Veckor rullar på, snart blir dagar till år

Hade en bra kväll igår med finaste Elin! Tackar dig för en hel grym helg. Kvalitetstid på hög nivå! Idag har jag bara pluggat och kollat på Ghost whisperer, som alla andra söndagar haha. Var ute och träffade Zacke en stund nyss och nu tänkte jag krypa ner i sängen. Dags att ladda om för en ny vecka! 

29/09/2012

Elin & Jag åkte in till syrran igårkväll och umgicks lite med henne & Jonna innan vi satte oss på tåget mot Linköping. Hann prata om allt mellan himmel & jord och när Nico kom och avbröt oss var vi inne på framtiden. Träffade Anna en snabbis och sen gick vi mot stan. Dansade, skrattade och hade hur kul som helst hela kvällen! 
 
Amanda & Jocke var gulliga som kom och hämtade oss vid tre tiden och körde hem oss. Elin & Jag fortsatte vårt snack ute på gatan innan jag gick hem och somnade som en stock. Vaknade idag vid elva - skönt att få sova ut!! Ska bara ta de lite lugnt innan det kanske bli kalas för lillkusinen. Kvällen planer är fortfarande oklara, men det ser ganska bra ut än så länge. 
 


28/09/2012

Denna vecka har jag spenderat mycket tid på körskolan, plugg och träning. Nu är den äntligen fredag! Solen skiner och jag slutade tidigt, kan inte bli mycket bättre eller hur? Nu har jag precis kommit hem och dax att börja göra sig iordning inför kvällen. Ska ta med mig en saknad vän ut och dansa! Kommer bli hur kul som helst. 

'


25/09/2012

Väckarklockan väckte mig ur en hemsk dröm imorse, så dagen började bra så att säga, haha. Åkte till skolan och satte igång med lite körkortsplugg innan jag forsatte med naturläxan. Hade sedan info, svenska och matte innan vi slutade för dagen. Låter kort nu men kan lova att det kändes som en evighet. 
 
Gick förbi stan en snabbis efter skolan och handlade lite grejer som jag egentligen inte har råd med. Men en dålig dag som denna måste man ju få unna sig något kan jag tycka.. Nödvändiga saker var det i vilket fall! Trosor och en gosig halsduk. Nöjd över det traskade jag sedan vidare till sporthallen för ett pass pump. Med ett par skakiga ben gick jag mot tåget sen och nu är jag äntligen hemma & har precis duschat. Dags att packa väskan inför morgondagen, plugga det sista på engelskaläxan och sedan ta en promenad med Philip. 
 
Två bilder tagna för en vecka sedan, idag kan man inte tro att solen varit framme på flera år. Lägg även märke till mina finiii skor jag fick av mina kära föräldrar i födelsedagspresent. 

.

" En del människor ger sina bekymmer simlektioner istället för att dränka dem " 
- Mark Twain

Tre månader till julafton

Varit en lång men bra dag idag. Inledde skoldagen med engelska plugg, fortsatte sedan med histora och PA för att sedan avsluta med naturkunskap. Mötte upp Linus efter skolan och vi gick till steves för att fika, slutade med att vi beställde mat istället haha. Men gött var det och trevligt hade vi! Fick även en försenad födelsedagspresent av honom, söt! Nu har jag precis kommit hem och lagt mig i sängen. Dags att ladda inför morgondagen, har egentligen sovmorgon men hamnar nog i skolan ganska tidigt ändå för att ta tag i lite plugg. Vi säger så sålänge, godnatt!

.

If something seems better too be true then it probably isn't.

Söndagsmys

Pluggat hela långa dagen. Nu - halvsover framför ghost whisperer. Ögonen är svullna och näsan rinner som aldrig förr. Imorgon måste jag må bättre för då är det skola, plugg och träffa Linus som gäller. Håller tummarna.

Holding too tightly afraid to lose control


23/09/2012

Har varit fullt upp hela veckan! Hängt en hel del på körskolan, pluggat och tränat. Blev en lugn hemmakväll i fredags för att sedan gå upp väldigt tidigt igår. Åkte till Liseberg med mina brudar!
Klarade oss utan regn hela dagen och hade hur kul som helst 
 
Sovit ut idag och nu är det dags att sätta igång med skolarbeten. Vi hörs senare! 
 

17/09/2012

Hade en bra dag igår också. Hela tjocka släkten kom hem och fikade lite, fick en massa fina presenter! Avslutade kvällen med två sorgliga filmer. Nu har jag precis kommit till skolan och är genomförkyld.
Det rinner i båda ögonen och näsan haha.. Men ska ta tag i lite plugg nu innan jag börjar 10.40.
 

16 SEPTEMBER

Jag hade kul igår! Världens finaste vänner har jag. Tack bästa ni. Nu ser vi fram emot hockeyn imorgon, torsdagsklubben på torsdag och liesberg på lördag, wiiihoooo!
 
 
 
 
 
 

Yesterday







Sista dagen som 17.

Slutade tidigt igår, gick på stan med Sanja och Mathias efteråt. Hittade en par svarta jeans, fick en jätte söt vit topp av Mathias och hittade även en födelsedagspresent till honom :) Efter en glass på ikea fick jag skynda mig för att hinna till träningen. En timmes spinning var det som gällde och det känns av i benen idag. Mötte upp syrran efteråt för att käka asa god mat och gå på bio. De visade dock inget som vi ville se så efter vi käkat gick vi till hemmakväll och hyrde med oss några filmer istället, så åkte hem och hade fredagsmys med mamma, pappa och en gigantisk godispåse istället. 
 
Vaknade vid nio tiden idag och nu sitter jag & pluggar. Ska försöka hinna klart med de mesta ganska fort nu, så jag sedan kan duscha och åka in till bästis. Ikväll sen kommer mina fina stadsbor till Boxholm och vi ska förfesta lite innan vi följer med dom in till stan igen! Låter bra eller hur? Hoppas ni får en bra lördag ♥

Snålvatten och jäkelskap

Fotografering, plugg och världens roligaste träningspass har min dag bestått av. Nu har jag precis kommit in efter en promenad med Philip. Kryper ner i sängen och kollar på Stefan & Krister! Bra avslut på dagen och även en bra uppladdning inför nästa. 

'

Lycklig är den som glömmer det man inte kan ändra

- Johann Strauss

En dag i Ödeshög













12/09/2012

Den här dagen har varit lång, men har hunnit med en hel del! Varit på lysingskolan i Ödeshög, käkat pizza, varit hemma hos Hilda, varit på picknick vid ett mysigt bad, övningskört, och självklart skrivit en hel del till vårat projekt arbete. Har fått mycket gjort och haft riktigt kul. Annat kan man inte ha när Victoria är med! 
 
Kom hem för en liten stund sen och hoppade direkt in i duschen. Är helt slut så kryper nog ner i sängen snart. Imorgon är det skola och en massa plugg som gäller + träning på kvällen! Äntligen. Sen är det fredag och det ser ut som om det kan bli en riktigt bra dag; kort dag i skolan, träning och sen biomys med syrran. Lördag kommer bli helt suverän och på söndag är det min dag. Då är det min tur att fylla vuxen. Toppenhelg framför mig helt enkelt.
 
Men en viktig sak vi inte får glömma, idag är det min lovely one som fyller år! Hela tio år äldre än mig. Bästa storebror. 
 

Ändrade Planer

Blev ingen promenix med Philip. Övningskörde lite med mamma istället, ska backa och parkera på min lektion nästa vecka så bäst att öva lite. Nu har jag precis satt på Landet för längesen och krypt ner i sängen, härligt avslut på dagen! 
 
Nu är det dags att tagga inför en heldag i Ödeshög imorgon, PA som gäller och det ska bli riktigt kul faktiskt. Godnatt med er!

11/09/012

Klockan är snart fem och jag går fortfarande i morgonrock. Bra jobbat therése! Har iallafall hunnit med allt plugg jag skulle gjort. Även hunnit med att kolla på gossip girl, leta solresor och bara lata mig. Dax att duscha och klä på mig för ikväll ska jag nog träffa Philip. Ha de bra! 
 
Min favoritkille fyller 3år idag! 

.

Förlåtelse är att låsa upp dörren för att släppa någon fri - och inse att fången var du.
- Max Lucado

10/09/2012

Idag har det varit en lång och seg dag, inte så konstigt med tanke på en hel helg bestående av sena nätter. Har kämpat med en jävla huvudvärk och öronvärk hela dagen till på köpet. Efter att ha sovit några timmar när jag kom hem från skolan kändes de lite bättre, men ändå skönt att vara ledig imorgon nu så jag hinner bli helt bra. 
 
Har inte tänkt göra något annat än att plugga imorgon. Och onsdagen kommer bestå av projekt arbete. Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film, vi hörs! 

Finaste ♥





.


.

But baby there you go again, there you go again making me love you
Yeah I stopped using my head, using my head, let it all go
Got you stuck on my body, on my body like a tattoo
And now i'm feeling stupid, feeling stupid crawling back to you
 

09/09/2012

Haft en jätte bra helg! Inledde den med födelsedagsfirande för mig & Memme i fredags. Först bjöds det på tårta och lite lekar med tjejerna innan resten av folket kom och det blev jätte lyckat verkligen! Åkte till Boxholm efter ett för att stanna uppe ett tag till och fortsätta ha kul, men blev ganska segt så vi åkte snart hem igen för att sova. Vill bara tacka alla som gjorde kvällen så grym och tack för alla fina presenter också!
 
Lördagen bestod av en hel del städ tillsammans med Memme, kollade även på Hungergames som jag fick av Nico i födelsedagspresent. Blev en liten tjuvstart med tanke på att jag inte fyller förns om en vecka hihi.. Åkte iallafall in till Boxholm igår kväll för att umgås med Gösta, Johan och Ante. Vi spelade fifa, googlade oss själva och jag skrattade läppen av mig, hehe. 
 
Idag vaknade jag upp helt genomförkyld. Så har mest legat och slöat framför tv'n hela dagen. Nu är det snart dags att ta tag i lite plugg. Men behöver inte lägga ner hela min själ i det idag eftersom vi har studiedag tisdag - onsdag, då finns det tid för pluggeriet. Skönt! Hoppas ni haft en minst lika bra helg som jag :) Puss
 
 
 
 
 
 

FRIDAY NIGHT


.

Some people are like clouds, when they disappear it's a brighter day

I Do It For The Ones Who Got My Back

Memme får mig alltid på toppen humör!! Imorgon ska Memme, Alex och Amanda göra mig på ännu bättre humör då vi ska fixa de sista inför fredagen! TAGGA
 
Nu är det dags att plugga historia sen ska jag sova så det äntligen blir helg :) Godnatt!

05/09/2012

Kort dag i skolan, snabbis på stan + min allra första körlektion. Nu har jag pluggat en stund och ska ta en paus & promenera en sväng med Memme innan jag fortsätter. Imorgon och på fredag är det fullt upp!

 

04/09/2012

Gick till fyra i skolan idag. PA, svenska, en massa svårt matteplugg och lite infotid. Åkte raka vägen hem för att greja lite inför helgen och plugga historia + naturkunskap. Tänkte ta en dusch nu för att sedan fortsätta med historian.

Imorgon går vi bara till lunch, så har planerat att hinna med stan, gymmet, plugg + en promis med Memme. Låter som om det kommer bli en bra dag. På fredag kommer min stora syster hem från Göteborg också, inte träffat henne sen i april/maj någon gång så de ska bli kuuuuuli. Längtar! 
 

Helt slut!

Sprang runt på stan med Sanja innan jag åkte och hämtade mina nya brills istället för att gå till gymmet. Övningskörde sedan hem och vilken skillnad det var näe jag faktiskt såg något! Blev en långpromenad plus en springtur innan jag kom hem och dök ner i plugget igen. Nu ska jag dejta kudden, godnatt!

.

Jag går långsamt, men jag går aldrig tillbaka
- Abraham Lincoln

03/09/2012

Redan i skolan fast att jag inte börjar förns 10.40.. Dags för plugg! Slutar vid fyra idag och efter det ska jag förbi stan en sväng och sedan gymmet. Vi hörs!

SÖNDAGSMYS



Efter att jag pluggat och slitit hela dagen fick jag nybakade bullar, mums! Nu kom jag precis in efter att ha varit och solat en stund, skönt att drömma sig bort till värmen ibland. Dags att duscha, fortsätta plugga och ladda om för en ny vecka. 
 

Stort grattis på 18årsdagen min fina vän!


02/09/2012

Blev ändrade planer igår! Efter att jag varit och grattat min kusin åkte vi och hämtade upp Jessica som varit i Turkiet en vecka. Det syntes med för jösses var brun och fin hon va! Tog med henne hem och åt god mat. Sen traskade jag vidare hem till Elin för att umgås med henne, Linn & Alexandra. Vi planerade inför helgen, pratade och promenerade. Jätte mysigt. 
 
Idag sov jag läääänge. Hur skönt som helst! Har pluggat sedan klockan tolv och nu börjar jag snart bli klar. Har ganska mycket veckan som kommer nu, bland annat historia prov. Ska även ha lite möten angående projekt arbetet så de sitter jag med just nu. Får väl se hur det går. Men bäst att fortsätta så jag blir klar någon gång, ha en bra dag! Puss

Första September

Gårdagen var helt okej. Blev en himla lång dag i skolan och fick även reda på att jag ska läsa engelska c distans, känns väl lite sådär. Gick till gymmet och sprang av mig det dåliga humöret innan jag och Amanda mötte upp några i klassen för nollning. Var ganska kul i början men blev lite långdraget så vi åkte hem med halv elva tåget, kröp ner i sängen och kollade på film istället. Jag somnade som en stock och sov som en prinsessa hela natten.
 
Idag är det första dagen på min favoritmånad, men det blev ingen sovmorgon här inte. Utan upp med tuppen för att jobba på fiket. Slutar någon gång runt tre och då ska jag förbi min kusin en snabbis och säga grattis innan jag åker.Sen blir det en lugn hemmakväll med plugg som gäller, ganska skönt faktiskt.
 
Taggar till nästa helg, helgen efter det och helgen efter det! Woohoo, det kommer bli grymt. Längtar. 

RSS 2.0