#BRYROSSINTE #INTRODUKTIONSOBRA

Hade en jätte rolig kväll igår och träffade massa nya, roliga människor! Idag har jag bara legat och kollat på sons of anarchy hela dagen men känner att det börjar bli dags för en dusch! Måste piggna till lite. Ska sedan börja förbereda inför kvällens tema "kom som du inte är" och skumpartyt som väntar efter det! Ska bli skönt med en ledig dag imorgon.. 

KÖTTFÄRSSÅS FÖR HELA SLANTEN

Vi lagade riktigt god mat igår, i'm impressed! Nollningen på kvällen var riktigt rolig och jag kan knappt vänta tills ikväll! Färgfest som gäller och jag tillhör sektion svart. 

14 MIL HEMIFRÅN

Godmorgon! Igår var det en lång dag. Startade dagen tidigt med att packa det sista, vilket var betydligt mycket mer än vad jag trodde.. Vid halv elva kom Elise och vi åt en ordentlig brunch! Hon hjälpte mig även att förstå mig på min nya telefon, och så åkte vi till Mjölby för att utträtta lite ärenden. Vid två ungefär lämnade jag och mamma sparres med en fullpackad bil för att hälsa på mitt nya hem i Örebro. 
 
När vi kom fram hade en av mina rumskompisar kommit hit. Jätte trevlig tjej! Vi tre åkte vidare till Ikea för att handla köksbord och lite annat. Det var även dags att fylla kylskåpet.. Väl tillbaka i lägenheten hade rumskompis nummer två kommit hit. Lika trevlig hon så det var inga problem alls. Mamma och jag gick ut på stan en stund för oss sjölva, käkade Mc Donalds och fixade det sista innan hon skulle åka hem igen. Kändes lite i hjärtat eftersom att det dröjer nästan en månad innan jag ser henne nästa gång. Men när jag kom hem igen satte vi oss alla tre ner i köket och drack te, pratade om allt & inget fram till midnatt ungefär. 
 
Nu har jag tänkt käka lite frukost och fixa iordning lite på mitt rum. Efter det tänker jag mig en långpromenad runt stan innan det är dags att förbereda sig inför den första nollningskvällen! 
 
Bild på min pärla och våran superfrukost.

EN VECKA SEN SIST

Hej på er! Äntligen har jag mitt egna internett på min egna dator. Fick även med mig en iphone när jag var igång så håller även på att lära mig den nu. Resan till Örebro i fredags blev lyckad och jag tror jag kommer trivas bra där. Hade sedan en hyfsat rolig kväll i lördags med mina boxholmsvänner. I söndags blev det myspys hemma hos Yasmine med god mat och massa prat. Bilen rullade sedan till Ullared på måndagen och vilken lyckad dag det blev! Hittade bland annat en jacka, en väska och ett skåp som jag är otroligt nöjd med. Mycket annat smått och gått fick också följa med hem! Bugar och bockar för en trevlig dag med härligaste bruden!
 
Idag har jag hunnit med mycket! Långpromenad med Amanda och Pumis, även en mjukglass på sibylla o en massa skitsnack. Tog sedan tåget in till stan för att umgås med Nico och Ellen. Väl hemma på sparres käkade jag god mat med mor & far innan det var dags att fixa med banken, datorn och telefonen som nu allt har löst sig - så skönt. Tog en promenad ner till farfar för att säga hejdå innan jag kröp ner i sängen. Nu hade jag tänkt att titta på ett avsnitt sons of anarchy innan jag ska sova min sista natt här hemma! Imorgon är det Örebro som gäller. Men innan det ska jag hinna packa, träffa Elise och åka till Mjölby. Vi hörs imorgon! 

KAN INTE FÅ NOG - C&B

 

ALLA HAR VÄL FALLIT NÅNGÅNG I TRANS

 

TISDAG

I lördags kollade vi på Medina, det var grymt kul! Hängde sedan på 55:an en stund innan jag åkte hem. I söndags blev det en slöis dag innan jag åkte till Boxholm för att träffa Amanda. Vi köpte godis, snackade skit och kollade på fotboll - mycket trevligt. Igår var det jobbdags men endast sju till halv elva och sedan kom Ellen hit. Vi gick på picknick och tog igen förlorad tid innan hon tog fyra tåget hem igen. Då blev det promenaddags med Elise & Ida innan jag åkte hem och började packa lite igen. Ett kort pass på jobbet igen, tandläkarbesök och en låång promenad med Linus bestod min första halva av dagen idag av. Sov en stund och sedan har jag fikat & umgåtts med Ida, Fredrik och Matilda. Nu är jag hemma och tänkte ta mig en dusch. 
 
Nu är det endast tre dagar kvar till flytten och det känns skit bra!! Mormor har varit en ängel och gett mig en massa välbehövliga saker de här dagarna också; tallrikar, glas, dammsugare, vattenkokare, bestick och en matta. Ska bli så roligt, är verkligen taggad! Även tills på lördag då det är klassfest för alla gamla nior! Sen är det ullared med min babe som gäller! Mycket roliga saker att se fram emot nu. Om nio dagar börjar även introduktionen, fy va spännande. 

.


JUST A LOT OF LAUGHTER

Den här veckan har jag hunnit med mycket. Inledde den med att vara nykter på måndagsklubben med mina fina barndomsvänner. Hade en super rolig kväll vilket jag fick svida för dagen efter, trött som ett as men började jobba vid fyra. Fortsatte jobbandet på onsdagen innan det blev kalas för Jessica som fyllde 23! På kvällen blev det syskonmys i Linköping med god mat och fina drinkar. På torsdagen sen hann jag med att jobba, sola och träffa Ida en stund. Igår var jag ledig och det var gött! Mamma och jag började tvätta & packa och greja inför flytten, endast en vecka kvar nu. Framåt kvällen sen kom tjejerna hit och vi grillade, spelade spel, drack vin och hadet jätte trevligt. Skrattade ända till klockan ett då det blev sovdags. 
 
Haft en toppen bra vecka med andra ord! Och den kommer fortsätta på den vägen. Idag ska jag nämligen köra på mina föräldrar och även träffa Nico & Eira!! Inte sätt dom på hur länge som helst så det ska bli kulii. Hoppas ni får en bra lördag! 

CHUCK & BLAIR

 

ETT AVSLUT ELLER EN BÖRJAN

Det blev en lång lördagkväll igår! Började med namgivelse för mitt kusinbarn för att sedan åka till Ida och Fredrik och ha balkongmys en stund innan vi drog med Elise upp till Gösta där det var lite folk. Framåt elva åkte vi till Tranås men åkte hem igen straxt innan ett. Hamnade sedan i fällhagen och somnade inte förrän tidig söndagmorgon. Har med andra ord bara legat och slöat i soffan hela dagen. Tackar gud för att jag är ledig från jobb, skola och allt som hör till. Då får man faktiskt lov att vara såhär lat en hel dag. 
 
Imorgon blir det andra bullar! Då ska jag försöka ta tag i lite saker och kanske öven hänga med Strålsnäs brudarna till måndagsklubben, tvekis på om jag orkar det men vi får se imorgon. Nu ska jag nog hoppa in i duschen iallafall - och bli en ny människa igen. Hoppas ni haft en fin helg allesammans! 

ÖREBRO

Snacka om att gå från att bo på landet till mitt i stan - helomvändning. Ligger iallafall riktigt bra till och nu är det inte långt kvar till flytten. Vad jag längtar!!
 
 
 

CLARITY - TIESTO REMIX

I dive into frozen waves where the past comes back to life
Fight fear for the selfish pain, it was worth it every time
Hold still right before we crash, 'cause we both know how this ends
A clock ticks 'til it breaks your glass, and I drown in you again

'Cause you are the piece of me I wish I didn't need
Chasin' relentlessly, still fight and I don't know why
If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love is insanity, why are you my clarity?

Walk on through a red parade and refuse to make amends
It cuts deep through our ground and makes us forget all common sense
Don't speak as I try to leave 'cause we both know what we choose
If you pull, then I'll push too deep, and I'll fall right back to you
 
'Cause you are the piece of me I wish I didn't need
Chasin' relentlessly, still fight and I don't know why
If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love is insanity, why are you my clarity?

TORSDAGSKLUBBEN

Efter att ha jobbat tisdag, onsdag och torsdag blev det utgång med Ida och Yasmine igår. Hade jätte roligt! Nu är det dags att hoppa in i duschen för att sedan åka till Örebro med mamma och pappa - vi ska skriva kontrakt, hämta nyckel och kika på lägenheten! Spännande! 
 
 
 

LEDIG MÅNDAG

Vilken dag! Satt hela förmiddagen och letade kurslitteratur i solen. Och oj, det är inte det billigaste direkt.. Men men, det är inte mycket att göra åt! Nu har jag fått tag i allt förutom två böcker så det känns skönt. Ställdes sedan inför ett svårt val - två olika lägenheter. Yasmine och jag gick igenom för och nackdelarna med de både lägenheterna medan vi var påväg till lången. Där blev det sol och bad i några timmar innan vi käkade pizza. 
 
Nu har jag precis kommit in efter en promenad och ska snart dra med mig mor & far till Öringe för ett kvällsdopp. Imorgon är det jobbdags igen! 
 
 

AM I WRONG - ENVY

Am I wrong for thinking that we could be something for real
Now am I wrong for trying to reach the things that I can't see
 
 

MIN HELG - EN BRA EN

Efter en lång jobbdag i Linköping i torsdags åkte jag till Matildas stuga där vi var några stycken. Grillade, spelade spel, badade och drack vin. Skrattade som små barn och cyklade sedan hem i den sköna sommarnatten. I fredags var jag ledig vilket var hur skönt som helst! Och vilken tur med vädret! Låg på baksidan och stekte nästan hela dagen och varvade det med ett par dopp då och då i Öringe. Hann även med en springtur i den tropiska hettan. På eftermiddagen kom Petra hem och på kvällen fick vi främmat. Åt och drack gott innan det var sovdags för mig som skulle upp tidigt på lördagen och jobba. Var ganska stressigt och körrigt hela dagen så njöt av att slänga mig i ån när jag kom hem.
 
Framåt kvällen åkte sedan jag och Petra till Linköping för att käka god mat och ha lite kvalitetstid innan jag skulle följa med henne på ett bröllop där hon skulle spela. Stället där bröllopsfesten hölls och bröllopsparet själva var så himla vackra! Det kom allt en tår när första valsen dansades. Var även väldigt kul att se syrran in action! Blev dock väldigt sent, hann sova ungefär två timmar innan det var dags att röra sig mot jobbet igen. Hade delad tur idag vilket innebar att jag hann sova ett par timmar mitt på dagen, ni anar inte hur skönt det var. Träffade Ida och snackade lite skit efter jag slutat nu ikväll & nu har jag precis lagt mig i sängen. 
 
Imorgon är jag ledig och det ska bli riktigt gött! Har tänkt ordna lite inför den kommande skolstarten och flytten innan jag ska träffa Yasmine. Vi hoppas på fint väder så det kan bli en sväng till sjön! Annars har jag inte mycket planerat. Ska ladda inför mina tre sista jobbdagar! 
 
Tre bilder från lördagen.
 

RSS 2.0