VILKET LYCKORUS

Älskade fredag! Du är så välkommen! Dock har det kännts som jag haft helg i två dagar redan. I onsdags fick vi reda på tentan och jag har aldrig befunnit mig i ett sådan chocktillstånd -  Jag klarade det! Vilken lättnad och vilket lyckorus!! Sanja kom hit på kvällen för att göra dagen ännu bättre, vi käkade god mat & hade det jätte trevligt innan vi drog vidare till Ritz, Ken Ring och Hoffmaestro. Det var så sjuuukt mycket folk, man kunde knappt röra sig så därav var vi hemma innan stängning. Men hann se lite av båda och dom var grymma! Förstås. 
 
Igår kom bästegruppen hit och vi gjorde lite grupparbete innan det blev käk på Burger King. Sedan traskade jag och Sanja lite på stan för att handla de första julklapparna. Gick sedan till Hemmakväll och hyrde tre filmer vi aldrig sätt, köpte även chips och världens största godispåse. Alla tre filmerna var värdelösa, därmed anledning till att man alltid hyr filmer man redan sätt - man vet ju att dom är bra! Somnade med en fullproppad mage iallafall. 
 
Idag är det fredag och jag ska va i skolan vid halv två ungefär. Har bara ett seminarie idag så det är skönt! Nu är väl tanken att jag ska väcka Sanja, efter att jag pluggat en liten stund, och sedan ska vi dra oss mot ÖB. Efteråt fortsätter julklappshandlingen! 

THIS COULD REALLY BE A GOOD LIFE

 
Bild tagen från förfesten innan vi var på Ritz förra gången och dansade loss till Norlie & Kkv. Denna gång blir det Hoffmaestro och Ken Ring, kan knappt vänta! (Kika in lillfingret, haha fin i kanten?)

SÖNDAGKVÄLL

I torsdags var det en fruktansvärt lång dag i skolan. Väldigt nyttig och intressant, men jobbig och som sagt lång. Mötte upp Therése efter att jag slutat och vi gick & käkade ihop på stan och tog ett glas vin. Och helgen som skulle bli så himla lugn och skön - HAHA inte blev det så inte. Tio i ett på fredagen bestämde jag mig för att åka hem, tjugo över två satt jag på tåget mot Mjölby. När jag väl var i Mjölby satte jag mig på Östgötapendeln för att åka till Linköping och hälsa på Sanja! Vi har inte träffats sen i Juli så det var hur kul som helst. Började med att käka på Steve's, vilket också var längesen och stört gott! Gick sedan hem till Sanja igen, fixade iordning oss lite för att sedan gå till Legends och dricka drinkar. Slutade med att vi dansade loss på Platå och bara hade hur roligt som helst, ända in på småtimmarna. 
 
Lördagmorgon bestod av Andra Avenyn tittande och mys med lussekatts & pepparkaksdegs fika. Mamma och Pappa hämtade mig vid tretiden och vi åkte raka vägen till McDonalds, hehe. Hade sedan kvalitetstid med dom hela kvällen & kollade på Så mycket bättre och The town. Somnade gött hemma på sparres och laddade inför en heldag med plugg. Heldag blev det inte riktigt då jag & Pappa åkte till Farfar vid halv tre och sedan till Mjölby för att käka middag innan jag tog tåget tillbaks till Örebro. 
 
Har varit hemma sedan klockan sex ungefär. Lagat mat, städat och grejat. Nu tittar jag på Andra Avenyn (jätte dumt att jag började kolla om den serien för nu är jag helt fast..) och ska fortsätta plugga lite. Imorgon blir det en heldag i skolan och träning på kvällen. Ska även då fortsätta pluggandet så allt är klart innan onsdag då Sanja kommer hit! Ken Ring och Hoffmaestro på Ritz är det som gäller då och jag längtar. Hoppas ni haft en fin helg! 

BLUNDAR TILLS JAG SKYMTAR LYCKAN

Veckans tre första dagar har snart gått och jag är helt slut. Måndagen bestod av en massa grupparbete, träning och mys med en fin vän. Inledde tisdagen med ett seminarium där vi diskuterade socialpolitik, jätte intressant men man kan ju inte bli annat än förbannad haha. Pluggade några timmar efter det innan det blev dubbla träningspass - spagettiben påvägen hem vill jag lova.
 
Har träningsvärk i hela kroppen, huvudet är sprängfyllt av allt plugg och ögonlocken fruktansvärt tunga med tanke på den lilla sömn jag fick i natt. Postitiv tjej? Jo men visst! Sitter just nu - efter en hel dag med grupparbete - och pluggar innan det är dags för träning med Anna! Vi tänkte köra lite löpband på gymmet innan det blir bodybalance. Älskar det passet, eller iallafall avslappningen i slutet hehe. Vem hade trott att man skulle på träningsvärk av iprincip ren stretching? Stel som en pinne. 
 
Imorgon har vi forumspel hela dagen, och gissa om mitt huvud kommer ha sprängts innan klockan slår fyra.. Usch vad mycket det är att ta in hela tiden, hinner liksom inte reflektera över nåt innan det ska ut igen. Ska läsa klart min bok om intersektionalitet innan den dagen är slut också är det tänkt. Tro det eller ej, men det är den första boken jag läst sen jag började här som jag faktiskt tycker om! Den är riktigt bra. Lättläst till på köpet haha. Träning är det som gäller torsdag, fredag, lördag med. Ska ta det lugnt, HELA helgen och bara plugga & pyssla om mig själv. Ni anar inte hur skönt det ska bli. Värsta är att jag brukar bli rastlös efter fem minuter in på fredagkvällen. Nu kommer jag dock vara så trött så jag inte ens hinner reflektera över det. 
 
 

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Haft en fantastisk helg! Tackfesten i fredags var super kul och jag var utklädd till lärare då temat var ombytta roller. Dansade loss på kåren innan det blev en snabbsväng på Ericas efterfest. Storstädning, storhandling och plugg bestod lördagen av. Framåt eftermiddagen började jag laga tacos åt Elise, Alexandra och Elin som kom hit runt sex tiden. Vi hade picknick i Annas tomma rum, drack vin och snackade en massa skit innan det blev utgång på Satin. Dansade och skrattade ända in på småtimmarna och avslutade kvällen med McDonalds. 
 
Gick upp vid nio på söndagen, åt goodi frukost och fortsatte sedan sova lite till. Bakishäng på donken innan dom åkte hem runt tre tiden. Lite sorgligt då jag hade velat följa med hem.. För mig var det bara att sätta igång med städning, tvättning och plugg! Idag är det måndag igen och jag ska alldeles straxt dra mig mot bussen och skolan. Kommer spendera varje dag den här veckan där, med en hel del plugg och träning inplanerat. I helgen har jag inga planer och tänker nog ta det lugnt efter tre grymma helger på rad. 

FARSDAG BILDER

 

NATTSVARTA SOBRA

I fredags var det nollningsreunion och färgfest - och vi är självklart den tråkigaste färgen svart.. haha. Hade iallafall en riktigt rolig kväll som började med en massa lekar i grannkotten för att sedan fortsätta med dans på kåren. Lördagen blev minst lika rolig den! Emmie och Amanda kom hit, vi käkade Mc Donalds och drack vin innan det var dags för Stiftlsen på Conventum. Dom var grymma!! Blev sedan utgång på, enligt örebroare, örebros tråkiagaste uteställe haha, men vi hade lika kul för det! Var dock skapligt sega när vi vaknade på söndagen. 
 
Amanda och jag handlade världens godaste bakfyllefrukost och framåt eftermiddagen följde jag med dom hem. Stannade till hos farfar en snabbis innan Jessica också kom hem och vi firade lite farsdag. Åt köttbullemackor och hade det trevligt. Sov hemma och åkte tillbaks till Örebro i måndagsmorse. Då var det dags för föreläsning om välfärdsmodeller och efter det ett hårt träningspass. Igår var jag bara i skolan en timme och tog det sedan lugn resten av dagen. Framåt kvällen träffade jag en vän och åt supergod mat! Jätte mysigt. 
 
Idag har jag varit uppe sedan klockan sju, tvättar för fullt! Kollar grey's anatomy i mellan och städare lite. Ska snart ta tag i pluggandet då en bok ska vara utläst imorgon. I eftermiddag är det träning som gäller och ikväll ska jag käka tacos med bästegruppen! Torsdag och fredag kommer spenderas i skolan. På fredag är det även tackfest för våra kära faddrar och på lördag kommer Strålsnäsbrudarna hit. Ännu en grym helg att vänta sig! 

ÄLSKADE FREDAG

Älskar att det är fredag. Tentan var över 17.25 igår. Våra fina faddrar bjöd på kakor och sedan blev det ett x antal öl på timebeer. Hade jätte kul med bästegruppen! Älskar att tentan är över och jag är helt ledig på en fredag - inget plugg på hela helgen. Lovely. Slöat hela morgonen och snart blir det en runda på stan innan Anna kommer hit och dricker strawberry daquiris med mig! Mums. Tonight is going to be a good night.

BLÅ KAVAJ OCH KORT HÅR


16.15 SMÄLLER DET

Hej på er! Ni anar inte vilket vrak jag är idag, sån fruktansvärd panik haha. Har varit uppe sen klockan fem ungefär, för då insåg jag att jag kommer inte kunna somna.. Sitter nu och försöker pressa in allt i skallen! Åhh vad jag hatar allt som har med Alan Bryman och göra just nu. Ska laga lite goodii mat innan jag drar sen så jag är pigg och gla! Ska träffa bästagruppen innan tentan för att lugna varandras nerver lite. Klockan fyra smäller det. Och när det är över blir det timebeer, fira är det som gäller!! Dröjer ju faktiskt tre veckor innan vi får reda på om det blir omtenta eller inte. Så kan ju släppa det för stunden. 
 
Imorgon sen är det nollereunion och färgfest som gäller, ska bli riktigt kul! På lördag kommer bästa Amanda & Emmie hit och kollar på bästa Stiftelsen med mig!!! Gaah vilken helg. Hoppas bara jag överlever den här hemska dagen. 

LÖRDAGENS LIMOBILDER

 
 

NERVÖSTJEJ.SE

Jag gjorde verkligen helt rätt i att åka hem i fredags! Käkade julmat och hade det trevligt med familjen för att sedan plugga hela långa lördagen. Fick mycket gjort och belönade mig själv med utgång på kvällen. Parkhallen var det som gällde och jag & grabbarna åkte limousin dit, haha herregud vilken kväll säger jag bara. Hade så fruktansvärt roligt! Var dock väldigt seg på söndagen och hann inte alls med så mycket pluggande som jag egentligen hade behövt. Umgicks istället med Memme, Elin och Alexandra. Vi fikade, käkade Mc Donalds och tog igen tiden vi missat.
 
I måndags var jag duktig och pluggade i princip hela dagen, gjorde endast avbrott för att träffa Amanda en stund och senare Philip. Under tisdagen hade dock min självdisciplin lämnat mig - jag gjorde allt annat förutom att plugga. Började med att jag bjöd hit Alexandra och Elise på raggmunk, senare gick vi hem till Alex och drack kaffe. Följde sedan med Elise hem en sväng. När jag väl var hemma och skulle sätta igång ringde Sanja och pratade bort en timme. Tog sedan bilen & hälsade på Amanda en sväng. Så ja ni hör ju, jag fick inte mycket gjort av det jag skulle göra den dagen. Läste på lite innan jag somnade iallafall.
 
Idag gick jag upp tidigt för att sitta & nötta riktigt ordenligt. Imorgon gäller det, den allra första tentan. Jag är så nervös! Kval, kvant, positivism, hermeneutik, paradigm, variabler, rationalism, kriterier hit och dit... Allt bara rör ihop sig. Men men, ska kötta ordentligt tills mamma och pappa kommer hem vid halv fem! Då ska vi käka goodii mat innan jag tar mitt pick och pack & åker tillbaks till Örebro igen. 

RSS 2.0