.


*

I'm still alive but I'm barely breathing, just praying to a god that I don't believe in. 'Cause I got time while she got freedom, 'cause when a heart breaks no it don't break even. 
 
Her best things was some of my worst, she finally met a man whose gonna put her first. While I'm wide awake she has no trouble sleeping,  'cause when a heart breaks no it don't break even.
 
 You've got none of the pain. I took the blame.
 
 

Påskdagen

God kväll! Idag har det varit en bra dag. Började med en fruktansvärt rolig balträning för att sedan åka hem och plugga. Blev nästan klar med min APU uppgift vilket känns jävligt skönt! Tog sedan en behövlig sväng till solariet innan jag åkte till Gösta. Där har vi varit ett gäng och spelat Bingolotto,  ingen vann så de var tråkigt. Men med det sällskapet blir det en hel del skratt ändå kan jag lova. Nu har jag precis kommit hem och ska gå och lägga mig för en ganska tidig uppgång imorgon. Plugg, jobb och träning står på schemat. 

We can rise when we're beaten down

When everything just falls apart, we all stumble in the dark
And you feel out of place, let's dance our tears away
 
 

Påskafton

Som ni kanske ser på bilderna i det tidigare inlägget hade jag en bra kväll igår! Först god mat med familjen för att sedan dra med mig bästis till Gösta. Skrattanfall, dansande på stolar och allsång till " Nu är det jul igen" var några saker som kvällen hade att bjuda på. Framåt midnatt åkte vi till Skidstugan för att sedan avsluta kvällen på Dalgårdsgatan. Blev alldeles för sent som lett till en segis dag idag, men kul var det! 
 
Idag har jag mest ätit påskgodis och dansat med mina systrar. Nu tänkte jag ta en lång dusch för att bli mänsklig igen. Tänker stanna hemma ikväll och bara ta det lugnt med familjen. Måste ladda inför balträning och en massa plugg imorgon och den kommande veckan som är fullproppad! Men först - en dusch. Glad påsk! 

YESTERDAY


Långfredagen

Det var jobbigt att säga hejdå till min kära praktikplats igår, har verkligen trivts!! Fick slutade lite tidigare än planerat så var hos Sanja redan vid åtta. Fix & trix, snack och vindrickande inledde vi kvällen med. Gick sedan till ågatan, träffade massor folk och hade suuper kul. 
 
Kom hem på natten med en pizza och en upphittad hundring! Jag är ganska nöjd med kvällen med andra ord, hehe. Idag har jag skrattat tills jag fått kramp i magen, härlig systraskara det här. Ska snart ta en dusch & fixa iordning mig litw för att sedan åka hem till min egna systraskara. Familjemiddag står på schemat. 

Sista dagen på US

Laddar för en lång dag med en stor frukost! 06.45-21.30 är det jobb/praktik som gäller. Ska sedan spendera kvällen med Sanja! Kommer va död, hehe. Hoppas ni får en bra skärtorsdag! 

Godmorgon


Vi var bröder men vi skilldes åt som främlingar,  över en natt. Vi som delat allt sen hockeykort i tredje klass, kände knappt igen varann. Du är någon annan nu, men jag vill minnas dig som du var då. 

TRÖTTIS

Upp tidigt för en förmiddag i skolan och en eftermiddag i Boxholm för introduktion på jobbet. Är äckligt trött och ska precis krypa ner i sängen. Disney på tv och sovmorgon imorgon! Kan inte bli så mycket bättre. 

Sunny sunday

Hade en lugn och skön fredagskväll, fotbollsmatchen var dock inte mycket att ha. Åkte till kisa på lördagförmiddag och var där hela dagen. Spelade cod, bakade kladdkaka och hade en super dag med bästa Nico! På kvällen åkte vi till Boxholm för att umgås med bästis en stund. Idag blev det upp tidigt för att åka på balträning. Tog sedan med mig Gösta,  Andreas och Sanja till donken för lite käk innan vi åkte hemåt igen. Då satte jag igång med pluggandet. Nu är jag hemma hos Amanda efter en långpromenad. Dags för ännu en kladdkaka och lite film mys! Laddning inför sista veckan på praktiken är det som gäller.

Kaffe och plugg


Fredag hela veckan

Haft praktik nu onsdag torsdag fredag. Även befunnit mig i skolan och på gymmet en del. Idag är det fredag och det är sjukt hur fort veckorna går! Slutar halv tre idag och då blir de raka vägen till skolan för att göra klart ett grupparbete med ellen. Sen hinner jag förhoppningsvis med en sväng till gymmet innan det är dax att åka hem. Kommer spendera min kväll i tranås med fotboll & pizza, ha en bra fredag!

.


.


Ledig tisdag

Uppe med tuppen på min lediga dag! Haft en lugn morgon med god frukost, har även bakat lite. Kladdkakemuffins med kokosglasyr och en kladdig citronkaka, mums! 
 
Nu är det dags att sätta igång med pluggandet innan jag åker och tränar! Ikväll hoppas jag på att träffa Memme. Puusss

Keeping my love locked down


Inleder veckan med skinande sol

Praktik, gymmet och balträning bestod min söndag av. Det blev en lång dag som avslutades med Robin Hood och en massa mys med bästis. Sov här i natt och sovmorgon fick jag till på köpet! Ska till skolan idag och börjar inte förräns nio, men lär stanna där tills ikväll - har en massa plugg att göra färdig. Sen ska jag till gymmet och köra spinning! Härliga måndag.

Den enda vägen upp nu är ner

Dansföreställningen i fredags var grym! Hur bra som helst. Kvällen blev inte så dum den heller, hade super kul!! Blev en segis dag igår, men det var ganska skönt. Idag är jag uppe innan tuppen för att befinna mig på praktiken klockan sju-tre. Sedan är det träning och bal som gäller. Hoppas ni haft en bra helg! 

FREDAG

Hejhopp! Hade ingen bra dag på praktiken igår, men gick och tränade med Sanja efteråt. Benet gör inte lika ont, så de gick bra! Dansade med Jessica på kvällen ockaå. Idag är det äntligen fredag!! Så hinla skönt. Jag kom precis till skolan och ska sätta igång med lite plugg innan jag rör mig in mot stan för att kolla på Yasmines dansföreställning! Ska bli skit kul.Sen ikväll väntas de lite partaj! Härliga fredag. 

Ingen bra dag idag

Igår var jag på beroende och hade praktik, jätte intressant! Gick till skolan när jag slutade och jobbade på ett grupparbete med ellen. Umgicks med min syster när jag kom hem, hann även med en sväng till Farfar innan det blev onsdag. 
 
Varit en väldigt lugn dag på praktiken idag och nu är jag på väg från gymmet. Först hade jag världens energi, det var kul och riktigt jobbigt! Men efter ungefär en timme small de till benet och nu har jag hur ont som helst.... Så gav upp och tänkte åka hem istället. Mamma och pappa är ju hemma!!

*

My life, I choose to live another way that's not in your eyes.

 

I'm only getting older and my visions getting nowhere,

I got to change my point of view.

 


Every second I waste is more than I can take

En hel vecka har gått och jag har haft det toppen! En massa praktik, 100dagarsfest, haft fina vänner på besök och mys med finaste brudarna! Kunde inte blivit bättre. En fullproppad vecka har jag framför mig och just nu längtar jag efter mina föräldrar som kommer hem på onsdag. Hoppas allt är bra med er! Puss
 
Två bilder på några av mina favoriter från helgen

One day baby.

Nu har ytterligare en helg börjat lida mot sitt slut. I fredags blev det ett tufft gympass på förmiddagen för att sedan jobba 13-21. Åkte hem och sov direkt när jag slutade för att orka gå upp och börja sju på lördagen. På kvällen blev det utgång och jag hade jätte kul! Denna dag har dock varit väldigt segii. Har bara tagit det lugnt och varit på balträning. 
 
Nu är söndagsmysfaktorn hög på sparres vill jag lova! Jag har krupit ner under min teddyfilt, tänt en massa ljus och satt på en disneyklassiker. Pricken över i är att jag har en stor godiskål i knät! Mums. Perfekt avslut på veckan och bra laddning inför nästa. Imorgon - skol, stan, praktik, träning.

RSS 2.0