HEMMA PÅ SPARRES

Sista veckan i Örebro för i år bestod av plugg från åtta på morgonen till nio på kvällen varje dag. Fredagen den tjugonde åkte jag äntligen hem. Umgåtts med mina bästa vänner, firat jul, firat födelsedagar och bara haft det jätte bra. Idag laddar vi upp här hemma med kalkonmiddag och firande av Petra som fyller 26 på onsdag. Imorgon åker vi till Örebro över dagen och flyttar mig från min fina lägenhet på kungsgatan till ett hus i Brickeberg. Sedan är det nyårsafton som gäller och förhoppningsvis kommer det nya året att firas in med mina absoluta favoriter! Får se hur det blir. Om vi inte hörs tidigare önskar jag er ett riktigt gott nytt år! Kramis 

VAD GÖR VÄL DET OM HUNDRA ÅR

En hel vecka sittandes med hemtenta, städning och flyttpackning. Hade mitt första avbrott i onsdagskväll då det var julsittning. Jätte gott med julbord (fanns tre sorters lax på bordet!!) och Daniel Adams Ray var jätte kort men asaa bra! Jätte rolig kväll men blev en ganska tidigt hemgång med hemtentan i tankarna. 
 
Hade mitt andra avbrott igår då Karin och Sofia kom hit & käkade pizza med mig. Satt och pratade om allt & inget ganska länge innan det var dags att ge sig på plugget igen. Nu har jag gett upp, anser mig vara klart och skiter just nu fullständigt i om det blir omtenta eller inte för jag är helt mindfucked efter sju dagars konstant pluggande med ett o samma prov. Har även packat ner allt som går att packa ner innan jag ska flytta, inser även att jag kommer ha med mig mer än jag kan bära hem på fredag. PÅ FREDAG SKA JAG ÅKA HEM. Vad jag längtat. Ska bli så skönt att bara vara hemma och bara röra sig innanför femtioskyltarna i några dagar. 

ARTON LÅNGA DAGAR

I fredags kom äntligen snön till Örebro! Har varit en fantastiskt vacker helg, men idag är det tyvärr minusgrader och slasken börjar komma fram. Lika bra det kanske, för igår fick vi ut hemtentan så har ändå ingen tid att gå runt & mysa i snön. Satt mest och läste igenom den, planerade hur jag skulle lägga upp det och så igår. Sedan blev det träning och en långpromis på kvällen. Idag gick jag upp tidigt för att sätta igång, tentan består av tre ganska stora frågor och jag har precis gjort klart fråga nummer 1. Hade planerat att göra en idag, en imorgon och en på torsdag. Men eftersom jag redan är klar och inte ska dra till träningen förns vid fem så kanske det är lika bra att fortsätta på nummer 2. Hmm... 
 
Annars har vi julsittning imorgon också, ska bli riktigt kul! Julbord och Daniel Adams Ray är det som gäller, göttkött! I fredags fick jag även hem min finfina klänning jag beställde för att ha på julafton, men tyckte den passade tills morgondagen också. Dock har jag inga skor att ha till, får väl gå barfota! 

HOMETOWN GLORY

Hej på er! Jag hade en grym helg, fast att jag blev sjuk under tiden. Åkte hem i fredags och käkade först grillat med familjen innan jag tog bilen in till Boxholm för att träffa Linus. Vi har inte sätts sen vi började på universitetet, jag i Örebro och han i Kalmar, så vi hade mycket att ta igen! Åkte sedan och träffade Philip. Somnade sedan skönt hemma på sparres. Gick upp hyfsat tidigt på lördagen för att följa med familjen till Linköping för julklappsshopping och lunch på taste of thai. Gick sedan till Sanja för att börja förebereda oss inför kvällen! Aneta gjorde oss snart sällskap och efter mycket om och men kom vi tillslut till stan och mötte upp Nico, Mathis, Eira, Linus och gänget. Hade en himla bra kväll som slutade väldigt sent. 
 
På söndagen mötte jag upp Nico och Mathias innan det var dags att åka tillbaka till Boxholm. Väl där blev det kebabpizza på torget och kvalitetstid med bästa vän. Hann sedan med att ta det lite lugnt hemma med mamma och pappa innan jag satt på tåget mot Örebro igen. Haft feber måndag, tisdag och inte mått bra alls. Men jag har fått bita ihop då vi haft rollspel, föreläsningar och även en intervju inför vår fördjupningsuppgift. 
 
Igår och idag har jag suttit hela tiden efter skolan för att skriva ner hela intervjuen. Nu ska jag ta tag i två böcker som ska vara utlästa tills på fredag (blääk). Sen så är det bestämt att jag ska flytta snart, till ett hus med tre andra studenter. Så himla kul! Ska dit på lördag och skriva kontrakt och lite. Annars har jag inga större planer inför helgen. Förebereda mig inför måndag då hemtenta-veckan börjar. 
 
Tre härliga från onsdagen + lördagen förra veckan. 

RSS 2.0