.



ALLA HAR VI VARIT SMÅ


GODMORGON

Blev en lugn hemmakväll igår med lite filmtittande och sen sova tidigt. Vilket var ganska skönt! Gick upp vid tio tiden idag och har legat i solen sen dess, ska fortsätta med det ett bra tag till för det gäller ju att passa på när den äntligen är framme. Vi hörs senare!

I swear, I always fall for your type

I bet there's a reason for it all, I just pray that you don't let me down right now.
But it's too late because I'm already yours, you just got to promise me - hearts won't break and end up like before.

29/06/2012

Hade världens mysigaste kväll igår! Elin jag och Ida tog vårat pick & pack och åkte till Örserum. Det första vi gjorde när vi kom fram var att ta ett dopp! As skönt var det och trevliga människor stötte vi på. Vi åkte sedan upp till stugan för attgrilla och sådär, efter det tog vi en liten promenad längs vattnet innan vi gick in och spelade spel hela kvällen.

Idag hade vi planerat att ligga vid vattnet & sola hela dagen men alla moln och all blåst förstörde det. Så vi åkte ner till Gränna istället och gick i lite affärer, köpte polkagrisar och käkade på ett mysigt litet fik. På hemvägen stannade vi i Sjögarp och tanken var att vi skulle badat, men det var inte så lockande när vi väl kom ut på bryggan. Blåste stölle och svinkallt i vattnet! Så vi gick och satte oss i gräset för att äta jordgubbar istället.


28/06/2012

Legat under en klarblå himmel sedan klockan tio i morse, livet är ganska gött ibland ändå! Kommer nog ligga och steka ett tag till innan det blir dags för dusch och packning. Ska nämligen åka till sommarstugan tillsammans med Ida & Elin ikväll, vi ska grilla och bara ha det mysigt. Håller vädret i sig blir det nog ett dopp också!

Förresten, jag och Philip kollade på världens bästa film igår! Nästan iallafall. My name is Khan tror jag den hette och den måste ni se, så himla fin! Jag blev kär.

I get all tongue tied, lost in your eyes

- I'm a fool and I know it



27/06/2012

Hej på er! Idag har jag mått mycket bättre och tror att mycket av det kan bero på det finfina vädret. Jobbade mellan nio och fyra, och måste säga att idag var det ganska segt. Men ska antagligen inte jobba förns på måndag nu, så då lär det vara roligare då.

Direkt efter jobbet åkte jag hem till min kära kusin som fyller 14 år idag! Vi fick god mat och en jätte god tårta, det bjöds även på paketöppning. Hon hade önskat sig en systemkamera och när hon fick den blev hon så glad så hon nästan började gråta! Riktigt kul :) Just nu planerar jag torsdag-fredag tillsammans med Elin & Ida, verkar som om det kommer bli riktigt mysigt! Men det får ni höra mer om imorgon för nu ska jag träffa Philip! PUSS


Dear Beloved, if this love only exist in my dreams

Don't Wake Me Up


BACK ON TRACK

Var längesen jag skrev här nu. Men en dag som denna, när jag ligger hemma och är sjuk och inte har något för mig överhuvudtaget, tänkte jag passa på. Har hänt en hel del sen sist, har bland annat slutat skolan och börjat jobba. Hann med dansuppvisning innan det, och har även sätt när Bästa Philip tagit studenten. Min kära vän Nicolas har även fyllt arton år, och det blev ett storslaget firande :)

Förra veckan var helt underbar! Kändes verkligen att det var sommar - och framför allt; SOMMARLOV. Vädret var fint och jobbet var roligt. Firade finaste Alexandra med tjejerna, blev världens mysigaste picknick, kubb och disneyfilmer! Blev även en lyckad midsommarafton tillsammans med bästis, och dagen efter hade jag hur kul som helst med ett par härliga tjejer. Min kropp tycker nog att jag hade det lite för bra, för nu sitter jag här hemma och hostar. Men med hjälp av lite te, honungsvatten och strepsils så mår jag nog bättre imorgon då jag ska jobba igen. Vi hörs snart igen! PUSSS


RSS 2.0