RÖRIGA INLÄGG, STRESSADE MAGAR & USA

Att försöka blogg när man knappt hinner andas (enorm överdrift) är inte lätt. Men har haft ett par fantastiska dagar och många långa dagar sen sist jag skrev. Har bland annat skrivit tenta, grupparbeten och en fet rättsutredning som preics just nyss blev klar. Har även haft besök av världens bästa Elise, dagen innan jag åkte till Linköping för att ta igen förlorad tid med Sanja & Nico. Träffade även Emilia och myste med henne i hennes nya, fina lägenhet när jag var där. 
 
Just nu drunknar jag i plugg, både grupparbeten och enskilda uppgifter. Har bokat tid för min visumintervju, fått alla antagningsbesked från USA och snart bockat av allt på listan. 73 dagar kvar. EN DAG I TAGET. Imorgonkväll ska jag åka hem, gud vad skönt det ska bli. Längtar efter mina föräldrar och min systerson (självklart hans föräldrar också). Vi ska ha urnedsättning för Farfar på fredag, det känns dock inte lika bra. Ytterligare en förverkling av att han faktiskt är borta. Gud vad jag saknar honom, vad jag saknar dig Farfar! Det går inte en dag. 
 
Amanda verkar iallafall ha det toppen på andra sidan jorden. Men gud vad jag längtar efter henne! Egentligen har det ju inte gått så himla lång tid. Det är väl mest att hon befinner sig så fruktansvärt långt bort och att man inte riktigt har samma möjlighet att ringa & ses på det sätt som när hon bara var 14 mil ifrån. Men det finns ju faktiskt dom som bor kvar i Boxholm också! Som jag ska passa på att försöka hinna med att träffa. Vi får se hur det blir! Det har hänt något med det planeringsfreak jag faktiskt är, just nu känns det bara stressigt att planera att man ska hinna. EN DAG I TAGET blinkar återkommande i mitt huvud. Det värsta är att när jag lägger mitt största fritidsintresse - att planera - (skämt åsido) åt sidan glömmer jag bort så mycket, mycket viktigt som jag måste hinna med. Extra viktigt är det nu när det saker som handlar om OM jag kan åka den nionde januari eller inte. Sådant får inte glömmas. Röriga inlägg är visst min grej, haha älskar att det faktiskt finns folk som vill läsa det. Jag ska iallafall återgå till puggandet nu. Och fortsätta längta efter min älskade systerson. 
 
 

RUGGIG MÅNDAG

Har återigen blivit helt varm i hjärtat när det visar sig finnas så fina människor i världen, i det här fallet i Örebro. I lördags skulle jag nämligen stå med en bössa och samla in pengar till världens barn. Hatade tanken på att göra detta, för jag vet att om människor vill ge pengar så gör dom det på andra sätt. Men jag skulle visst ställa upp iallafall, och vilken tur det var att jag gjorde det! De två timmarna bara flög förbi! Mycket tack vare min kära kompanjon men även för att folk är så fantastiska när det kommer till barn, vissa iallafall. Det var helt klart en värd upplevelse. 
 
Och det här med att jag skulle sitta bänkad framför tvn i fredagskväll gick väl sådär. Var ute på kåren och dansade loss istället och i lördags hamnade jag på ritz igen. Så bra gick det att ta det lugnt. Idag är det måndag igen och jag hade två föreläsningar på raken - den ena var grym! Älskade bästaste lärare. Den andra var dock såå värdelös, jätte tråkigt med tanke på det väldigt intressanta ämnet. Hade möte med studievägledaren efteråt och hon gör mig aldrig något klokare, bara oroligare haha. 
 
Lite käk, städning och ett tufft träningspass senare så sitter jag här och pluggar. Men tror jag ger upp. Vår bästaste lärare var bättre idag än vanligt då han flyttade fram vår jobbiga cp uppgift en vecka, så nu kan jag chilla med den lite tänker jag. Satsa på tentaplugg istället! Har även redan börjat planera helgen då jag äntligen ska få träffa Nico och Sanja igen. Ska bli så otroligt kul! På söndagen ska jag även träffa Emilia som flyttat till Linköping, kanon helg framför mig med andra ord. 
 
Bild från vårat glasskalas i lördags, som vi körde en favorit i repris på i söndags. 

LEDIG FREDAG

Att jobba på världens barn galan i tisdags var något av det bästa jag varit med om! Blir helt varm om hjärtat när man inser att det faktiskt finns så goda människor i världen. Fick dessutom, för första gången i mitt liv, en ganska klar bild av vad jag vill syssla med i framtiden. Så fantastiskt! Tänker med andra ord sitt bänkad framför tv'n ikväll då den stora galan är. 
 
Är ledig idag, och har just trälat mig ur sängen (har sådan fruktansvärd träningsvärk efter den här träningsveckan) och börjat plugga. Har mycket plugg att ta tag idag, ska även hinna städa och tvätta. Känns skönt att ha en lugn helg där jag kan fokusera på plugg o allt annat tråkigt som hör där till. Imorgon ska jag även stå med bössa och tigga i två timmer, gillar inte riktigt det men det är ju för världens barn. 
 
Igår var det exakt 100 dagar kvar tills jag sitter på ett plan mot USA. Helt sinnessjukt. Dock är inte mycket mer än flygbiljetten klar, vilket känns sådär. Men förhoppningsvis kommer kurserna ut idag så allt är klart och löst tills på tisdag, hoppas hoppas! 

FARFARS FÖDELSEDAG

Tredje oktober. Farfars födelsedag. När något som varit det viktigaste i hela ens liv försvinner lämnar det ett fruktansvärt tomrum. Idag känns det extra tomt. Men jag tror att det firas ordentligt där dom är nu, Farmor bjuder på ett stort kalas och Farfar är nöjd bara han får tårta och sju sorters kakor. Älskade ni, vad jag saknar er. 
 
 

RSS 2.0