25/11/2012

I fredags hade jag myskväll med min Amanda. Vi promenerade, åt choklad och kollade på en super bra film! Perfekt kväll med tanke på att jag skulle upp tidigt och jobba på lördagen. Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och började göra mig iordning inför kvällen, mina finaste brudar kom hit en stund innan vi åkte till Granforsen och Emilias 18årsfest. Det var rött tema och alla var hur fina som helst. 
 
Idag har jag mest sovit och varit slö. Ska plugga lite snabbt nu innan jag hoppar in i duschen och förbereder mig för kalas hemma hos Faster. Innan vi åker hem ska jag köpa med en stooor godispåse till mig och Greger ikväll, mums. 
 
 

20/11/2012

Befann mig i skolan mellan åtta och halv sex, har varit en lång dag med andra ord. Men har fått ganska mycket gjort så jag ska väl inte klaga, nu sitter jag & väntar på tåget efter att ha varit på gymmet en stund. Ska ut och köra med mamma innan det blir hemfärd för att fortsätta pluggandet - love life. 

19/11/2012

Idag har det varit en bra dag! Fick tillbaks ett prov som gick mycket bättre än förväntat och har äntligen besökt gymmet igen. Helt slut i kroppen men det är skönt! Har dock inte fått så mycket plugg gjort så där rök min sovmorgon imorgon. Men det kan jag leva med! Nu kryper jag ner i sängen med favoritfilmen på och läxboken i knät. 

18/11/2012

Hade en toppen kväll igår! Vann bowlingen till att börja med hehe, sedan åt vi som sagt god mat och hade hur trevligt som helst. Åkte sedan till Boxholm och umgicks lite med några roliga grabbar, vi spelade kort & kollade på fotboll i väntan på att min mor skulle sluta. När hon slutade åkte vi hem och jag gick raka vägen hem till Elin. Där kollade hon, jag, Memme och Alexandra på Sommar med Göran och Mr. Bean, skrattade tills jag grät. 
 
Kom hem runt två tiden så tog sovmorgon idag. Har även pluggat lite, storstädat på rummet och kollat på Ugly Betty. Nu ska jag avsluta min söndagkväll med Ghost Whisperer. Degigdag med andra ord. Men imorgon är det skola och förhoppningsvis gymmet som gäller! Skönt efter ett så långt uppehåll. 
 
 
 

17/11/2012

Hej på er! Hade en bra början på helgen igår, efter en riktigt lång och jobbig vecka. Käkade och spelade spel med familjen innan Amanda & Emmie kom och hämtade mug. Vi åkte till Mjölby och skrattade läppen av oss några timmar. Kom hem ganska skapligt för att förbereda sig inför jobb! Och ju sitter jag här & räknar ner timmarna, hehe. När jag slutat ska jag till tranås för att vinna på bowling och käka god mat. Senare ikväll hoppas jag på mys med mina strålsnästjejer. Ha en fin lördag!


15/11/2012

Efter en förmiddag med endast en lektion och ett möte åkte jag hem, mår inge vidare och kände inte att en innebandyturnering skulle göra det bättre. Vår klass vann iallafall!! Wohoo. Jag somnade som en stock när jag kom hem och har inte alls fått mycket plugg gjort, så imorgon lär jag få mitt första ig. Känns bra! Gör som resten i klassen och taggar inför omprovet istället. Får göra så ibland. Annars börjar jag tröttna på att vara så förkyld och må piss var och varannan dag. Haft träningsuppehåll på ungefär två veckor och det är tråkigt. Positiv chey idag! Äh, vet att ni gillar att läsa mitt gnäll. PUSSPUSS

14/11/2012

Bion var grym igår! Blev dock väldigt sent och lite sömn. Idag har det varit en lång dag och nu måste jag plugga, men är lite mer lockande att krypa ner i sängen och halvsova framför bettan.
 
Läskar er med en bild från min goofika imorse, hehe. 

För frisk för att va hemma, för sjuk för att gå till skolan

Mår fortfarande inte bra! Hängig, hostig, snorig.. Men när jag kom hem blev dagen genast mycket bättre! Min klänning hade kommit, i rätt storlek och fin är den. Så då blev jag glad, och nu hoppas jag bara att födelsedagsbarnet som bestämde klar-rött tema till sin fest blir lycklig över min super röda klänning också, hehe. 
 
Annars har jag varit duktig idag! Pluggat ända sen jag kom hem vid sex och ska fortsätta med det straxt. Imorgon blir det en lång dag, men superkul! För ska på twinight med Andreas, Nico och Sanja!! Kommer bli sent, men det är det värt.


12/11/2012

Min helg har varit både bra och dålig! Inledde den med en lung och skön fredagkväll. Blev sedan tidigt uppgång på lördagen för att vara på gymnasiemässan hela dagen, åkte sedan till Boxholm för att börja firandet av Emilia som fyllde 18! Efter en stund åkte vi tillbaka till Linköping med en hel drös tjejer för att spendera kvällen på platå. Igår spenderade jag mestadels av dagen i sängen. Trött med andra ord! Framåt kvällen var det farsdagfirande hemma hos Jessica som gällde, vi bjöd på god mat och hade trevligt. 
 
Men nu är det måndag igen och helgerna går alldeles för fort kan jag tycka. Man hinner inte riktigt allt. Därför är jag redan uppe fast att jag inte börjar förns 10.40. Måste ta tag i pluggandet! Kommer nog få kämpa med det efter skolan idag också. Den här veckan kommer bli en lång och jobbig vecka, men det är bara att stå ut. 
 

You are the strength, that keeps me walking. You are the hope, that keeps me trusting.
You calm the storms, and you give me rest. You hold me in your hands, you won't let me fall.
 


08/11/2012

Mår lite bättre och är på bra humör för en gångs skull! Haft en bra dag i skolan och även fyndat lite på vägen hem; ett par finii skor, en stickad myströja, trosor, finii armband och ett linne som jag inte vet om de är fint eller fult haha.. Nu har jag precis kommit innanför dörren här hemma på sparres och det är dax att sätta igång med en labbrapport!
 
Imorgon är det fredag - åh efterlängtade fredag! Jag har saknat dig. Blir en ganska kort och lugn dag i skolan med en intervju efteråt. Annars ska jag inte göra mycket imorgon, bara vara hemma, plugga och ta de lugnt! Ladda inför en lååång dag på lördag. Men nu måste jag snabba mig för ska hinna träffa Philip sen också.
 
Mina fina bjuder på bild idag; hajhaj! 

07/11/2012

Hej på er! Mår ungefär som igår men tog mig till skolan iallafall. Hade endast två lektioner så är redan hemma. Min klänning jag beställde förra veckan hade kommit hem - super fin! Fel storlek tyvärr, men har jag tur får jag rätt redan på fredag! Så har provat min julröda klänning och ätit tomtegröt, känns att vi snart är där. Rätt mysigt måste jag säga! 
 
Men nu ska jag krypa ner i sängen och pyssla om mig själv framför Ugly Betty, tillsammans med skolböckerna förstås. Matteprov imorgon, läxförhör på fredag och en massa annat att hinna med! Vi hörs, pusss

One Direction - Little Things

Your hand fits in mine like it's made just for me, but bear this in mind it was meant to be.

Tisdag - sjuk

Hade ingen jätte bra start på veckan. Men mina föräldrar vet precis va de ska göra när man inte är på topp - köpte hem min favoritglass, tog med mig på långpromenad och lagade min favoriträtt! Gick och la mig tidigt för att sedan vakna mitt i natten och må pyton. Så stannade hemma från skolan idag. Har fått lite plugg gjort men mest sovit, imorgon måate jag till skolan så lika bra att vila upp sig. 

SATURDAY NIGHT


Sista höstlovsdagen

Hade en helt suverän kväll igår! Började med att jag följde med Nico till Christoffer. Där käkade vi pizza, blev livrädda, träffade nya människor och spelade en massa spel. Lite senare sen drog vi oss mot Parkhallen för att träffa ännu mera roliga människor och kolla på Maskinen, som var helgrymma! 
 
Vaknade upp ganska så sliten idag och har mest bara tagit det lugnt. Laddar inför morgondagen då det är dax för skola igen och en massa plugg. Nu - Ghost Whisperer. 

A summer lost in the sun

Fixat med en julklapp och fikat hos farfar är vad jag gjort under hela dagen. Dålig på att plugga med andra ord! Nu har jag inget annat val än att sitta med allting oxh idiotplugga lördag-söndag, men men. Nu snart kommer mormor och farfar hit för att käka lite god mat, sedan blir det sovdags tidigt för jag är trött. Vi hörs imorgon!


NOVEMBER

Mina två senaste dagar har varit fantastiska! Inledde onsdagen med övningskörning, fortsatte med teori och sedan en sväng på stan och lite käk med en gammal vän. Hann ta ifatt många år vi missat och pratade om allt mellan himmel och jord. Avslutade dagen med raggmunkar! Kunde inte blivit mycket bättre. Fick även med mig ett par byxor, en ring och en enkel tröja med mig hem. 
 
Torsdagen började inte med någon sovmorgon, upp tidigt för att ta sju-tåget till Jönköping med Ida & Amanda. Direkt när vi kom dit satte vi oss på ett mysigt konditori och åt frukost/fikade. Snackade en massa strunt och fortsatte sedan att gå igenom alla affärer. Hittade inte mycket av de jag egentligen var på jakt efter, men fick med mig en hel del hem! Mycket billiga fynd också - jätte kul! Bland annat en stickad tröja, underkläder, skinnjacka, smycken... Avslutade shoppingturen med god mat! 
 
Väl tillbaka i Boxholm åkte vi till Amanda för att göra oss iordning inför kvällen. Snart kom även Sara & Elin för att göra oss sällskap. Vi började spela ett spel och jag skrattade tills jag fick ont i magen. Sara & Ida åkte straxt där efter och jag satte i halsen så jag trodde jag skulle dö. Tog sedan tåget in till Linköping för att besöka torsdagsklubben. Träffade många fina vänner, dansade gärnet och hade hur kul som helst!
 
Idag känns det som om det är söndag, men det är bara fredag! Lovely. Jag hade tänkt att bara ta det lugnt idag, plugga och lite sånt där som måste göras. Måste ladda inför morgondagen med då det är övningskörning som gäller, och även utgång i Tranås på kvällen med min favorit! 
 
 
 

RSS 2.0