8 MARS

Söndag den åttonde mars. Tänk att det redan är mars, nästa vecka är det springbreak och sen är det bara åtta veckor kvar till jag åker hem, tror jag. Det har gått så fort. Börjar faktiskt gilla att bo här. Eller nej, jag gillar inte riktigt den här staden men har träffat så mycket härligt folk senaste veckorna så tror att det kan bli ganska jobbigt att åka hem.
 
Här sitter jag iallafall, snart nio på kvällen och försöker plugga men min självdisciplin har aldrig varit sämre. Konstigt är det, har bara mån-ons den här veckan så borde ju känna lite motivation. På torsdag åker jag till Los Angeles med tre härliga brudar och ska bara ha det jätte gött en vecka. Gud vad härligt det ska bli! Men innan dess har jag dunder mycket att göra klart, måste också fixa ett nytt simkort haha.. Börjar bli lite jobbigt att bara vara kontaktbar när jag vistas på campus. 
 
Vad har jag mer att berätta? Har varit på födelsedagsfester, basketmatcher, i grannstaden Lawrence och på en nattklubb, pluggat super mycket, tränat en del och ja umgåtts med alla härliga utbytesstudenter (och amerikaner för den delen). Har även fått två paket hemifrån, ett från Amanda & Tove med en massa gött och några dagar senare fick jag ett från Mamma och Pappa med en massa godsaker. Nu har jag knäckebröd så jag klarar mig till sommaren! Haha. Har även firat alla hjärtans dag med min fina finska vän, kollade på disneyfilmer, käkade glass och bara var allmänt tragiska haha. Har umgåtts en del med min "familj" och deras mysiga hundar också, så ja jag har det ganska bra ändå. Vädret här är helt underbart! Haft 20+ hela helgen, luktar till och med sommar ute. Och i Los Angeles verkar det vara uppåt 30 grader så ska bli skönt, dock har jag väl inte direkt några sommarkläder med mig.. haha men vi har planerat in en hel del shopping så har väl det när jag åker tillbaks iallafall! Håller även tummarna för att få besöka Disneyland en dag!! Såååå kul vore det.
 
Första bilden är på mig och lilla Lucy, mysigaste hunden i världen (Efter Pumis förstås). Sedan ser ni Rana och Fie, favvisar. Och sen en bild på paket från Amanda och Tove, bästa är nog bilden på Freddie som de skickade med hehe. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0