27 DECEMBER

Över en vecka sedan jag kom hem. Började med att jobba fem dagar i sträck, lördag-onsdag, vilket var jätte roligt och mysigt. Har sedan spenderat min tid med familjen för att fira jul och mammas födelsedag. Fick så mycket fint i julklapp och så mycket goood mat båda dagarna. På juldagen hängde jag även med syrran & hennes kompisar till Tranås för att ha en aaas rolig kväll. Var mindra kul igår då jag låg i soffan mer eller mindre hela dagen. Sa även hejdå till min fina systerson med familj, som tur är kommer de redan nästan helg igen. 
 
Det här med att jag skulle gjort klart mitt pm innan jag åkte hem hade varit underbart. För här sitter jag nu, en lördagseftermiddag och försöker skriva en analys.. På måndag ska jag vara klar iallafall! Bara att kötta det sista. Sen har jag bara seminarie om pmet kvar innan jag åker. Vilket faktiskt bara är 11 dagar kvar. 11 dagar tills flyget går från Arlanda mot New York. Bokade hotell där häromdagen, för att ha någonstans att spendera natten innan jag fortsätter vidare mot Charlotte och tillslut Kansas. Borde börja packa, men vet inte i vilken ände jag ska börja. Nu ska jag fortsätta plugga så jag förhoppningsvis kan åka och hälsa på Nico imorgon. Hoppas ni haft en fin julhelg! 

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Nu när det snart är jul vill jag bara passa på att tipsa om Unicefs fina gåvoshop - https://unicef.se/gavoshop - där man hittar julklappar som räddar barns liv. Jag kan bli mörkrädd ibland när man tänker på hur mycket pengar folk, även jag själv, spenderar på julklappar, julmat och allt annat som hör till julen. Speciellt när det finns så många människor & framförallt barn som inte ens kan fira jul, eller äta sig mäta för den delen. Handlar man i Unicefs gåvoshop får man ett fint gåvobevis som man då kan ge bort i julklapp. Jag har gjort det flera år, kanske inte den roligaste julklappen till bästisen eller brorsan men det är tanken som räknas! Och på det här sättet får världens mest behövande barn det man väljer att köpa i gåvoshopen, istället för att köpa något onödigt personen ifråga kanske inte ens behöver eller kanske till och med köpa det som ett komplement till någon annan rolig present? Jag skulle iallafall bli mer än glad om jag fick något sådant, eftersom man vet att någon som behöver pengarna bättre får dom.
 
Skyddspaket mot ebola och vätskeersättning är några av alla de gåvor som finns att välja mellan. 

LILLÖRDAG & 9 DAGAR TILL HEMFÄRD

Det här med att göra klart mitt pm under måndag och tisdag gick väl inte så bra. I måndags åkte jag istället in till stan med syrran och handla klart alla julklappar och födelsedagspresenter, känns as gött! Igår pluggade jag en del, packade och bara var. Åkte även till djuraffären och mataffären för att bunkra upp för lilla Fred över vintern och mitt kylskåp över helgen. På kvällen sen skulle Tove klippa mitt hår, endast topparna var planen med det blev betydligt mycket mer än så efter mycket om och men. Så nu är jag korthårig! Enligt mig iallafall.
 
Idag var jag i skolan på förmiddagen, pratade lite skit med syrran och sen gick jag hem och pluggade en liten stund. Halvvägs med det där jäkla pmet nu! Så oklara instruktioner så vill inte göra för mycket innan onsdag, då vi ska ha handledning, samtidigt som det hade varit gött att bli klar den här veckan. Men hinner förhoppningsvis ändå bli klar innan hemfärd nästa fredag. Kollade även på det allra sista Sons of Anarchy avsnittet med Amanda idag, fy vad jag hatar att det är slut!! Vad ska jag nu titta på?! Och det slutade inte alls som jag hade hoppats.. Men men, ryckte upp mig efter en stund o hade lite kvalitetstid med bästa Tove.
 
Imorgon har vi redovisning och opponering hela långa dagen, likaså på fredag men då endast förmiddagen som tur är. Ska även på kursrepresentantmöte imorgon, inte alls pepp inför det men de bjuder på fika iallafall (Haha nu skrattar min syster gott åt mig - jag ställer upp på allt så länge jag får fika..). Helgen ser ut som om den kommer bli fullspäckad och bara as kuuul! På söndag ska jag dock vara ute ur mitt fina, gröna rum. Men det är typ redan tomt så inte så mysigt längre. Mindre mysigt att bo i resväskor i nästan en vecka. Men det gör inte så mycket, känns bara så bra att få komma hem snart. Vad jag ska njuta av allt mammas julpynt, av min systersons underbara lukt och att bara ta det lugnt. Men ska allt få lite plugg och lite jobb gjort också, så värt! För igår var det endast en måndag kvar tills jag åker. Aldrig varit mer taggad. Men det hinner jag senare, för först o främst - tagga inför fredag och lördag. Sista helgen i Örebronxxxx. 
 
Mina två senaste favoritbilder, hahaha.

DET HÄR MED SÖNDAGAR

Den här veckan har jag hunnit med att vara sjuk, ligga däckad på grund av feber och sovit mer än vad jag gjort på hela hösten sammanlagt tror jag. Kryade på mig och hade en rolig kväll i fredags med bland annat syrran och bullis, två av dom bästa personerna jag vet. Vi fortsatte med kvalitetstid igår med pizza & bio. Själva filmen i sig var inte så rolig men vi skrattade ändå. Och kvällen var gjord så fort jag hade fått mina snacks. 
 
Idag sitter jag hemma, julpysslar för att faktiskt förstå att det redan är andra advent. Pluggar lite också, men det går segt. Har en sak jag måste bli klar med idag! Sedan kan jag ägna hela långa måndagen och hela långa tisdagen åt mitt pm som förhoppningsvis kommer bli klart då med. Sen är det skola som gäller onsdag torsdag och fredag. Spenderar sedan min sista helg i Örebro på länge. Och det ska bli apkul!! Om 12 dagar är det hemfärd som gäller, rummet ska vara tomt & urpackat om 8 dagar och om 34 dagar lyfter planet. Det ska bli så skönt att komma hem. Umgås med familjen, speciellt min fina systerson. Ser även fram emot de få jobbdagar jag har fått också. 
 
Igår när jag vaknade var jag såå lycklig över att det bara var lördag. Det var helg en dag till. Och nu, jag är ju "ledig" måndag och tisdag så egentligen behövs det ju ingen söndagsångest men lik förbannat så finns den där. Tråkiga, långa söndagar. Tänker göra det bästa av situationen! Jag pluggar klart, sedan ska jag mysa ner mig med en kopp te, massa tända ljus och någon bra kärleksfilm man bara gråter till. Sounds like a plan! 

SING OUR SORROWS AWAY

Har ännu en gång lyckats ha världens roligaste helg! I fredags var tanken att det skulle blivit en lugn kväll men istället tog jag med mig syrran på fiffiförfest för att sedan gå ut på kåren. Hade kul heeela kvällen! På lördagen kom Mamma, Pappa och Mormor hit. Vi käkade as god middag och bara umgicks i några timmar, jätte mysigt. På kvällen sen var det 20års firande för Malin som gällde! Vi var ett härligt tjejgäng hemma hos henne som skrattade och dansade fram till klockan elva då vi forsatte på Strömpis istället. Var ganska sliten igår men det var det helt klart värt. Älskar såna helger, när man bara skrattar till man får kramp i magen och inte kan andas. 
 
Idag var jag i skolan ungefär två timmar på förmiddagen, sen fick jag gå hem igen. Så skönt! La mig och kollade på en film & halv sov lite innan det var dags att börja plugga. Har gjort det jag kände att jag var tvungen att göra klart idag men vore bra om jag hade disciplin att fortsätta en stund till sen, men först - en långpromis. 

RSS 2.0