HÄRLIG MORGON

Hade en toppen dag igår! Var på en jätte bra föreläsning, lagade god köttfärssås & hängde med juristgänget till Marieberg. Fyndade lite på ikea men hittade även ett par as fräna byxor på h&m för ynka hundralappen! Lite shopping o fika senare så åkte vi hemåt igen. Hoppade in i duschen, satte mig på cykeln & åkte till Andrea. Hittade inte, åkte vilse i mörkret & kylan, blev förbannad. Fick melon när jag väl kom fram. Skrattade tills jag var nära att kissa ner mig, sov som en prinsessa i hennes underbara säng & nu ska vi käka en godii frukost. Solen skiner & det är serier på tv, vilken bra start på dagen!

TRÖTTIS TISDAG

Good moorning! Idag är jag trötters flicka. Ska dra mig till skolan för en tretimmars föreläsning snart. Sen ska jag laga mat med Anna o fixa lite här hemma & ikväll blir det sleepover med Andrea. Myspys! Imorgonkväll ska vi kika på Norlie & Kkv, torsdagkväll är det timebeer o på fredag kommmer Nico. Då är det utgång som gäller o på lördag finsittning. Full rulle! 

GODNATT VÄRLDEN




SOVMORGON & STRÅLANDE SOL

Godmorgon! Vaknade innan tuppen idag, gjorde klart min inlämningsuppgift och sedan dess har jag käkat frukost framför bettan & gjort mig iordning. Nu ska jag gå ner till Ica & hämta ett paket!! Spännande. Börjar 14.15 idag men ska träffa min grupp någon timme innan. Är kvar till fyra, sen kanske det blir en tripp till Marieberg.. Inte bestämt mig än men har ett himla sug efter nya skor! Får se. Det kommer i vilket fall som helst bli en bra dag. 

FINFINA LÖRDAG

 

CAN'T FEEL ANYTHING

Har nästan gjort klart min inlämningsuppgift, endast lite finputs kvar! & nu är det bestämt - nico kommer hit på fredag, wohoo! Kommer bli en grym helg. Ska bara genomlida veckan först, hehe. Nu ska ja ta en promenad, käka lax o sen sova. Kvällströttchey.se

SPONTAN ROADTRIP

Hej på er!

Amanda kom till Örebro runt tio & vi gick raka vägen till affärerna. Spenderade alldeles för mycket pengar - men är mycket nöjd över mina köp! Hittade dock inte det jag behövde; skor och byxor.. Runt tre tiden fick vi nån snilleblixt att jag skulle följa med henne hem till Boxholm igen, så vid fyra tiden var vi påväg hem. Hälsa en snabbis på mamma, pappa & Jessica. Spenderade sedan kvällen hos ida där det var kräftskiva. Trevligt! Kom hem skapligt & sov skönt här hemma på sparres. 

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart göra mig iordning. Åker igen vid tolv. Måste nämligen hinna göra klart min inlämningsuppgift idag! Vi hörs senare sen! 

NOLLNINGEN ÄR ÖVER = LUGN FREDAG

Idag har jag varit på en as bra föreläsning angående funktionshinder! Kan känna att han inte riktigt höll sig till ämnet, men det gav väldigt mycket ändå. Slutade tolv & tog med min Andrea till ö&b det första jag gjorde och köpte mig en kaffebryggare! En blå och fin. Fick även med en hel del nödvändigheter innan det blev en sväng till ica för att hämta ut ett paket ifrån nagelvaruhuset. Kollat på Bettan & gjort klart en tredjedel av min inlämningsuppgift sedan dess. 1 fråga av 3, hooppas på att göra klart nummer 2 innan kvällen är slut också. Annars blir det en lugn hemmakväll, skönt! Imorgonbitti kommer Amanda hit och vi ska bara mysa runt på stan hela långa dagen, lovely. Ha en fin fredag allesammans! 

DET HÄR MED ATT PLUGGA

Tvättat i flera timmar, lagat mat till en hel familj, städat hela rummet och plockat med en himla massa onödiga saker. Allt utom att plugga... Sitter nu med böcker & anteckningar runt i hela mig, datorn i knäet och markeringspennan i högsta hugg - men kommer ingenvart. Antingen  är det jag som är rejält puckad eller så är inte det här något för mig. Jag tror mer på det först nämnda, eftersom jag faktiskt tycker att det är riktigt intressant! Men i vanliga fall brukar de ju gå lätt när man är intresserad, och det ska jag inte påstå att det gör nu. Tänt ljus, köpt choklad o satt på mysmusik - allt för att det ska gå liite bättre. Men vem tror jag att jag lurar? jag kommer få sitta hela eftermiddagen imorgon med. Måste i vilket fall som helst vara klar tills på lördag, för då kommer bästis hit!! 

THE REAL HOUSEWIFE OF ÖREBRO

Godmorgon! Idag mår jag mycket bättre, kan delvis bero på att jag är ledig. Har även börjat dagen på bästa sätt - med en god frukost och lite serier. Nu ska jag gå ner i källaren för att boka tvätttid, hoppas på att få en senare idag. Annars kommer dagen bestå av en jädrans massa plugg! Städa, handla och laga mat står på schemat. Skönt att bara vara hemma o göra hemmafrusaker en dag också, hehe. Ha en fin dag! 

ONSDAGMORGON

Nu var det ett tag sen igen! Kan ju börja med att tala om att min cykel fixade dom på fem minuter, underbart! Ämnespuben var hur rolig som helst och likaså piratfesten på onsdagen. Var skönt med en ledig torsdag och en lugn dag/kväll på fredagen. Då var det örebrodagen som gällde med 7kamp, hejjarklackstävling och kåren på kvällen. Jag var hemma ganska tidigt för att gå upp tidigt på lördagmorgon och åka hem! Hann bara hem så kom halsflussen smygande. Mådde dock ganska bra på lördagen så hann träffa familjen, Nico och sedan tjejerna på kvällen. På söndagen var det dags för kalas för mig och jag mådde verkligen inte bra, likaså måndagen. Spenderade halva födelsedagen på vårdcentralen - kul! Sov andra halvan. Och väntade med att åka tillbaks till Örebro till tisdagkvällen. 
 
Efter ett dygn med penicillin kändes det redan bättre! När jag kom innanför dörren här på kungsgatan igår bjöds jag på tårta av mina kära roomies och efter det bjöds det på mat, filmmys och tårta med juristbrudarna i huset bredvid. Hade en jätte trevlig kväll! Men nu är det tillbaks till verkligheten och skola om en timme. Ska träffa min grupp och jobba med arbetet, söka artiklar o lite sånt där tråkigt för att sedan ha en föreläsning om barn. Ikväll är det toga-sittning som gäller, men jag tror jag stannar hemma. Kommer aldrig orka hela kvällen, måste ju dessutom vara nykter hehe. 
 
Såhär mysigt har jag och min saknade prins haft det när jag varit hemma.

POCAHONTAS - BÄSTA GRUPPEN

 

MÅNDAG KVÄLL - TRÖTT THERÉSE

Idag har jag varit på en föreläsning mellan 13.15 - 16.00. Den handlade om riktigt intressanta grejer men föreläsaren var så fruktansvärt tråkig att jag bara ville hem o dra täcker över huvudet kände jag.. Genomled tiden som tur var! Hängde sedan med hem till Andrea för en kopp kaffe innan det var dags för nolleuppdragsdag. Pocahontasgruppen körde stenhårt och jag tror vi hann med alla uppdrag på de tre timmarna vi hade på oss! Jag stod bland annat iklädd onepiece & foppatåfflor på våghustorget, spelade pocahontas i vår egen pocahontasfilm och sjöng för en kassörska på Willys. Hade riktigt roligt med bästa gruppen! 
 
Kom hem för snart två timmar sen och har sedan dess suttit och skrivit klart min inlämningsuppgift tills imorgon. Känner mig hyffsat färdig så nu är det bara att läsa igenom och finslipa det sista imorgon bitti! Börjar som tur är inte förns 11.15. Skönt de, för jag är helt slut. Efter skolan imorgon ska jag försöka hinna med att lämna in min cykel på verkstad, den bara jävlas hela tiden så blir snart galen! På kvällen sen är det ämnespub som gäller! Fem dagar kvar till lördag och hemfärd, woooopi! 
 
Några fina från idag.

 

OM SEX DAGAR ÅKER JAG ÄNTLIGEN HEM

Hej på er! Allt bra? Jag mår toppen - har nämligen bokat hemresa nu på lördagmorgon!! Längtar. Kvällen igår var himla trevlig, var hemma runt midnatt också så det var rätt skönt. Idag har jag städat nästan hela lägenheten, skrivit min första inlämningsuppgift, handlat och lagat mat och massa andra hemmafrusysslor. Hur kvällen ser ut är ännu oklar, antingen blir det utomhusbiomys med juristbrudarna eller så blir det en lugn hemmakväll. Laddar inför grupparbete, föreläsning och nolleuppdragsdag imorgon! Hoppas ni haft en bra helg.

EN GALEN KVÄLL

Igår var det fullmoonparty och jisses vilken rolig kväll! Började med förförfest hemma hos Johan med pocahontasmedlemmar, där körde vi ping pang pong och jag skrattade halvt ihjäl mig. När vi sedan kom till den "riktiga" förfesten med alla andra nollor och alla faddrar var det dags för fler lekar. Kan tyvärr inte säga att min grupp var något vidar på detta, men vi hade roligast! 
 
Väl inne på kåren dansade vi ända till stängningdags vid två för att sedan dra på efterfest. Nån snubbe lagade den äckligaste spagettin jag någonsin smakat, bläk. Avslutade kvällen framåt morgonkvisten och har därmed segat hela dagen. Orkade inte upp till vinbrännbollen mot corax, men de klarade sig så bra utan mig och tog hem första platsen! Nu har jag duschat och börjat leva igen. Dags att göra sig iordning för kvällens disneysittning! Men först - fördrink hos Erica. 
 
 

FREDAG OCH SOLEN SKINER

Godmorgon! Somnade jätte tidigt igår och har sovit som en stock hela natten, och idag känner jag mig lite bättre faktiskt. Endast hostan som ska försvinna nu med! En av mina roomies håller på att göra iordning för hemfärd och gud vad avundsjuk jag  är - jag vill också fara hem över helgen! Men jag får vänta lite till. Hoppas iallafall på att vara hemma på min födelsedag som faktiskt är om bara tio dagar. Nu ska jag ta cykeln till universitetet, ha en bra fredag! 

ADDICTED TO YOU

I don't know just how it happened, I let down my guard
Swore I'd never fall in love again but I fell hard
Guess I should have seen it coming, caught me by suprise
I wasnt looking where I was going, I fell into your eyes

EN TERMIN - 14 BÖCKER

 

DE TRE JURISTERNA OCH JAG


SJUK - MEN ALDRIG HAFT ROLIGARE

Igår var det en vecka sedan jag flyttade hit och jag har haft de sjukaste och de roligaste dagarna i mitt liv! I tisdags var det som sagt pubrunda på kvällen som gällde och jag hängde mest med mina härliga juristbrudar! Skrattade tills tårarna rann, pratade allvar, drack goda drinkar och käkade Mc Donalds. Gick hem runt midnatt för att orka upp & börja första föreläsningen vid nio. Fortsatte med grupparbete fram till klockan tre. Var en oerhört seg dag med tanke på att jag vaknade upp med feber, hosta och en täppt nästa. Gick hem o la mig direkt när jag slutade för att sedan göra sig iordning igen! Trots sjukdom gick jag och resten av pocahontasgruppen hem till en av våra faddrar för förfest innan det var dags för utgång! Whiteparty var det som gällde och jag fick tillfälla att använda min studentklänning igen, hehe. Hade världens roligaste kväll med så mycket härliga människor! Återigen skrattade jag tills tårarna rann. Blev dock lite senare än vad det skulle och idag började första föreläsningen vid åtta..
 
Feber och ännu mera hosta har den här dagen bestått av. Men blev klar i skolan redan vid elva, så det blev raka vägen hem för att kurera sig! Druckit te, sovit och kollat på sons of anarchy hela eftermiddagen. Struntade i stadsvandringen ikväll som var dagens nollning, kände att det var bättre att missa den än fullmoonpartyt och disneysittningen som helgen kommer bestå av! Vill även vara piggare imorgon då vi ska intervjua några socionomer som kommer till universitetet, spännande! Har även en inlämningsuppgift att skriva så lika bra att sätta igång.

*

url.jpg


ANDRA SEPTEMBER - HEMLÄNGTAN

Första dagen som student vid Örebro universitet. Herregud vad mycket nya intryck att ta in, är helt slut i huvudet! Började dagen med en universitetsintroduktion i aulan, där de berättade om skolan, vår sektion och andra allmäna grejer. Fortsatte sedan med campusvandring, och jag måste säga att det är ett väldigt fint universitetsområde! Kommer nog trivas där. Det är även mycket kurser & aktiviteter utanför det obligatoriska som verkar både intressanta och riktigt roliga, så lär ha fullt upp nu.
 
När vandringen var slut gick vi och käka på en av campusrestaurangerna innan det var dags att köpa biljett till sittningen på lördag, köpa en bok av en gammal elev och sedan första lektionen - programintroduktion. Introduktion om socionomprogrammet, vad vi ska läsa och vad man kan jobba med sen och så vidare. De fortsatte sedan med kursintroduktion, som vi ska fortsätta med imorgon.  Första kursen är socialt arbete som vetenskap och profession, som är uppdelad i flera moment och det första momentet är redan den här veckan - gruppsykologi. 
 
Cyklade hem vid tre tiden med ett fullproppat huvud och började planera in de närmaste veckorna i min kalender. När jag kände att jag fått ordning på allt tog jag med mig mina roomies på en promenad. Lagade korvstroganoff efter det, så nu har jag matlådor för flera dagar! Perfekt. Har även haft sån fruktansvärd hemlängtan igår kväll och idag.. Knappt varit här en vecka men känns som minst en månad. Men tror att det kan bli hemfärd redan den fjortonde! Åh vad jag längtar.
 
Nu är jag så trött så att jag kan somna stående, så dags att sova! Imorgon väntar ytterligare en lång dag, men nollning - pubrunda - på kvällen. 
 
 

TVÄTTAR LITE


FIKA, SoA OCH NAGELFIX


ÄLSKADE SÖNDAG

Vilken kväll jag hade igår! Så himla roligt!! Lekte lekar, dansade i skummet o umgicks med skåningar. Men idag är jag seg och älskar att det är söndag - ledig dag, välbehövligt!

Ligger just nu i sängen och kollar på sons of anarchy. Men ska snart hoppa in i duschen för att senare ta en kaffe på stan med mina roomies. Dags att förbereda sig för första skoldagen imorgon!


RSS 2.0