stått på schemat hela dagen! Nu är det snart dags för en dusch innan jag pluggar vidare inför svenska provet vi har på tisdag. 
 
Imorgon lär det bli en lång dag med massa plugg och även ett träningspass! Ska bli riktigt skönt med en ny vecka och nya tag, har väldigt mycket att göra men minst lika mycket att se fram emot. Som på torsdag till exempel, då åker vi till Stockholm med klassen hela dagen och på fredag ska jag förhoppningsvis ha bästismys med Ananda. Så kom igen nu måndag, kom fort så det snart blir helg!

13/10/2012

Igår var det en kort och skön dag i skolan. När jag kom hem satt jag med familjen och pratade, kollade på dansuppvisningsfilmn och lite sånt där - Petra kom nämligen hem i torsdagskväll så det var roligt. Framåt kvällen kom Elise, Elin och Alexandra hit. Vi käkade pizza och myste innan vi åkte till Linköping. Där blev det utgång med Memme, Nico och Linus. Kom hem runt tre tiden och somnade gott efter en jätte kul kväll! 
 
Idag gjorde jag inget annat än att kolla på film & sova fram till klockan två. Då tog jag tag i dagen lite och gick ut på en promenad och sedan ner till solariumet. Nu måste jag duscha och göra mig iordning för om en timme ungefär åker jag till Linghem för att ha skräckiskväll med mina kära vänner. Pusss

 

It's so right to be wrong

Igår hann jag med mycket. Möte, plugg, PA, sen en lång eftermiddag i skolan, införskaffade mig ett par nya löparskor och tränade innan jag åkte hemåt. Övningskörde lite också. 
 
Nu är det dags för en kort dag i skolan, har endast två lektioner. Körlektion efter det, sen blir de pluggg för hela slanten innan det är dax för träning igen. Åker sedan till boxholm för att träffa Emilia en stund ikväll också! Sounds good to me. Ha en bra dag!

08/10/2012

Idag har det varit en lång dag. Kom sådär två-tre timmar innan.min första lektion började, hade en del att plugga på så kändes lika bra. Men sjukt segt! Dagen rullsde sedan på med historia, PA, naturkunskap och sedan gymmet efter skolan. Fick god mat när jag kom hem och gck en promenad med Memme efter det.
 
Nu har jag precis krupit ner i sängen och det ska bli såå skönt att äntligen få sova. Kommer bli en lång dag imorgon med, med skola och träning. Ska även försöka hinna förbi stan och införskaffa mig ett par nya löparskor, väldigt behövligt med tanke på att mina håller på att falla isär.. Helgens planer är redan klara och jag längtar! PUSS

Plugg och Ghost whisperer

Vad annars? Det är ju söndag.

07/10/2012

Ligger begravd i plugg. Klar med hälften ungefär. Nu hade jag tänkt finslipa lite på min fina studentmössa vi beställde i fredags!! Insåg då att den inte hade sparats överhuvudtaget, så måste göra om hela skiten.. Jobbigt. Men annars då? Har ont i halsen och körskoleplugg att ta tag i. Hejs! 


Allting kommer bli bra tillslut

Det var just här jag stod för några år sen trevades vid kanten, slogs jag av tanken
Att för dig berätta allt, för att se vad jag ser och jag orkar inte ljuga mer

Tömmer mig på tankar det är över för gott, men att inget är för evigt är väl underförstått
Och jag gråter inga floder källan är tömd och glädjen som fanns är sen länge sedan glömd

Jag stannar kvar och väntar, jag tror du kommer snart. Jag ligger kvar här, så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar, nu har jag inget kvar. Jag slutar upp att kämpa, nu vill jag lägga av


Dagens;

- Onepiece, flötigt hår och göddmusik i öronen
 
Girl On Fire (Inferno Version)
Maskinen - Stora Trygga Vargen
Rihanna - Diamonds
 
Tackar mina fina vänner för en jätte trevlig kväll hos Anna igår och en 
bra forsättning på krogen. Blev dock alldeles för sent. 
 
Så har degat hela långa dagen. Plus en långpromiis såhär på kvällskvisten. 
Nu tänker jag kolla på Snuten i Hollywood 2 för att sedan sova, skön lördag.
 
 

Friday

I cry, just a little, when I think of letting go

STUDIEDAG

Hade jätte trevligt i Ödeshög igår och vi fick mycket gjort! Härligt. När jag kom hem sen blev det käk hos Farfar sen gick jag ut och träffade två små pojkar. Somnade som en stock framför Snuten i Hollywood sen. 
 
Psykiatri, engelska, historia, natur, PA, är några av alla saker jag måste hinna med idag så lika bra att sätta igång. I eftermiddag sen ser jag fram emor en långpromenad med bästis. PUSSS 


.

"Jag är inte rädd för att dö, jag har levt och det är mycket värre"
- Änglar i Amerika

Onsdagmorgon

En lång dag i skolan följd av en lång teater bestod tisdagen av. De flesta tyckte att teatern var rolig och satt mest & skrattade, medans tårarna rann för fullt ner för mina kinder - välidgt sorglig handling med andra ord. Jag och nico följde med Andreas hem efter och nu sitter vi här och käkar frukost, är helt slut så skönt att vi bara har tcå lektioner idag. Ska dock åka raka vägen till Ödeshög efter skolan och jobba med PA. När jag kommer hem ikväll ska jag göra ett besök hos farfar, han fyller nämligen 84 idag!

RSS 2.0