GODMORGON

Gårdagens planer blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt. Var kvar lite längre än väntat hos Zacke, men hade riktigt kul! Åkte sedan in till Amanda en stund för att prata ikapp veckan som gått. Hann även förbi Gösta en sväng innan jag åkte hem & la mig. 
 
Nu kom jag precis in efter en morgonpromenad och en tur till solariet. Känns lite halvdumt att lägga sig inne & sola när det är så fint väder ute.. hehe. Nu ska jag sätta mig på altan i solen & käka frukost innan jag drar igång med plugget! 

Finaste Fredag

En fredag som började med regn och rusk men avslutas med solsken och fågelkvitter, lovely! Började dagen med np i svenska som sagt, gick hyfsat bra. Drog sedan med mig Andreas och Teddy till tornby för att spendera lite pengar. Hittade inte så mycket, speciellt inte de jag egentligen var ute efter, men fick iallafall med mig mer än vad plånboken egentligen tillät hem. 
 
Åkte sedan förbi stan på mjölby en sväng för att köpa lite födelsedagspresenter jag inte hann med i Linköping. Nu har jag nyss kommit hem och precis hunnit slå in presenterna. Ikväll ska jag förbi Zacke en sväng som fyller 20! Gammel gubbe han börjar bli. Sedan blir det lugnt, funtar på en promenix i det fina vädret men även en tur till solariet. Men nu kommer snart min kära familj som ska fira min namnsdag genom att bjuda på pizza, mums!
 
Bjuder på två bilder från dagen: Tuffaste conversebilden med mina favoriter och de fina blommorna jag köpte som födelsedagspresent till min kära bror. 

Torsdag - värsta dagen i veckan

Inledde veckan med två intensiva skol- och träningsdagar. Äntligen gjort sista äventyret med PA, vilket gick hur bra som helst. Skönt att det snart är över!! Har även hunnit med två redovisningar,  ett tal och en fet inlämningsuppgift. 
 
När onsdagen sedan kom hade jag en kort skoldag och skulle börja jobba klockan två. Blev dock inget med det eftersom jag mådde pyton. Missade även ett par viktiga lektioner och ett arbetspass idag med. Min kropp tycker inte riktigt om mig just nu. 
 
Men tanken på att det är fredag imorgon får det genast att kännas mycket bättre.  Har ett femtimmars nationellt prov i svenska imorgon bitti, inte jätte kul kanske men slutar efter det iallafall.  Kvällen kommer bestå av plugg och lugn & ro, behövligt. Blir nog sedan jobb på lördagförmiddag för att sedan fira finaste idis på kvällen. 
 
Nu har jag precis satt på en Disney film och tänkte snart försöka sova lite. Godnatt!

Underbara söndag

Har verkligen pluggat hela långa dagen! Men är riktigt nöjd för har hunnit med en hel del, känns skönt. Har precis kommit in nu efter en välbehövlig springtur; älskar att det är solsken klockan sju på kvällen och att man svettas i tjockiströja. Är på så himla bra humör! Känns verkligen som att sommaren är på gång, plugget har för en gångs skull flytit på och jag älskar att springa tills det känns som om jag ska kollapsa av trötthet. Hehe lovely. 
 
 

21/04/2013

Hej på er! Nu är det söndag igen och jisses vad denna helg gått fort. Fredagen kom äntligen och jag hade en bra dag! Började med studiebesök på psykiatrin, vilket var jätte intressant. Fortsatte sedan med lite plugg för att sluta vid lunchtiden. Åkte till Boxholm och jobbade mellan 13.30-17.00. Kvällen spenderades sedan i Boxholm med god mat, spel och härligt sällskap. Slutade med att jag var riktigt sliten på lördagmorgonen och satt mest i solen hela förmiddagen. Framåt tre tiden blev det fotbollstittande med Philip för att sedan träffa Linus en stund.
 
Grillat och kvalitetstid med mamma och pappa på kvällen innan jag åkte in till Ida och umgicks med henne & tranåsbrudarna. Riktigt trevligt! Idis och jag tog en liten promenad när de andra åkt, och sedan åkte jag till Tranås för att spendera natten där. Idag var det upp tidigt som gällde för att befinna sig på balträningen i Linköping klockan nio. Både jag och Gösta var jätte trötta, men gick helt okej ändå! Skönt när det var slut iallafall. Satte mig i solen och käkade frukost dirket när jag kom hem, underbara vår! Och nu sitter jag här för att ta tag i den stora högen med läxor och annat tråkigt som måste bli gjort.. Ikväll hoppas jag på kaffe och skitsnack med mina Strålsnästjejer. Hoppas ni får en fin & skön dag i solen! Puss
 
 

Kom ihåg mig då

Det var en lång dag igår. Jobbade först mellan sex & åtta för att sedan gå till skolan. Pluggade en del innan det blev dags för engelska som var vår ända lektion. Den lektionen gav inte mycket, förutom att jag insåg ännu mer hur puckade våra lärare är. Usch va irriterad man kan bli!  
 
Tog med mig min bok och satte mig i solen en stund på lunchen, riktigt skönt. Började sedan jobba igen klockan två. Promenerade,  var på sjukhuset och en massa annat hann vi med fram till klockan slog nio och det var dags för mig att åka hem. Väl hemma så fortsatte pluggandet.
 
Nu sitter jag i skolan och ska snart påbörja ännu en lång dag. Förhoppningsvis får jag mycket gjort och att det går fort så att det snart är fredag. Åh underbara fredag, vad jag längtat efter dig.  

Den tråkiga vardagen

Plugg plugg plugg, träning träning jobb och plugg beskriver min måndag och tisdag väldigt bra. Imorgon är det jobb, skola och jobb som gäller så klockan ringer 03.30. Borde det ens vara lagligt?  Hmm.. 
 
Tar iallafall med mig en bra bok i sängen,  "gå i kras" , lånade den i eftermiddags och har redan läst cirkus 50 sidor - helt fast! Boken inleds med ".. Jag skriver för er som känner det som om ni famlar och letar efter ett ljus att tända i ert mörker." Kunde inte passat bättre just nu. Frågan är bara om det blir någon sömn i natt, hehe.

Aldrig varit tröttare

Efter skolan i fredags hade jag kvalitetstid med Sanja, både behövligt och jätte mysigt!  Framåt åtta åkte vi till Linghem för en rolig kväll. Vann priser, fikade och skrattade en hel del! Åkte sedan till Boxholm för att skratta ännu mer med Gösta och Ante. Blev dock alldeles för sent för mig som skulle upp och jobba på lördagsmorgonen. 
 
Blev en ganska seg förmiddag på fiket med andra ord, men amanda var snäll som höll mig sällskap. På kvällen sen åkte vi till ida och käkade god mat för att sedan dra vidare till Tranås. Där bjöds det på 18årsfest och massa dans. Hann även med att köra på mina föräldrar och hänga lite i Boxholm innan jag somnade som en stock. 
 
Varit super trött idag och pluggat alldeles för lite.. Balträningen gick iallafall bra och mitt penicillin är äntligen slut! Så imorgon ska det tränas efter skolan.  Men nu ska jag äntligen få sova,  godnatt!

12/04/2013

Äntligen fredag! Jösses vad veckan gått fort. En lång dag i skolan väntar med allt ifrån genomgångar till prov till planering. Kvällen spenderar jag i Linghem med Andreas & Sanja. Vi hörs imorgon!

Helt hopplöst

Internationella relationer är inte riktigt min grej. Har pluggat till ett stort prov vi har imorgon nu i flera timmar (och i flera dagar) men det vill bara inte sätta sig. Tänkte ta en paus och fortsätta med lite annat skolarbete en stund för att se om min hjärna är mer sammarbetsvillig och kommer ihåg allt senare. 
 

Uppe innan tuppen

Godmorgon!  Tidig uppgång som gällde idag, fast att jag har studiedag. Börjar jobba klockan sex i linköping - det gäller att passa på när man är ledig hehe. Så kommer vara där i förmiddag för att sedan åka hem och begrava mig i skolböckerna igen. Ha en bra dag!

STUDENT 2013

Äntligen har min fina mössa kommit som ni såg i det tidigare inlägget. Synd bara att jag inte är lika fin i den, men det är ju ett annat problem hehe. Nu är allt, klädmässigt, klart; balklänningen, underkjolen och handskarna. Studenklänningen, skorna och nu mössan. Jätte skönt att slippa tänka på den delen mer. Nu ska bara allt annat klaffa! Sitter just nu och fixar till en viss liten frökens 18årsdag, men måste fortsätta med plugget. Plugga, plugga, plugga - bara två månader till. 

*


Två månader kvar

Igår avklarade jag den första skoldagen på sju veckor. Den var rolig, tråkig och allmänt jätte jobbig. Kommer vara osocial och bli isolerad de kommande veckorna tack vare mina kära lärare. De har till och med beslutat om arbete och övernattning  på studentveckan, ja ni hör ju. Aldrig längtat mer efter den fjortonde juni - dagen efter studenten. 
 
Idag är det en ny dag och det är bara att ta nya tag. Har endast två lektioner,  vilket passar perfekt med tanke på allt plugg i eftermiddag. Allt från projekt arbete till internationella relationer till engelska ska bli klart. Love life. Ser ut som jag har en bra helg framför mig iallafall och då tar även min penicillin slut! Lite positivt iallafall hehe.

Måndag

Idag har det varit en bra dag! Känner mig frisk och kry, solen har varit framme hela dagen och jag har fått massor gjort. Började dagen med en härlig promenad för att sedan äta en god frukost - det var ett tag sen nu så det var riktigt gött! Satte mig sedan ute i solen och läste i min engelska bok ett bra tag. Blåste dock lite kallt så gick in och fortsatte plugga med annat istället. Storstädade sedan mitt rum, och det behövdes kan jag lova! Men nu har jag kastat en jäkla massa, putsat i varje hörn och gjort det riktigt fint. Skönt! 
 
På eftermiddagen kom mamma hem och med sig hade hon min studentklänning jag beställt! Den var jätte fin och satt precis som den skulle, så det känns riktigt skönt att slippa tänka på det mer nu. Har nu suttit och pluggat till ett prov jag har senare i veckan, förstår ingenting men får väl hoppas jag gör det innan dess! Nu ska jag försöka skriva klart en fördjupningsuppgift som ska vara inlämnad på onsdag, annars har jag att göra imorgonkväll. Ska träffa Philip lite senare sen också, men måste hinna med en dusch och lite käk innan det med. Fullt upp som ni märker! Men ska bli såå skönt att gå till skolan imorgon. Eller inte att gå till skolan, men att göra något annat än att bara ligga hemma hehe. Sällskapssjuk! 
 
Såhär ser det ut denna vecka, lockande eller hur?! haha. 

Hur kan man släppa någonting som man en gång sa att man inte kunde leva utan ~

Söndag

En hel vecka sen sist och vad har hänt? Jo i måndags käkade jag god mat med två trevliga tjejer innan min första dag på nya jobbet i Linköping. Jätte roligt! På kvällen blev det en rolig tur till McDonalds med Amanda och Sara också, för att bota att jag började må dåligt. Det hjälpte dock bara för studen för när jag vaknar upp på tisdagen har jag fruktansvärt ont i halsen och feber. Samma dag vi skulle på studentkryssning, snacka om tajming! Packade min väska och åkte som ett tråkigt sällskap till Amanda iallafall. 
 
Tisdagskvällen var hur rolig som helst även att jag mådde pyton! Skrattade tills jag tjöt flertal gånger. Sprang runt i en massa hytter, träffade nytt och gammalt folk, dansade och hade suuper kul. Febern började kännas av vid halv elva på onsdagmorgonen då jag gick & la mig. Onsdagen hade jag dock kunnat hoppat över, låg mest i hytten och tyckte synd om mig själv hela dagen hehe. Lucky me som har Amanda och Andreas som pysslade om mig då. Somnade som en stock så fort jag kom innanför dörren på sparres. Sedan blev det vårdcentralen på torsdagen som konstaterade att jag hade halsfluss så ni kan väl räkna ut hur mina dagar sen dess har sätt ut ungefär. 
 
Missat två dagar som jag skulle gått introduktion på jobbet i Linköping och även en balträning. Kul! Legat hemma och inte orkat göra ett dugg. Förns idag! Har äntligen orkat ta tag i diverse skolarbeten och det känns riktigt skönt. Blir nog hemma imorgon med så då hinner jag göra klart det jag behöver innan jag återvänder till skolan efter sju veckor distans.. Usch, har verkligen ingen lust! Men inte långt kvar nu. 
 
Tog inga bilder överhuvudtaget på kryssningen. Så ni får en suddig bild på mig och Panda från långfredagen istället. Verkligen jätte suddig. 

RSS 2.0