.


30/08/2012

Idag har det varit en bra dag! Köpte ett par finii skor efter en kort skoldag. Stötte även på en saknad vän på stan! Har även kört det jobbigaste träningspasset i historien - min kropp kommer vara död imorgon. Mötte upp Alex & Memme när jag kom hem för att fixa lite inför nästa helg, skrattade minst lika mycket som vanligt och lite godis hann vi trycka i oss också.
 
Nu har jag precis lagt mig i sängen. Dags att sova och ladda om inför en låång fredag. Skola, träning, nollning och övernattning hos bästis står på schemat. Men jösses va skönt det ska bli med helg!
 

Äntligen påväg hem

Dom tre timmarna på körskolan rullade på ganska bra och tyckte även att lektionen var jävligt nyttig. Nu är jag klar hos frissan och väntar in Lisandra för att gå till tåget och äntligen åka hem! Efter en stor portion kvällsmat och en lång dusch dyker jag ner i körkortsboken.
 
Imorgon är det skola, plugg, stan, träning och lite fix&trix med Memme som gäller. Lång dag då med, men vi hörs framåt helgen igen. Ha det bra!

29/08/2012

Två riktigt långa lektioner bestod den här förmiddagen av. Började med första lektionen i psykiatri och det verkar som om det kan bli en rolig kurs, kul! Sen var det engelska och hörförståelsetest som gällde, inte lika kul och trött som jag är somnade jag nästan. Gick nog jätte bra för mig med andra ord.
 
Nu sitter jag och väntar på Sanja för att gå förbi stan en sväng. Hoppas på lite fynd! Sen ska jag sitta tre timmar på körskolan innan håret ska klippas. Lär nog inte bli någon större förändring, tråkig som jag är haha.
 

Göddig bild från när vi var i Jönköping (grekland) för några veckor sedan.

En annan kväll, i en annan värld

På mycket bättre humör efter en lång promiis med skönaste bruden! Imorgon har vi endast två lektioner och slutar tjugo i tolv, de borde jag väl kunna överleva haha. Ska förbi stan en sväng med Sanja när vi slutat och sen ska jag till körskolan + frisören. Nu är det dags för the big bang theory innan körskoleplugg! Vi hörs imorgon, puss

28/08/2012

Trött tjej efter en massa strul och missförstånd i skolan både igår och idag. Ska rensa skallen och tagga nästa fredag genom en pw med Memme! Bjuder även på en bild på mig och melsmuttan från 08/09 haha.
 

 

26/08/2012

Nu börjar denna vecka lida mot sitt slut men har iallafall haft en jätte bra helg! Fredagen blev lyckad och igår & idag har jag bara varit med fina vänner, planerat min & memmes födelsedag och även bokat bussresa till liseberg.Nu är det dags fför llite plugg innan jag kryper ner i sängen och laddar om inför en ny vecka!

24/08/2012

Igår hade vi två lektioner sen var det nollning & kungen begär som gällde. Blev sedan ett långt pass på gymmet som jag känner av ordentligt idag. Men det är äntligen fredag så jag klagar inte! Jag börjar om ungefär en timme och har endast två lektioner. Sen är det fix & trix inför kvällens nollning som gäller, kommer bli super kul!

Resten av helgen verkar bli ganska så bra den med! Imorgon är det shopping + planering med Memme som står på schemat. På söndag ska jag nog ha lite kvalitetstid med min bästa vän och fortsätta detta eviga planerande. Har så mycket att se fram emot de kommande helgerna, jag och Memme fyller 18, ska till Liseberg med tjejerna och förmodligen besöka min syster i Göteborg! Lovely.


22/08/2012

Hej på er! Igår var det min dag! Hade en lektion sen var det nollning och 8kamp som gällde. Hur kul som helst! Fick även ett bättre schema än i måndags och blev 30kr rikare när jag skulle växla pengar, haha det går bra nu. När jag var påväg till tåget från gymmet var jag helt skakig i benen, gott tecken! När jag sedan kom hem tog jag cykeln direkt till Boxholm för att ta en promenad med Emilia.

Nu har jag precis kommit till skolan och väntar på att min enda lektion ska börja. Sen är det nollning och dragkamp över stångån som gäller. Efter det ska jag hinna förbi stan en snabbis + gymmet innan det är dax för kvällsnollning. Dom ska få lida de stackars kräken! Hehe.






Lite bilder från våran nollning för två årsedan.

21/08/2012

Precis kommit till skolan och ska nu ta tag i vårat projekt arbete, vart min partner håller hus vet jag inte men hon kommer väl förhoppningsvis snart. Allmän fakta om diabetes ska vi börja med idag.

På schemat står det att vi har lektioner och går till fyra, men hoppas på att de inte riktigt stämmer med tanke på nollningen. Gör ett återbesök på gymmet när vi slutat i vilket fall. Hörs senare!


Jag lovar och jag svär

Efter den här dagen har jag ett par nya glasögon, blivit inskriven på körskolan och även börjat plugga lite teori, svettas som en dåre på gymmet och börjat skolan efter mitt sista sommarlov.

Känner mig just nu ganska dum som sa att det skulle bli skönt att börja skolan igen. Efter att ha sätt vårt nya schema så önskar jag att vi kunde spola tillbaka tiden till juni igen.. Haha ne riktigt så illa ska det väl inte vara. Får försöka göra det bästa av situationen istället. Vi kommer ha en hel del håltimmar som det ser ut som nu, men då kan man ju passa på att gå till gymmet eller körskolan! Inställning och attityd.

Har sedan jag kommit hem beställt hem lite grejer, pluggat och kollat över schemat & lite sådär. Nu är det dax för en dusch för att sedan ta en promenad med Alexandra. Men ikväll ska jag i säng tidigt för att ladda om inför morgondagen, börjar med PA så det kan bli kul!

Har saknat min fulkompis. Men nu ses vi varje dag! Love you

20/08/2012

Godmorgon! Då var det dags för första dagen på det sista skolåret. Men först ska jag till optikern. Börjar inte förns klockan ett så det är skönt. Lär vara en hel del nollning nu första veckan med så tror vi får en mjukstart. Efter skolan ska jag besöka båda gymmet och körskolan. Var allt jag hade att säga, hoppas ni får en bra start på veckan! Puss

ÅTTA TIMMAR SENARE

Städat rummet, solat och sovit har jag gjort i stort sett hela dagen. På eftermiddagen tog jag en dusch och hade lite fotbad & ansiktmask och sånt där så känner mig faktiskt lite piggare!

Nu kom jag precis hem efter att ha varit nere på plan tillsammans med Linn och kollat på fotboll, trevligt trevligt. Nu vankas de hemmagjorda hamburgare och sedan en promenad med Memme - dax att planera lite inför den kommande månaden!

19/08/2012


Hade en toppen kväll igår! Både Alina Devecerski och Norlie & KKV var mycket bättre än vad jag hade väntat mig så det var riktigt bra. Svettades som en gris inne i folkmassan bara haha! Kom hem runt ett och somnade framför en bra film. Känner mig inte så pigg idag och vill inte alls bli sjuk nu när skolan börjar imorgon. Så stannar hemma idag och bara tar det lugnt så blir det säkert bättre. Ha en bra dag ni iallafall!

18/08/2012

Hade en super bra dag och kväll igår! Låg i solen hela dagen tills Nico kom hit. Vi tog med oss Amanda & Jocke och fortsatte hem till Ida för kräftskiva. Gillar inte kräftor så blev grillat för min del men funkade minst lika bra! Spelade lite spel och hade hur trevligt som helst. Drog sedan vidare för att träffa lite fler folk men slutade med att Nico & jag hamnade hemma hos mig framför min favoritfilm.

Idag har vi bara slöat hela dagen. Kollat på film och käkat äpplepaj. Men nu är det dags att hoppa in i duschen för att försöka göra sig lite fräsch igen! Ikväll bär det nämligen av till Linköping med ett härligt gäng. Ha en bra lördag allesammans! Puss


ALLSÅNG I BILEN

Älskar att ha min egna privatchaufför! Hihi.

Dessa två godingar spelades (sjöng vi till) för fulla muggar igår! Älskar syrrans skivor.

Lazee ft Mohombi - Do it

Demarco - She Cah Wait


17/08/2012

Har bloggat väldigt dåligt nu ett tag, och det beror inte bara på att jag haft fullt upp utan våran dator har faktiskt gått sönder. Men har hunnit med en hel del sen sist! Jobbat min sista vecka, varit i Jönköping och kollat på Nause men härliga brudar, festat i Tranås med mina favoriter, besökt sommarstugan med bästa vän som även tagit körkort och så har ju min stora syster fyllt 22 år också. Haft två as bra sista veckor på sommarlovet med andra ord! Nu är det dags för den sista helgen innan skolan börjar igen. Ska bli otroligt skönt att komma in i rutinerna med plugg & träning måste jag säga, folk tycker att jag är galen haha!

Ikväll är det kräftskiva hemma hos Ida som står på schemat! Imorgon är tanken att vi ska till Linköping och Keep it loud. Låter super bra! Bara detta underbara väder håller i sig. Men nu ska jag bjuda på lite härliga bilder från den senaste tiden!


Det är jag som är pandala pandala..


04/08/2012

Augustimånad har börjat väldigt bra måste jag säga. Har promenerat med en fin vän, varit på skänningemarken & åkt livsfarliga karuseller med mina favoriter och självklart jobbat.

Igår kom Ida, Emilia och Amanda hit. Vi käkade god mat, lyssnade på ny favoritmusik och spelade lite spel innan vi åkte in till Boxholm för att fortsätta festligheterna med bland annat syrran och hennes vänner. Hade riktigt kul! Men blev dock lite sen för mig som skulle upp vid sju i morse.. Har nämligen jobbat på fiket hela dagen. Tog en liten fik med Emilia efter jag slutat och åkte sedan hem till Farfar för att sitta i solen med han en stund.

Nu tänkte jag göra mig iordning något att äta! Lyxa till det lite med kyckling och god sallad, mums. Kvällens planer är fortfarande oklara, men jag är jäkligt sugen på att hitta på något! Får se vad som händer.

RSS 2.0