Hemska, onödiga tisdag

Inte varit en bra dag alls. Skolan tar död på mig. Skulle åka hem och plugga gärnet, men nej, alla tåg var inställda. Älskar att bo på landet ibland! Som tur var höll Linus mig sällskap. Vi käkade sallad och försökte plugga så gott det gick innan tågen äntligen började rulla igen. 
 
När jag kom hem väntade en trevlig överraskning iallafall: information om mitt förhoppningsvis framtida universitet. Har även ett paket på Ica som väntar på mig. Men det får vänta tills imorgon. Annars ska jag plugga hela långa dagen imorgon! Måste måste måste bli klar med en hel del saker. Hoppas bara att allt slutar jävlas med mig, speciellt projekt arbetet som inget hellre vill än strula. 
 
Men nu ska jag läsa informationspapper och kataloger om universitetsstudier. Sedan tänker jag ta kväller med en kopp te, tända ljus och en bra bok. 

28/01/2013

Morgonträning, kortisdag i skolan, fika & shopping med kära vänner. Träffade även idis en sväng på lunchen. Detta har varit en bra dag som ni kanske förstår! Fick med mig två par byxor, en tröja och den tredje & sista boken i E.L james triologi hem. Jag är supernöjd och jätte trött. Godnatt!

27/01/2013

Promenerade, käkade pizza och kollade på film med Linus & hans fina hund igår kväll. Pratade och skrattade tills jag kissade på mig, typ. Blev dock rätt sent för att jag skulle köra hem min kära syster på natten. Så idag har jag varit seg och mest legat i sängen och läst. Har fått lite plugg gjort och ska fortsätta lite till på den fronten innan jag ger mig ut på en promenix.
 
Sen är det bara att ladda inför den kommande veckan som kommer bestå av ganska mycket födelsedagsfirande. Ska först och främst fira Andreas som fyller 19, men ska även följa med Amanda på 20årsfest. Annars lär det se ut precis som vanligt; skola, träning och plugg. 
 
Skulle ge rätt mycket för lite sommar just nu.

Kinesiskt ordspråk

Förlorat guld kan återfås, aldrig förlorad tid. 

26/01/2013

Efter en mysig kväll igår har jag satt igång med skolarbetet igen. Ska ge gärnet nu så jag nöjd och belåten kan börja läsa bok nummer två och även hinna med en långpromenad i eftermiddag! Kvällen ser ut att bli lugn, ska köra på min syster och kanske umgås med några vänner ute i Matildas stuga. Får se lite.
 
På måndag är det endast tre veckor kvar i skolan innan sportlov, praktik och påsklov kommer. Det innebär att jag inte ska till skolan på sju veckor! (bortsett från IV-valen förstås). Så otroligt skönt. Studentkryssningen är även under påsklovet, och sedan börjar det närma sig. Härliga tanke.

Lat + slö = Jag idag

Det där med pluggandet går inget vidare, har nu läst ut min bok och kollar på One tree hill. Ganska skönt såhär på min lediga dag ändå måste jag säga.. 

Instagram

1. Bild från Petras 25års firande. 2. Bild från en promenix i det fina vintervädret häromdagen. 

Studiedag

Både onsdag & torsdag har sätt ut precis som vanligt; skola, träning och plugg. Inte jätte intressant med andra ord. Men idag har jag som sagt stuidedag! Vaknade runt sju och åkte för att hämta Puma. Kröp ner i sängen när jag kom hem igen och där har jag legat och läst tills nu. Kände att det var dags att dra igång med skolarbetet nu så jag kommer någon vart. Det är mycket som ska göras innan det är måndag igen förstår ni. 
 
Men ikväll ska jag göra roligare grejer! Efter tre långa veckor har Linus kommit hem igen så jag & Amanda ska bjuda han på mat. Sen blir det nog sällskapsspel för hela slanten. Kunde inte kommit mer passande måste jag säga! Ska bli skönt med en lugn helg och inte för sena nätter. Det behövs ibland. Men nu var det skolarbete som gällde, hoppas ni får en fin helg! 

22/01/2013

Är så fruktansvärt skoltrött. De bara öser på uppgifter hela tiden så jag kan inte ens räkna upp allt på tio händer som vi ska göra innan sportlovet. Älskar att vi har studiedag på fredag så man har en chans att hinna med!
 
Som ni kanske förstår har det varit en lång dag (fast jag fick sovmorgon) men imorgon blir det endast en lektion så jag ska inte klaga. Nu är detdags för spinning! 

Upp och ner


21/01/2013

Inledde veckan på bästa sätt med ett träningspass på morgonen. Har sedan varit en hemskt lång dag i skolan med plugg, möten och planering. 
 
Nu är jag hemma och har precis fixat till bästa möjliga pluggmiljö! Tända ljus, en kopp grönt te och min gossefilt. Dax att läsa ut svenska boken och jobba med PA. 

My name is Khan

Världens bästa film! Det är inte religion, kultur eller hudfärg som skiljer världens människor åt. Det finns endast två sorters människor - Goda och onda. Det är den enda skillnaden. 

Do you think about me when you're all alone
The things we used to do, we used to be
I could be the one to make you feel that way
I could be the one to set you free

Do you think about me when the crowd is gone
It used to be so easy, you and me
I could be the one to make you feel that way
I could be the one to set you free

When you need a way to beat the pressure down
When you need to find a way to breathe
I could be the one to make you feel that way
I could be the one to set you free

20/02/2013

I fredags hade jag en bra dag! Hade först möte med min gamla syv där jag fick svar på många frågetecken. Känns inte riktigt lika jobbigt att ta studenten i sommar nu! Tog sedan med mig bästa vän och åkte till Kisa. Var hemma hos Nico och hade hattparty, gud vad jag skrattade. Kom hem runt fyra så igår var det en riktigt seg dag. Myste med Amanda framför Magic Mike på kvällen och tog det allmänt lugnt. 
 
Idag är jag piggare och tur är väl det! Har nämligen en hel del plugg att ta tag i, står även lite städning och sånt på schemat idag. Bra sätt att ladda om för en ny vecka tycker jag. Men här har ni lite bilder från i fredags iallafall! 
 

17/01/2013

Skön dag i skolan, roligt träningspass på eftermiddagen och nu myser jag med en kopp te framför en bra film. Har dock naturboken i famnen. Men vad gör det när det är fredag imorgon? Kortis dag i skolan, möte och sedan kisa på kvällen. Lovely! Hoppas ni får en fin fredag allesammans. Puuss

.

" Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow and it goes so fast
Well you see her when you fall asleep
But never to touch and never to keep
'Cause you loved her too much
And you dived too deep "

16/01/2013

Inledde dagen med ett svettigt pass på gymmet, började sedan skolan tio. Men kom inte där ifrån förns åtta, på grund av öppet hus. 
 
Morgondagen kommer bestå av skola, tre möten och träning. Ska även försöka mig på lite plugg och söka jobb! Blev jätte intresserad av ett litet sökajobberbjudande (haha) idag som jag kanske skulle satsa på. Vi hörs!
 

En tankeställare

" Riktiga vänner finns inte där när det går dåligt, de finns där när det går bra "

14/01/2013

Hade rätt i att det blev en seg dag idag! Mycket berodde på en massa dåliga nyheter i skolan, nu blir det ännu mera jobb. Men det är smällar man får ta ibland antar jag. Åkte hem direkt efter skolan & gick ut på en powerwalk. Var inte mycket power i den, men skönt att rensa skallen lite. 
 
Nu sitter jag & pluggar, intressanta grejer just nu som tur är. Snart dags för duschen och sedan tänker jag mysa ner mig framför en film innan jag läser klart svenska boken tills imorgon. Skönt! Annars lär det bli en minst lika seg dag imorgon, men lite lättare lär den bli med tanke på att jag ska träna och/eller kolla balklänning med Mamma.

♥ Bild från helgen på mina finisar


Söndag

Hade en grym kväll igår med god mat och trevligt sällskap! Bättre 25års firande får man leta efter. Är däremot jäkligt trött nu och känns som om det kommer bli riktigt segt i skolan imorgon. Men det är bara att bita ihop!  Längtar redan till nästa helg då det är bästishäng som gäller. Godnatt!

This is the end

But I can't move away from you
 
I know what I'm supposed to do
To get myself away from you
Oh you drain my soul and

Even though it hurts I can't slow down
Walls are closing in and I hit the ground
With "there's no tomorrow" echo in my mind
Just one last time

Fredag

Efter en kort dag i skolan ligger jag just nu i sängen och kollar på film. Blir en lugn kväll för att ladda inför morgon dagen! Skönt. Har inte mycket mer att säga för tillfället, hoppas ni får en fin fredag! Puusss
 
Har förresten fått låna Andreas dator över helgen och hittade lite bortglömda bilder här. Codnördar bland annat hehe.

Jag släckte den eld som jag vann


Torsdag

Det börjar närma sig helg och jag är inte speciellt pigg. Hoppas det vänder under natten. Endast två lektioner imorgon, sen hoppas jag på träning! Får se hur jag mår. Annars är det mycket plugg som gäller innan jag & Jessica beger oss mot Göteborg på lördag. Ganska gött att komma iväg lite. 
 
Annars då? Jo, förutom att kroppen gör uppror och att jag har plugg så det räcker till ett helt kompani så är det bra. Nico har äntligen kommit hem så skoltiden blir faktiskt ganska rolig. Är både förväntansfull och väldigt nervös inför praktiken som inte är så långt borta. Snart helg. Har inte så mycket att klaga på med andra ord! Dock gör jag det ändå, men tycker att det är okej när man inte mår bra, så de så.

Ett halv år, sen är vi där igen - Sommar

 
Bild från Andreas poolparty 2011. Fraktades som illegala invandrare mellan bussen och huset. Åt rå korv. Någon stall Amandas medicin. Blev i puttad i poolen. Dansade och sjöng som aldrig förr. Missade bussen. Beställde taxi, missade nästan den också. Och som man ser på bilden, vi var jävligt bruna! Roliga kväll. 

Onsdag

Back to reality. Skola, träning och en massa plugg har både måndagen och tisdagen bestått av. Men som sagt, så sjuk skönt med sista terminen! Dock bombar dom oss med läxor, inlämningar och prov nu fram till sportlovet. Vi går ju nämligen ut på praktik efter det.
 
Idag stannade jag hemma, har mått skit ända sen igår kväll. Hoppas de går över under dagen för imorgon ska jag få träffa Nico igen efter nästan en månad! Ska ju även till Göteborg i helgen, så vore ingen höjdare att bli sjuk nu. 
 
Men som sagt, plugg har jag gott om så de är lika bra att sätta igång. PA, psykiatri, historia, svenska, naturkunskap.... Vi hörs i ett annat liv. 

Ett år har gått, titta på oss nu

Efter att ha pluggat ända in på kvällskvisten, ätit trerätters, spelat sällskapsspel med grabbarna och kört hem min faster & farbror så kryper jag ner i sängen. Godnatt!

Words

 

Inte en dag har gått

5 Januari. 2013. Jag är trött. Blev sent igår. Skulle vilja sova. Men vet ni vad? Det har jag inte tid med, sitter just nu med ett hemprov som måste vara klart innan måndag. Har även en fördjupning, ett manus och några uppsatser att skriva tills på måndag med. Bara att bita ihop, klar med första grejen snart iallafall.
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Ladda inför morgondagen då jag ska fortsätta plugga, äta kalkon och hänga med mina homeboys, haha. Två dagar kvar tills jag börjar min sista termin på Birgittaskolan. Underbart. Bara några veckor kvar tills sportlov, praktik och påsklov också. Snart studentkryssning. Snart bal. Snart student. Känns inte så tugnt att plugga nu iallafall faktiskt. 
 

Sista dagen på lovet

Hade en super rolig kväll med tjejerna igår! Men blev tre sega timmar på jobbet i förmiddags. Sen jag kom hem har jag mest tagit det lugnt men nu är det dags att hoppa in i duschen & göra sig iordning. För ikväll ska jag umgås med Amanda och förhoppningsvis ska vi träffa Gösta & Johan. I helgen är det plugg som gäller, hoppas ni får det roligare!

2013

Igår hade jag bästismys med min efterlängtade Amanda. Käkade grönsaker & dipp, kollade på supersugen och pratade igen tiden vi missat. Idag blev det upp tidigt för jobb på förmiddagen. Nu ska jag åka till Linköping med tjejerna för att fira Elin lite, hon fyller nämligen 19 idag! Usch vad åren går fort, hehe. 

2012

Januari inleddes med Elins 18årsdag! Käkade mat och hade lite surpriseparty hemma hos Alexandra. Fortsatte partajandet innan skolan drog igång igen. Men då var det 17/18års fest i linköping som gällde, även lite studiedagsfirande med brudarna från ljungsbro. 
 
Februari bestod av ännu mera födelsedagsfirande. Både Sanja och Victoria fyllde 18 vilket firades med party och en massa tårta! Jag hann även med att umgås med mina favoritgrabbar. Hamnade även på en spårad hemmafest i Ljungsbro tillsammans med mitt dreamteam - Amanda och Linus. Min far fyllde år och alla hjärtans dag dök upp i år igen. Besökte sedan huvudstaden tillsammans med mor, far och mormor. På lovet åkte jag och Jessica till Göteborg för att hälsa på Petra också.
 
Mars bjöd på fint väder med mycket solhäng på rasterna! Umgicks mycket med tjejerna, bland annat framför melodifestivalen för att se när Loreen vann - världens bästa kväll btw. Spelade cod med grabbarna för första gången och skrattade tills jag grät. Festade hemma hos Vickan med bland annat Elin, Kajsa, Amanda och Emilia. Firade även Flisans 18årsdag hemma hos mig med tjejerna.
 
I April fick jag lämna in min telefon, Nico försökte göra mig på bättre humör genom att bjuda på fika - han kan han. Jag och Amanda följde även med Ida till Ödeshög för att ha världens roligaste kväll! Slutade dock med att jag hade apelsinjuice i hela väskan, smällar man får ta antar jag. Blev även lite partajande med bland annat Elin och Nico i Linköping, vilket slutade med "Jag ljuger så bra" på kareoke. Jag och Amanda följde sedan med Ida till Ödeshög en gång till, i ett hopp om att ha lika kul en gång till. Det hoppet rasade ganska fort, men i bilen påvägen hem skrattade vi galet - jag fick en bula i huvudet, Amanda friade till chauffören och Ida trodde att vi skulle spränga en hel bensinmack. Ida fyllde även 17 år i april, vilket vi firade med bowling och käk i Tranås! Spenderade sedan valborg med mina favoriter hemma hos Ida. 
 
Inledda majmånad med en dejt med bästis! Min praktik (som påbörjades i april) tog även slut. Maj bjöd på varma och sköna dagar! Vi var på vandring med klassen, jag var på picknick med Elin och Memme och vi hade en massa vattenkring i skolan. Det var även Amandas tur att fylla 18! Vi hade en heldag planerad som bjöd på fixade naglar, käk och sedan party med tjejerna. I slutet av maj följde jag med Amanda och hennes klasskompisar till Granforsen för att ha en grym kväll som slutade med två uppskrapade knän. Annars var det mycket dansövningar och många springturer runt fotbollsplan som gällde. 
 
Juni. Oj vart ska jag börja. Jo, var och kollade på Elin och Rasmus när de dansade bal, jätte fina! Slutade sedan tvåan och kollade på Philips student. Hade en jätte rolig kväll med Memme, Emilia, "lammet" och Eddie - magaluf var den populäraste låten den kvällen. Började sedan jobba och slita. Firade in sommarlovet en vecka för sent, men kul hade vi. Sedan var det Nicos tur att fylla år, bjöds på världens godaste mat och party hemma hos honom. Straxt därpå fyllde Alexandra 18 år, det firade vi med picknick i det fina vädret här hemma i Strålsnäs. Sedan kom midsommar, umgicks med bästis med flera. Bland annat på en kall båt, i ett tråkigt malexander och i fällhagen. Dagen efter midsommar blev det ost, vin och kex tillsammans med fina boxholmsbrudar. Slutade med ett uppskrapat knä till. Elin hade tagit körkort så hon, jag och Ida tog en trip till sommarstugan. 
 
I juli jobbade jag fortfartande, både i Linköping och lite på fiket i Boxholm. Hade en dejt med mina fina kusin i början av månaden, vi åt pizza, badade och spelade fotboll. Samma kväll åkte jag till Malexander för att gratta Fredrik som fyllt 18 år! Vi rökte vattenpipa och hade en mysig kväll i regnet. Söndagarna började bestå av solsidan, höjdarna, fifa och full frys med mina favorit grabbar. Tog med mig Amanda och Memme till det årliga poolpartyt hemma hos Andreas. Var med Emilia nästan en hel vecka då vi hann med tjejkväll hos henne, tjejkväll hos Vickan, en massa vin, mys i solen, spakväll med Ida och mycket mer. Hade sedan en reunion med Nico och Sanja i Kisa, käkade god mat och åkte en massa moped. Dagen efter kom Sanja till Boxholm. Vi började kvällen med syrran och hennes vänner, fortsatte sedan hemma hos Kajsa, Borén och gurra för att tillsist hamna hos Emilia innan vi cyklade hemåt. 
 
Augusti inleddes med skänningmarken. Älskar virvelvinden! Hade tjejkväll hos mig som slutade med en massa dans i Boxholm med Jessica och hennes vänner. Dagen efter kom Fredrik, Ida och Böla och hade spelkväll hos mig. Jessica fyllde år. Jobbade sedan min sista vecka, åkte till Jönköping (Grekland) med Emilia, Vickan och Nicole. Underbart väder och Nause var helgrymma. Ida, Emilia, Amanda och jag åkte sedan på fest i Tranås, men slutade som vanligt i Boxholm haha. Amanda tog körkort, så blev ytterliggare en trip till sommarstugan. Sista händelsen innan skolan började var kräftskivan hemma hos Ida. Sen var nollningen i full gång.
 
I September slutade jag ta kort verkar det som.. Men Memme och jag hade 18års fest. För nu var det äntligen vår tur, så många av helgerna i septmber bestod av utgångar. Men åkte även till Liseberg med Elise, Memme och Amanda och hade en jätte rolig och mysig dag! I början av september skrev jag även in mig på körskolan.
 
Lika dåligt med bilder från Oktobermånad, men var iallafall ute med mina fina strålsnästjejer och hade en super bra kväll. Var även på halloweenfest i Granforsen. Spelade spel och skrattade hemma hos Ida. Firade min kära Farfar. Åt middag, spelade spel, drack vin och rakade av Bölas hår hemma hos Ida. Var i Stockholm med klassen för att kolla på massa grejer om August Strindberg. 
 
Första veckan i November hade vi höstlov! Umgicks med Yasmine som jag inte träffat på hur länge som helst, gick på stan och pratade om allt mellan himmel och jord. Åkte till Jönköping med Ida och Amanda för att gå på stan och bara ha det hur trevligt som helst. Tog med mig Elin & Amanda till torsdagsklubben. Jag och Nico åkte till Tranås och Christoffer för att kolla på maskinen och ha en as bra kväll. Sålde in skolan på gymnasiemässan på konsert och kongress. Emilia fyllde 18 år så blev utgång, och veckan efter 18års fest med rött tema. Jag och Jessica hann även med att laga farsdagmiddag. Och jag tog köööööörkort!
 
December började med världens roligaste kväll! Följde med Emilia och Lisa till linköping och hade hur kul som helst. Helgen efter hade vi tjejkväll hos mig, Emmie gick härifrån med ett stort ögonbryn och stretande hår. Helgen därpå bjöd Linus mig och Amanda på god mat, hade trevligt hemma hos honom innan vi åkte in till stan. Slutade sedan skolan och Petra kom hem. Käkade kalkon och spelade julklappsleken hemma hos Mormor. Sedan blev det julafton. Sen var det mammas tur att fylla år. Jobbade lite på fiket med Ida och gjorde fina bakelser. Träffade Memme som bjöd på kaffe. Firade in det nya året med bland annat Aneta och Sanja i Linköping. 

RSS 2.0